Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-17:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Táplálék a léleknek - Életerő a testnek

Hogyan állítsuk helyre lelki egészségünket, és aktiváljuk szervezetünk rejtett tartalékait?

 • Ha túl sok a napi feszültség… 
 • Ha fáradt, gyenge, vagy hamar kimerül…
 • Ha szorong, vagy depressziósnak érzi magát…
 • Ha nincs elég ideje a feltöltődésre…
 • Ha nem tud elszakadni a múlttól, vagy csak szeretné
  végre jól érezni magát a bőrében…

A lélek betegsége a test betegsége is

Napjainkban hihetetlen lelki megterhelésnek vagyunk kitéve. Sokan próbálják megvalósítani az álmaikat, vagy tartalmas emberi kapcsolatokat kialakítani, de egyszerűen nincs erejük hozzá. A stressz és a szorongás felélik az energiáikat. Jobb híján csak próbálják túlélni a napot. Talán Ön is érzi magán ezt az érzelmi kimerültséget…

A legrosszabb, hogy az ilyen helyzetek nem oldódnak meg maguktól. Rohanó társadalmunkban egyre kevesebb időnk van megállni és feltöltődni. Márpedig a hosszú ideig tartó stressz és a lelki egyensúly felborulása a testünket is megbetegítheti. Erről a témáról beszél dr. Magyar Lóránt is , a Pannon TV, Szubjektív című műsorában.

Hogyan állíthatja helyre a felborult lelki egyensúlyát és élhet újra teljes életet?

A megoldás egy szelíd, természetes módszer lehet:

Természetes támogatás a léleknek...

Képzelje el, hogy reggelente végre nem gyomorgörccsel ébred. Hogy képes könnyedén venni a nap kihívásait úgy, hogy estére még marad ereje mosolyogni.

Miket csinálna, ha végre lenni lelkiereje megvalósítani a céljait és álmait?

Azt már évszázadokkal ezelőtt felfedezték, hogy bizonyos virágok hatással vannak a lelkiállapotunkra. Ezek rezgéseit felhasználva sikerrel alkalmazták a lelkünk támogatására a Bach virágterápia, vagy a homeopátia módszerével. A Manna Cseppet ezen elvek felhasználásával, virágok esszenciájából készítették a lelki egyensúly támogatására.

A Manna Cseppel támogathatja a lelki ellenállóképességét a mindennapi élet küzdelmeiben. Használata során élete teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat. És a legjobb, hogy naponta csupán egy percet vesz igénybe a használata.

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Németh Tímea Vitaminokat eddig is szedtem. Mégis, már jó ideje reggelente úgy ébredtem, hogy egy csomóban volt a gyomrom, és sírhatnékom volt. A második héten ez szépen megszűnt. Úgy érzem az erőm is több, és nem fáradok el annyira estére. Ez tényleg Manna 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 2 napja

Természetes út a harmóniához

Kevesebb feszültség

A lelki blokkok feloldásával, és a rugalmasabb lelki állóképességgel könnyebben viseli a mindennapi stresszhelyzeteket.

Több derű

Ha kevesebb a feszültség bennünk, akkor van időnk és erőnk észrevenni az apró örömöket és az élet derűsebb oldalát.

Harmónikusabb élet

Néhány hónap alatt a Manna csepp használatával életünk harmónikusabbá, teljesebbé válhat.

Tudta?

hogy a Manna cseppben található Staphysagria, más néven sarkantyúfű, sok egyéb mellett, a düh, harag, megbántottság pszichés és testi tünetei kezelésére használt szer?

Kinek érdemes szedni a Manna cseppet?

Valójában mindenkinek jót tesz, hiszen kinek ne lenne kisebb-nagyobb, feldolgozatlan lelki gondja? Ha úgy érzi, hogy Ön fáradt, gyenge, kimerült, úgy érzi, élete egy “taposómalom”, vagy pesszimista, bátortalan, esetleg figyelmetlen, szétszórt, koncentrációs problémái vannak szintén érdemes kipróbálnia a Manna Cseppet. Akkor is, ha nem tud elszakadni a múlttól, legyen az szép emlék, vagy fájó érzés, gyász, vagy netán a fizikai tüneteire eddig nem sikerült magyarázatot találnia.

Azt azonban hangsúlyozzuk, hogy a Manna Csepp nem gyógyszer, viszont bármilyen gyógyszer mellett szedhető, csodálatos kiegészítő.

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Göndör Edina Erős szorongásaim voltak, állandóan görcsben volt a gyomrom. Napi 3-4 Valerianat kellett bevennem, hogy idegileg bírjam a napot. Már a negyedik napon észrevettem, hogy csökken a szorongás, és egy hét után már nem kellett bevennem nyugtatót. Nekem bejött ez a csepp
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete

Tudta?

hogy a Manna cseppben található Szent Ignác Bab (Ignatia amara), az érzelmi hullámzások, és a nagy veszteségek szere, amely segít feldolgozni a veszteséggel járó fájdalmat?

azoknak ajánljuk, akik...

hajlandók tenni azért, hogy a lelki egészségüket is helyreállítsák. Akik hajlandók arra, hogy változtassanak az életükön és szeretnének megszabadulni a lelki problémáiktól is. Olyan embereknek, akik hajlandók nyitottan, előítéletek nélkül megvizsgálni a természetes lehetőségeket.

Tudjuk, hogy a feszültség csökkentésére számtalan módszert találhatunk…

Azonban a legtöbb csak a tüneteket nyomja el, a feszültség érzését, vagy a szorongás érzést csökkenti, de nem oldja meg az okokat. Azokat az okokat, amelyek a lelkünkben rejtőznek. Régi bántások, félelmek, görcsök, blokkok. A Manna csepp feloldja a lelki blokkokat, ezzel a lelki állóképességünket javítja. Így az feszültségek okait szünteti meg. Ezáltal rugalmasabban tudunk reagálni a nehéz helyzetekre, és harmonikusabb, teljesebb életet élhetünk.

Kinek való?

 • Akik tudják, hogy a léleknek is szüksége van táplálékra
 • akik érzik, hogy támogatás nélkül, ledarálja őket az élet
 • akik hajlandók rászánni az időt, hogy a lelki egészségüket helyreállítsák
 • tudják, hogy az évek alatt felhalmozódott lelki görcsöktől nem lehet néhány hét alatt megszabadulni 

...és kinek nem?

 • akik azonnali, instant megoldást akarnak
 • akik egyszerű nyugtatót keresnek
 • akik nem szánnak időt a lelki egészségükre
 • akik nem akarják támogatják a lelküket

Miért érdemes a Manna cseppet választania?

 • Nem alakít ki függőséget és nem kábít
 • Nem csak a depressziót kezeli, hanem a lélek egészét
 • Nincs benne vegyi anyag, csak természetes anyagokat tartalmaz
 • A Manna nem egy nyugtató, senki nem szégyenli a szedését
 • Ráadásul még hinnie sem kell benne, akkor is használ

Tudta?

hogy az antidepresszánsok nem oldják meg a problémákat, és egyre nagyobb dózisban fogyasztják?

Hogyan használjuk?

Felnőtteknek, naponta egyszer 8 csepp elfogyasztása ajánlott 1 dl vízben, gyümölcslében, teában feloldva, étkezés előtt. 14 év alatti gyermeknél 6 cseppet, 10 év alatti gyermeknél 3 csepp fogyasztását javasoljuk.1 üveg Manna Csepp egy felnőtt embernek kb. 1 hónapra elegendő mennyiség.

Az Csepp C-vitamin és körömvirág extraktum tartalmú étrend-kiegészítő csepp kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, technológiai segédanyagtól mentes. Szedése kedvezően hathat az immunrendszer működésére. Támogatja a szervezet ellenálló képességét. Elősegíti a jó közérzet helyreállítását és nincsenek ismert, káros mellékhatásai.

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Baloghné Tóth Edit Nekem először elég fura volt. Az első két hétben egy csomó rossz emlék eszembe jutott édesanyámmal kapcsolatban. Aztán mintha elvágták volna, kisimult minden. Már rég nem voltam ilyen nyugodt.
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete

Mennyibe kerül?

Mennyit költ most a testi egészségére? Mennyit érne, ha harmóniában telnének a napjai? Menyit jelentene, ha nem kellene annyit gyógyszerekre, vagy különböző kezelésekre költenie?

Érdemes ezeket átgondolnia, mikor az árat mérlegeli…

Egy üveg Manna Csepp egy felnőtt embernek egy havi adagja. Mi most kedvezményesenz 6 880 Ft-ért kínáljuk, vagyis nagyjából napi 230Ft-ba, azaz kb. egy kávé árába kerül egy napi adag. Ez töredéke annak, amennyit egy pszichológus egyetlen órára elkérhet.

Három egyszerű lépés egy harmonikusabb élethez:

U

Válassza ki, hogy melyik csomagot kéri

Kattintson a jobb felső sarokban találtható “Megrendelés” gombra, majd válassza ki a kívánt csomagot!

Töltse ki a megrendelést

Válasszon fizetési módot, majd az adatok megadása után kattintson az “Űrlap elküldése” gombra!

Kezdje el használni a Manna Cseppeket!

Két munkanapon belül már a kezében tarthatja a cseppeket, és megteheti az első lépést a lelki egészsége helyreállításáért!

Válasszon Manna Csepp csomagot!

Most kezdvezményes áron juthat hozzá!

Mit mondanak, akik kipróbálták a Manna cseppet?

Nyugodtabban élhet a család. Még akkor is, ha kicsit stresszesebbek vagyunk az átlagnál, mondja Knauz Anett.

Knauz Anett

Nyúl

Nem hiszel benne? Sebaj! Egy próbát megér. Ezt állítja Pál Lászlóné a Manna cseppről.

Pál Lászlóné

Nyalka

Az élet tele van stresszel. Kell valami megoldás. Döngölő István mozdonyvezető mondja el véleményét a Manna cseppről.

Döngölő István

Győr

A lelki sebekről:

Az életünk során elszevedett lelki sérülések nem múlnak el nyomtalanul. Minden bántás, sérelem lelki görcsként lerakódik a tudatalattinkban. Mindez egy idő után állandó, levezetetlen feszültséget generál. A stressz pedig újabb és újabb görcsöket hoz létre bennünk.

Ha szabadulni szeretnénk a kellemetlen tünetektől, a megoldás nem az, hogy elnyomjuk az így keletkező rossz érzést. Helyette inkább próbáljuk meg kisimítani ezeket a lelki görcsöket! Hogyan?

Számtalan módszerrel próbálkozhatunk, hogy a negatív dolgokat eltávolítsuk lelkünkből. Használhatunk agykontrollt, kineziológiát, reikit, és sok egyéb módszert is. Fordulhatunk pszichológushoz, vagy más szakemberhez is.
De van egy egyszerűbb módszer…

Erről beszéltünk Molnár Andival, az RTL Klub Édesítő című műsorában. Nézze meg a videót!

Tudta?

hogy a lélek, az idegrendszer és az immunrendszer szorosan összefügg? Ezt vizsgálja a pszicho-neuro-immunológia

Miért hallgatna rám?

Mert egy cipőben járunk… Engem ugyanúgy ért a munkahelyi stressz, családi problémák, anyagi gondok és még ezernyi más lélekölő hatás. Nekem is elszívták az energiámat a negatív emberek, és a folyamatos küzdelmek. Végül, már én is ugyanolyan megkeseredett életunt, és reménytelen voltam, mint a legtöbb ember. 

Nem volna jó mindezektől megszabadulni? Nem volna jó egy kicsit derűsebb életet élni? Nem volna jó még azelőtt tenni valamit, mielőtt megbetegítenek ezek a negatív érzések? Nos, én hajlandó voltam egy próbát tenni…

Mennyire rugalmas a lelki ellenállóképessége? Töltse ki a tesztet!

Egy utolsó megjegyzés

Tudom, hogy vannak kételyei. Nekem is voltak. Első hallásra nagyon szokatlanul hangzik ez az egész… 

De nálunk, a családunkban, szükségünk volt valamilyen segítségre. Ezért úgy döntöttünk, hogy hajlandók vagyunk kipróbálni a Manna Cseppet. Bár nem ígértek gyors javulást, így nem is vártunk ilyesmit. De az eredmények önmagukért beszéltek.  A feleségem krónikus fáradtsága és depressziója néhány nap után megszűnt. Bár Ő akkor még nem vett észre különösebb változást, nekem már feltűnt, hogy újra énekel főzés közben…

Én magam úgy érzem, hogy jobban bírom a stresszt, a nehéz helyzeteket. Esténként pedig újra és újra meglepődök azon, hogy ismét van türelmem egy nehéz nap után együtt tanulni a lányommal.

Ezért merem Önnek ajánlani a Manna Cseppet.

A teljes, harmonikus élethez lelki táplálékra is szükségünk van.

Találjon vissza a boldogság és a harmónia útjára! Tegyen a lelki egészségéért a Manna Cseppel!