Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

A tél talán az egyik legkevésbé kedvelt évszak. Hideg, latyakos, borongós. A hőmérséklet bőven alacsonyabb, mint ami a legtöbb embernek komfortos lenne. Sokkal hamarabb sötétedik, és mintha szürke lenne minden. Mégis, ennek az időszaknak is megvannak a maga szépségei. Csupán meg kell találnunk! Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük, hogyan maradhat pozitív a téli hónapokban is.

Fedezze fel az évszak szépségeit

 

Kevesen gondolják úgy, hogy a tél a kedvenc évszakuk lenne. Pedig ez az évszak is megérdemel egy esélyt. Mégha nem is lesz örök barátunk, akkor is van néhány olyan dolog, ami talán nem is olyan szörnyű. 

Minden csak hozzáállásunkon múlik. Ha reggel az első gondolatunk, hogy ez egy borzalmas nap lesz, akkor valószínűleg tényleg nem fogjuk jól érezni magunkat a bőrünkben. Ha viszont optimistán vágunk neki a napnak, máris nagyobb az esély arra, hogy este mosolyogva fogunk ágyba bújni.

Bár télen nehezebb megőrizni a harmóniát, hiszen sokkal több megpróbáltatás ér minket, attól még nem jelenti azt, hogy lehetetlen. Meg kell tanulnunk kizárni azokat a dolgokat, amelyekre nincs ráhatásunk, és nagyobb figyelmet szentelni annak, ami csak rajtunk múlik. Ennek a viselkedésnek köszönhetően teljesen mindegy, hogy milyen lesz az időjárás, évszaktól függetlenül képesek leszünk megtalálni az idillt a mindennapokban. 

 

Tippek a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz

 

Nem kell engednünk, hogy az időjárás hatással legyen a hangulatunkra. Néhány egyszerű tipp betartásával máris sokat tehetünk azért, hogy ilyenkor is megőrizzük jókedvünket. 

  • Mi az, ami elviselhetővé teszi a telet? Egy forró tea egy hűvös estén? Bekuckózás a takaró alá egy szürke délután? A gyertyafény? Készítsünk egy listát azokról a dolgokról, amik jó érzéssel töltenek el minket. A legkisebb apróságokat is felírhatjuk. Ha rossz kedvünk lesz, csak nézzünk rá, és máris kevésbé fogjuk borúsan látni a helyzetet!
  • Elő a színekkel! Régóta ismert, hogy a vidám színek jó hatással vannak a hangulatunkra is. A lakásdekorációtól kezdve az öltözékünkön át az elfogyasztott ételeken keresztül elkísérhetnek minket. Ne fogjuk vissza magunkat!
  • Télen a legtöbb embernek több pihenésre van szüksége. Adjuk meg azt testünknek-lelkünknek, amire igazán vágyik! Nem szégyen, ha este korábban bújuk ágyba, vagy délután pihenünk egyet a kanapén. 
  • Ha ennek ellenére sem sikerült megszeretnünk ezt az évszakot, akkor se búslakodjunk. Lebegjen az a szemünk előtt, hogy mindössze néhány hónapról van szó, és a fele már le is telt. Nemsokára jön a tavasz, addig valahogy csak kibírjuk! 

 

Fogadom, hogy…

 

Bár nemrég estünk túl a szinte kötelező szilveszteri fogadalmakon, nem késő még megfogadni pár dolgot annak érdekében, hogy könnyebben teljen ez az időszak. 

  • Mi megfogadtuk, hogy vigyázunk az egészségünkre. Amúgy sem könnyű ez az időszak, miért tetéznénk még egy kellemetlen betegséggel? 
  • Elhatároztuk, hogy minden napban keresünk legalább egy olyan dolgot, ami pozitív érzésekkel tölt el minket, teljesen mindegy, mennyire tűnnek jelentéktelennek. Mint például egy finom kávé a reggeli rohanás előtt. Vagy egy kellemes séta munka után. Egy jó könyv, aminek a társaságában kikapcsolódhatunk. 
  • Eldöntöttük, hogy legalább hetente egyszer beszélünk valakivel, aki közel áll a szívünkhöz. Ha nem megy személyesen, akkor telefonon vagy az Interneten keresztül. 
  • Több időt szánunk azokra a dolgokra, amelyek boldogsággal töltenek el minket. Zene, tánc, filmek, sorozatok, könyvek….teljesen mindegy, csak örömmel töltsön el minket!

Elképzelhető, hogy Önnek másra van szüksége. Nincs ezzel semmi gond, mindenkinek a saját igényeit kell szem előtt tartania. A lényeg a pozitív hozzáállás! 

Támogassa lelkét! 

 

Ha a fenti tippeknél kicsit több segítségre van szüksége, akkor válasszon olyan természetes módszert, amely gondoskodik mentális egészségéről. 

Mi a Mannacsepp segítségével küzdünk meg a téllel. Ez a természetes étrendkiegészítő mérsékli az időjárás miatt érzett rossz hangulatunkat, és segít megőrizni kiegyensúlyozottságunkat a szürke hétköznapokban. Rendszeres szedésével anélkül vészelhetjük át a téli hónapokat, hogy lelkünk megsínylené. 

Válassza a harmóniát a lehangoltsággal szemben

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete