Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

A mindennapi stressz és a fokozott rohanás, a túlhajszolás bárkit könnyen sodorhat olyan helyzetbe, amikor nem tud tisztán gondolkodni és pánikba esik. De mi van akkor, amikor minden különösebb indok nélkül, vezetés közben, vagy a postán várakozva tör elő a remegés, az izzadás, a mellkas tájékon jelentkező szúró fájdalom? Pánikrohamról beszélünk vagy valami teljesen más van a háttérben? 

Amikor a lélek elfárad, bizony komoly testi tünetek jelentkezhetnek nálunk. Ilyenkor sokan kerülni kezdik az embereket, a tömeget, a nyílt tereket, vagyis mindazokat a körülményeket, amelyek a szorongásos tüneteket elindítják. A megoldás azonban nem abban rejlik, hogy a külső körülményeket próbáljuk megváltoztatni.

 

Tegyük meg, ami tőlünk telhető

A pihentető alvás mindennél fontosabb annak érdekében, hogy testünk és lelkünk tökéletes szimbiózisban, egészségben élhessen egymással. Ha ez az egyensúly felborul, olyan testi tüneteket, illetve fizikai fájdalmakat élhetünk át, ami kicsit sem nevezhető átlagosnak vagy éppen megszokottnak. Ezek a kellemetlenségek ugyanis a kimerültségnek a jeleit hozzák magukkal, ami elkerülhető lenne, ha érzelmeink és gondolataink nem szoronganának egy minket érintő aktuális helyzettől.

 

A pánikbetegség megelőzéséhez az első lépés a pihenés lenne. Ez a legjobb orvosság és a pihentető alvás az egyik kulcsa is ennek a folyamatnak. Ha az éjszakai alvásra szánt időszakot maximálisan kihasználjuk, akkor elménk is eljut abba a fázisba, amikor a szorongásért felelős gondolatok maguktól kapcsolnak ki. Minél többször és minél sűrűbben jutunk el ebbe az állapotba, annál előbb válunk nyugodtabbakká és kiegyensúlyozottá. Ehhez azonban szükség van arra, hogy biztosítsuk a feltételeket. Elsősorban tegyük le a mobiltelefonunkat, vagy kapcsoljuk ki számítógépünket már időben, mert azok fénye bizonyítottan ingerli az agyat, és megnehezíti az elalvást.

 

Ne zárjuk ki a szakember véleményét!

Amennyiben magunktól és a pihentető alvással sem jutunk előre, a pánik érzése mégis több alkalommal jelentkezik, akkor ne féljünk segítséget kérni olyan szakembertől, aki pályája során már több alkalommal adott megoldást pácienseinek.

 

Azonban gyógyszeres megoldások helyett, először érdemes olyan alternatív megoldást választani, ami bizonyíthatóan a természet erejéből táplálja szervezetünket és ha hasonló készítményt ajánl a felkeresett a szakember is, akkor időközönkénti konzultációival és a mixtúra rendszeres fogyasztásával rövid időn belül kiléphetünk a pánikbetegségnek nevezett lelki állapotból.

 

Antidepresszánsok helyett

A pánik kialakulása után a legtöbb esetben olyan antidepresszánsok és kedélyjavítók szedését kezdik alkalmazni, ami csak tünetet kezel, esetleg egy euforikus bódultságot idéz elő, ami a mindennapi közlekedésben, – akár gyalogosan, akár autóval – még több kockázatot hord magával, de gyógyulást és kiutat nem eredményez az állapotból.

 

A Manna Csepp a benne lévő virágesszenciáinak köszönhetően sejtszinten képes feloldani azokat a lelki blokkokat, és csökkentik a feszültséget, amelyek a pánikot előidézik. A benne lévő antioxidáns tartalma pluszban támogatja az immunrendszer normális működését és elősegíti a lelki állapot hosszan tartó jó létét és egészségét, ami már testi és fizikai szinten is egyaránt megjelenik.

 

A lelki egészség állapotának fenntartása mindennél fontosabb annak érdekében, hogy fizikailag is jól érezzük magunkat a bőrünkben. A Manna Cseppek ezt biztosíthatják számunkra, ugyanis a természet energiájából készült termékek mindig bizonyították jótékony hatásukat, ami jelen esetben sincsen másképpen.

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Göndör Edina Erős szorongásaim voltak, állandóan görcsben volt a gyomrom. Napi 3-4 Valerianat kellett bevennem, hogy idegileg bírjam a napot. Már a negyedik napon észrevettem, hogy csökken a szorongás, és egy hét után már nem kellett bevennem nyugtatót. Nekem bejött ez a csepp
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete