Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

“Néha stresszelek, na és?”. Sokunknak már annyira sikerült alkalmazkodnia a stresszes életmódhoz, hogy szinte már nem is tűnik fel. A stressz része lett az életünknek, és valamilyen formában minden nap találkozunk vele. Viszont egyáltalán nem mindegy, mennyi ideig áll fenn, és hogyan kezeljük! Mert mi történik akkor, ha minden nap cipeljük ezt a terhet? Ha fogalmunk sincs, hogyan szabaduljunk tőle? Olvassa el, hogy miért kell lépnünk, ha még észre sem vesszük, hogy baj van, mert annyira természetessé vált!

Mennyire nehéz egy pohár víz?

 

Furcsa kérdés, nem? Hiszen egy pohár vizet bárki fel tud emelni. Bárki tudja tartani. Szóval, nagyon könnyű. De biztos ezt mondanánk, ha órákig kellene tartani? Előbb utóbb kényelmetlenné válna. Aztán fájni kezdene a csuklónk, a karunk, a vállunk. Egy idő után remegnénk. Ha pedig még ekkor sem tehetnénk le, akkor nagy valószínűséggel elengednénk, és a földre hullana…

 

A stressz is ilyen. Ha csak rövid ideig vagyunk stresszesek, nem visel meg különösebben. Nem érezzük a negatív hatásait, így nem is foglalkozunk vele. 

Ha már hosszabb távon fennáll, akkor elkezd kényelmetlenné válni. Már kevésbé érezzük jól magunkat a bőrünkben. Egyre többször gondolunk arra, hogy valami nem jó. Már nehezebben birkózunk meg a zűrös helyzetekkel, hiszen a stressz elszívja az energiánkat. 

Ha ennél is tovább húzzuk, akkor akár a fizikai tünetekkel is számolnunk kell. Eljöhet az a pont, amikor már csak szabadulni szeretnénk, amikor már egyszerűen nem bírjuk tovább viselni a terheket.

Ekkor már nehéz helyrehozni az életünket. Épp ezért kell időben közbeavatkozni!

 

Miért veszélyes a tartós stressz?

 

Ha stressz éri a szervezetet, akkor a vese adrenalint termel. Ennek eredményeképp a test „harcolj vagy menekülj” üzemmódba kapcsol. Ha a stressz továbbra is fönnáll, akkor a stresszhormonok szintje folyamatosan magas. Ez növeli a szív-és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás, a hormonzavarok és daganatok kialakulását. Valamint teljesen kimeríti az energiatartalékokat!

Ne várjon, míg összeroppan!

 

Ne várjon addig, amíg a stressz felőrli! A poharat az idő múlásával sem lesz könnyebb tartani. De megtanulhatjuk, hogyan rakjuk le. 

  • Keresse meg az okot, ami stresszt vált ki Önből! A túl sok negatív gondolat? A jövő miatt érzett bizonytalanság? A tehetetlenség? Ha megvan, hogy mitől stresszes, már megtette az első lépést a megoldás felé. 
  • Ne a betegség körül forogjanak a gondolatai egész nap! Minél több rémisztő, szenzációhajhász cikket olvas, annál többet stresszelhet. Kerülje el a felesleges stresszforrást!
  • Találja meg azt, ami leköti! Ha másra koncentrálunk, könnyebb kizárni a negatív gondolatokat. Lehet ez a főzés, a kertészkedés, a festés, olvasás, varrás…
  • Írja ki magából a gondolatait! Nem gond, ha nem szeret fogalmazni, nem kell megmutatnia senkinek. Írja ki magából a kétségeit, félelmeit, aggodalmait. Utána sokkal nyugodtabbnak fogja érezni magát.
  • Ha teheti, akkor töltsön sok időt a kertben, a teraszon. A természet közelsége megnyugtatja háborgó lelkünket.
  • Használja ki az időt, és kísérletezze ki, mi az, ami valóban lenyugtatja egy feszült helyzetben. Lehetséges, hogy a megoldás egy olyan apróság, ami végig ott lebegett a szeme előtt, de a hétköznapok rohanásában esélye sem volt kipróbálni. 

 

Tegye le a poharat!

 

Minél hosszabb időn keresztül cipeljük a terheket, annál nagyobb kárt okoznak. Bízhatunk abban, hogy majd idővel jobb lesz. De a változás nem fog magától eljönni, csak akkor, ha teszünk érte. Szóval, rakja le a poharat! Állítsa meg a tartós stresszt, és takarítsa ki azt a káros hatásait! Hogyan?

 

Mi a Mannacseppre esküszünk. Ez a természetes étrendkiegészítő feloldja a görcsös, állandó stresszt. Rendszeres szedésével megszabadulhatunk a feszültség káros hatásaitól, visszanyerhetjük kiegyensúlyozott lelki állapotunkat, és búcsút inthetünk a lelkünket nyomó súlyoknak.

Ne roskadjon össze a stressz alatt, válassza a harmóniát!

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete