Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

méregtelenítésVégre itt a várva várt tavasz. A napsütés, a virágok illata, és a kellemes hómérséklet mind-mind hozzájárul, hogy az ember jobban érezze magát, és megpezsdüljön a vére. A tavasz eljövetelével szervezetünkbe is egyre több friss zöldséget és ezekkel vitamint tudunk juttatni. Bár ez még koránt sem elegendő ahhoz, hogy egészségünket maximalizálhassuk, ezért megtoldjuk néhány javaslattal…

 

Hol is kezdjünk?

 

A vitaminok, ásványi anyagok és a szervezetünk számára fontos antioxidánsok tökéletes felszívódása érdekében, érdemes a nyárnak nekiindulni egy komplett méregtelenítéssel. Számtalan tisztítókúra és házi praktika érhető el akár az interneten is, de jó tudni, hogy mindegyik egyedi, ahogyan mi is azok vagyunk. Nem biztos, hogy ami jó az egyikünknek, az megfelelő lesz a másikunknak is. Éppen ezért egy olyan lehetőséget szeretnénk felvázolni, amivel kárt nem okozhatunk és szervezetet is kellőképpen megtámogathatja a nyár kezdete előtt.

 

Az idényzöldségekből összeválogatott leves nem csak táplál, de olyan fontos vitaminokat juttathatunk vele szervezetünkbe, ami a nyári forróságot kibírhatóvá teszi és megerősíti állóképességet is. A sok folyadékbevitel alapjáraton is fontos, de ha ezt zöldségleves és jó minőségű, tiszta ásványvíz fele-fele arányában tesszük, akkor garantált lesz a hatás. A kúrában fontos szerepet játszik a grapefruit is, ami magas antioxidáns tartalma mellett, lebontja a szervezetbe lerakódott zsírokat és a májban elraktározott méreganyagokat is képes kitisztítani. Facsarva vagy kanalazva is fogyaszthatjuk, a lényeg, hogy maradjon meg a természetessége, tehát ne adjunk hozzá se cukrot, se mézet, se semmilyen édesítőszert!

 

A kúrát érdemes huszonegy napig folyamatosan csinálni, ami egy tökéletesen tiszta szervezetet eredményez. Ez a feltétele annak, hogy a nyáron megjelenő gyümölcsök vitaminjai maradéktalan felszívódhassanak. Biztosan lesznek olyan napok, amikor nem fogod kívánni se a levest, se a grapefruitot, de ezzel az egyszerű és egészséges praktikával magadnak teszel jót, amiért érdemes kitartónak lenni.

 

Mit tegyünk ezután?

 

A tiszta szervezet önmagában még nem elegendő ahhoz, hogy egészségünk a maximumon legyen, viszont már az említett kúra alatt is megtámogathatjuk a folyamatot egy zseniális megoldással. A Manna cseppek kiválóan alkalmazhatóak erre is, ugyanis a tisztulásban lévő szervezetet tovább képes csiszolni a sajátos rezgésterápiájával. Mellékhatásként csak a jó közérzet és az energikusság jöhet szóba, ami elfeledteti a kúra során felmerülő, méregtelenítéssel járó kellemetlenségeket.

 

A cseppek szedését ezek után se hagyjuk abba, hiszen a rezgésterápia információi olyan helyeken is képes kifejteni jótékony hatását, ahol esetlegesen még sejtszinten nem elérhető a vitaminok hatása. A Manna cseppek ebben is segítséget nyújtanak és ott is képesek rendet tenni, amit tudatosan egy tisztító kúrával még nem voltunk képesek megvalósítani. Ennek eredménye lehet egy egészséges és teljes nyár, amit önfeledten várunk már most.

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp