Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Mindannyian hordozunk magunkban olyan félelmeket, amelyek megakadályoznak abban, hogy kiteljesedjen a személyiségünk és valóban azok legyünk, akik lelkünk mélyén vagyunk. Ezek a félelmek velünk lehetnek születésünk óta, de akár szerzett félelmek is kialakulhatnak. Ugyan nem egyszerű átugrani ezeket a lelki gátakat, de nem is lehetetlen. Sokféle módszert módszerrel próbálkozhatunk, és egy cseppnyi segítséget most mi is adni tudunk a teljes sikerhez!

Az életünket befolyásoló félelmek vagy aggodalmak két típusra oszthatóak: vannak, amik egész egyszerűen a személyiségünk részei, és vannak azok, amik valamilyen esemény hatására alakulnak ki bennünk.

 

Mit is értünk ezek alatt? Szemléltessük egy-egy példával!

 

Az introvertált emberekre az a jellemző, hogy általában egyedül töltődnek fel, nem mások társaságában, szeretnek elmélkedni a világ dolgain, alaposan megválogatják a barátaikat, alapvetően tartózkodóbb típusok. A személyiségtípusunkat kapjuk a születés (vagy talán a fogantatás) pillanatában, nem pedig az évek során alakul ki. Az életben azonban számos olyan helyzet van, ami egy introvertált ember számára nehézséget okoz: például sok stresszt okozhat neki, ha céges prezentációt kell tartani, ha valami miatt rá szegeződnek a tekintetek, vagy ha beszélni kell a kiszemelttel úgy, hogy az lazának és spontánnak tűnjön. Vagyis egy introvertált emberben ezek a helyzetek félelmeket szülnek, gátakat, amiket nehéz átugrani.

 

A másik verzió pedig az, ha egy esemény hatására alakul ki bennünk félelem. Elég akár egy rosszkor érkező megjegyzés, ami egy életre blokkokat alakít ki bennünk. Például, ha a párunk, vagy egy hozzánk közel álló személy megjegyzést tesz valamire, ami rosszul esik. Elég egy nőnek egy félmondattal elejtenie, hogy nagy a feneke, és máris kétségek között vesz testhezállóbb ruhát, vagy megy strandra. Vagy ha egy férfinak megjegyzik, hogy túl vékony, ráférne pár kilogramm izom. Innentől kezdve máris elültetik a bogarat a fülébe: tényleg túl vékony vagyok, tényleg edzenem kellene? És máris kialakulnak bennünk a gátak, félelmek. Vagy ugyanez a helyzet egy közlekedési baleset után: a rossz tapasztalat miatt félelmekkel tele ülünk újra volán mögé, holott kevés az esély arra, hogy megismétlődjön a baj.

 

Át lehet ugrani a lelki gátakat

 

Ezekkel a démonokkal szó szerint meg kell küzdeni: magunkban kell megtalálni a válaszokat azokra a kérdésekre, amik a félelmek legyűréséhez kellenek. Ugyanakkor tudnunk kell, hogy ez a küzdelem talán sosem lesz teljes mértékben sikeres. Egy introvertált ember valószínűleg soha nem fog brillírozni egy társas eseményen, és nem is ez a cél. Viszont sok-sok kis lépéssel eljuthat oda, hogy természetesen viselkedjen, hogy ne legyenek számára megterhelőek ezek a helyzetek. Ugyanez van a szerzett félelmekkel is: nehezen tudjuk kitörölni a sebeket, de dolgozni kell az elhalványításon. Fontos, hogy éljünk a lehetőségekkel: számos online és offline segítő csoport van már és remek terapeuták is a segítségünkre lehetnek a lelki gátak átugrásában.

 

Egy cseppnyi segítség a küzdelemhez

 

Érdemes ehhez a harchoz segítőtársat választani. Mi lehetne jobb választás egy természetes alapú készítménynél? A Manna cseppek olyan összetevőket tartalmaznak, amik a fogyasztók beszámolói alapján képesek oldani a lelki blokkokat, segítenek átugrani az átugorhatatlannak hitt akadályokat. A Manna cseppek segítenek azzá az emberré válni, akik a lelkünk mélyén vagyunk. Ön is szeretne szabadulni a félelmektől és a szorongásoktól? Szeretne egy nyugodtabb, harmonikusabb életet? 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Bóta Lajos Meglehetősen ideges, indulatos ember vagyok. Én már az első két hétben észrevettem, hogy sokkal nyugodtabb vagyok. Nem hoznak ki a sodromból, nem rágódok annyit a problémákon, szóval jobban érzem magam. Ja, és nem kellett bevennem nyugtatót, mióta szedem. Szerintem jó a cucc 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete