Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Egy olyan dolog próbálunk most kifejteni, amely már több ezer éve használatos, mi nyugati emberek mégis csak most kezdünk újra felfedezni. Nem könnyen, hiszen a modern orvoslás és az emberek többsége, elsősorban a gyógyszeres kezelések mellett teszi le a voksát. Annak ellenére, hogy sokan tudatában vannak annak a ténynek, hogy néha több rosszat tesznek kemikáliákkal, mint hasznot. Amikor pedig már minden remény elveszik, megpróbálják az „ősinek” is mondható alternatív megoldásokat. Miért nem lehetne ezzel indítani egy kezelést vagy akár magát a megelőzést?

 

Sok minden hiányzik az életünkből

 

Kezdjük azzal a megállapítással, hogy a mai kor emberének a pihenés, a minőségi alvás és a stressz mentes élet az már luxus számban megy. Pedig ez a három dolog az, amire rendkívül oda kellene figyelnünk, hiszen egészen pontosan az életünket tesszük ki céltáblának, ha ezek nincsenek rendben. A „rohanó világ társadalma” sem csupán egy kialakult állapot, hanem egy igen jól összerakott rendszer, ami egy beteg társadalmat hozott létre, növelve ezzel a gyógyszeripar trillió dolláros bevételeit. Elég csak körbe nézni a környezetünkben és azt látjuk, hogy egyre több a kiégett ember, egyre több a krónikus betegség, valamint a depresszió is már egy természetes állapotnak minősülő népbetegséggé vált.

 

Honnan jutottunk el idáig?

Ha tüzetesebben fellapozunk egy régi könyvet, esetleg az ősi civilizációk és kultúrák után kutakodunk kicsit, akkor azt vehetjük észre, hogy a régmúlt embere, természet közeli volt. Megvolt az egyensúly az ember és a természet között. Mondhatni azt is, hogy vigyáztak egymásra. És természetesen akkor is voltak megbetegedések, valamint gyógyszeres kezelések is, de amit nem szabad elfelejteni, hogy kemikáliák nélkül! Vagyis a megfelelő növényekből elkészített mixtúrát alkalmazták egy adott betegségre rendkívül jó eredménnyel.

 

Többek között azzal is tökéletesen tisztában voltak, hogy a világban minden rezgés és energia. Ezt ugyan a mai kor tudósai is bebizonyították már, sőt, igen komoly tudományos kísérletekkel igazolják ennek hitelességét. Egy pillanatra mégis térjünk vissza a múltba, hogy lássuk, a különböző tartományokban elhelyezkedő hangok, valamint az érzelmek rezgései is kihatással voltak és vannak a szervezetre. A negatív érzések alacsonyabb rezgéseket hoznak létre, a pozitív érzések magasabb frekvenciára visznek. Ha pedig az életünk során elakadunk egy élethelyzetben, és nem tudjuk megoldani, a tartósan alacsony rezgés előbb, vagy utóbb betegséget hoz létre bennünk. Ezeket az alacsony frekvenciájú rezgéseket próbálják a rezgésterápia módszereivel megnövelni, és egy magasabb szintre juttatni az egyén rezgésszintjét.

 

Milyen eszközöket használtak a rezgésterápiában?

Példának okáért az ősi tibeti, valamint kínai rezgésterápiák legismertebb technikáit érdemes kiemelni, amelyekhezt hangtálakat és gyógynövényeket használtak. Az így alkalmazott rezgésterápia, oldotta a lelki blokkokat, és hatásosan emelte meg a szervezet rezgésszintjét. Többször dokumentáltak az olyan eseteket, amit ma elképzelhető, hogy végstádiumnak kiált ki  az orvostudomány, nekik valamiért mégis sikerült kigyógyítani a betegeket az adott kórból. Ők tisztában voltak azzal, hogy a szervezet felborult energiaszintje okoz a testben elváltozásokat, amiket ezekkel a rezgésekkel újra helyre tudnak állítani. Tehát maga a rezgésterápia nem egy új keletű dolog, hanem több évezredes múltra visszatekintő kezelési módszer, ami ha akkor kiválóan működött, akkor ez most miért lenne másképpen?

 

A virágok jótékony hatásai

Említésre került, hogy a világban minden rezgés és energia. Ennek alapján logikusan értelmezhetjük, hogy a természetben megjelenő növények ugyanúgy egy sajátos és mérhető energiaszinttel rendelkeznek. Ha a gondosan kiválogatott növényeket speciális eljárással modern mixtúrába sűrítjük, akkor annak végeredménye egy igen magas rezgésszámmal rendelkező készítmény lesz, ami jótékony hatást biztosít szervezetünknek.

 

A Manna cseppek pontosan így készülnek. 84 különböző virág rezgését tartalmazzák, amelyek különböző problémákon, elakadásokban segíthetnek. Segíthetnek feloldani a lelki blokkjainkat, és így a szervezetünk is energikusabban működik. Ráadásul olyan antioxidánst is tartalmaznak, amik növelik az immunrendszer ellenálló képességét. Ebben az időszakban kifejezetten ajánlott étrend-kiegészítő készítményeket szedni szervezetünk egészsége megőrzése érdekében és szerencsére a Manna cseppekben meg is található mindaz, ami kiegyensúlyozottá és harmonikussá teheti mindennapjainkat.

 

RENDELJE MEG ÖN IS MOST AKCIÓS ÁRON! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp