Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Nem kell belenyugodnunk,ha depressziósnak érezzük magunkat. Amerikai kutatók bebizonyították, hogy igenis segíthet legyőzni a tartós rossz kedélyállapotot a környezet és a speciális terápia. Talán bizarrnak tűnhet, ám a szakemberek patkányokat hívtak segítségül állításuk bizonyításához.

Kutatásuk fókuszában az állt, hogy módosítható-e a kifejezetten depresszióra tenyésztett rágcsálók viselkedése környezetük megváltoztatásával. Ezért olyan ketrecbe helyezték őket négy hétre, amit a patkányok számára vonzó játékokkal és mászókákkal láttak el.

 

Ezután mélyvízbe dobták őket, és ezt szó szerint kell érteni. A kellemes közegben töltött idő után vízzel teli medencébe tették őket, ugyanis itt tudják a legjobban mérni a depressziót. Azok a rágcsálók ugyanis, amelyek csak lebegnek a vízen, tulajdonképpen megadják magukat, nem küzdenek az életükért.

 

Érdekes viselkedést figyeltek meg a kutatók: azok az állatok, amelyek egy hónapig pihentek, jól érezték magukat a nekik kialakított környezetben, energikusan úszkáltak, keresték a kijáratot.

 

A szakemberek azt a következtetést vonták le ebből, hogy a környezet felülírhatja a depresszió genetikai hajlamát.

 

Vagyis a patkányok is azt mondják: pihenjen, töltődjön fel!

 

Persze akkor áll meg a lábán egy kutatás, ha van kontrollcsoport is. Ezért azt is meg akarták nézni, hogy a környezeti stressz kiválthat-e depressziót a kontrollcsoportba tartozó egészséges patkányoknál. Két héten át napi két órára elzárták őket, aminek eredményeként a patkányok később depressziós viselkedést tanúsítottak a víztartályban. Vagyis a rendszeresen negatív környezeti stressz ugyanúgy kiválthat depressziós tüneteket, mint a genetikai hajlam.

Tehetünk a depresszió ellen!

 

Sokan viszolyognak ezektől a megtermett rágcsálóktól, de ha feledni tudjuk ezt a rossz érzést, be kell látnunk, ismét sokat tanultunk általuk. A legfontosabb, hogy nem kell belenyugodnia senkinek, hogy a depresszió a sorsa. Igenis tehetünk ellene. A megfelelő környezet, a pihenés, és a napi feltöltődés aranyat ér!

 

Ha pedig úgy érzi, szervezete nem elégszik meg a pihenéssel, feltöltődéssel, támogassa meg lelki egyensúlyát Manna Cseppel is. Ez a természetes készítmény hatékonyan oldja fel a lelki blokkokat, azokat a gátakat, amelyek a boldogság és a lelki béke útjában állnak. A tapasztalatok szerint, csökkenti a stressz káros hatásait, és a feszültség, szorongás érzését. Mintha derűt csepegtetve, természetes módon támogathatja lelki egészségét.

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Németh Tímea Vitaminokat eddig is szedtem. Mégis, már jó ideje reggelente úgy ébredtem, hogy egy csomóban volt a gyomrom, és sírhatnékom volt. A második héten ez szépen megszűnt. Úgy érzem az erőm is több, és nem fáradok el annyira estére. Ez tényleg Manna 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 2 napja