Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Mindenki szeretne nyugodtan élni. Hiszen sokkal könnyebb az élet, ha kiegyensúlyozottan telnek a hétköznapok. Ha lehetséges volna, akkor mindig a békét, harmóniát választanánk a káosszal, feszültséggel szemben. De sajnos az élet sok olyan  váratlan, olykor kellemetlen helyzetet teremt, amelyek feszültségeket okoznak a mindennapokban. Ezt kezelni kell, magától nem fog elmúlni! De mit lehet tenni, amikor elönt a stressz?

A stresszcsökkentés lényege

 

A mindennapos stressz nem csak a hangulatot ássa alá, de érintheti a munkahelyi teljesítményt, a családi békét vagy az egészségügyi állapotot is. Utóbbi esetén szív-és érrendszeri betegségek, gyenge immunrendszer, mentális problémák lehet a következmény. 

Bár a stressz kezelése gyerekjátéknak tűnhet, mégis, sokak számára okoz fejtörést. Még ha sikerül is beazonosítaniuk, hogy stresszesek, akkor sem tudják, hogy mit tehetnének ellene. Vagy egyszerűen csak abban reménykednek, hogy majd magától elmúlik, hogy nem kell vele foglalkozni. 

A kivárás nem feltétlen rossz taktika, hiszen bizonyos esetekben működhet. Ugyanakkor a nagy volumenű, hosszú időn keresztül feszültséget okozó problémák tartós stresszt eredményezhetnek. Ez pedig nem fog egyik napról a másikra kámforrá válni. 

A jó hír, hogy számtalan stresszkezelési módszer létezik. Rossz hír, hogy nincs olyan módszer, amely mindenkinél, minden esetben hatásos lehet. Ki kell kísérletezni, hogy nálunk melyek válnak be. De nem kell mindjárt extrém dolgokkal kezdeni.

Egy furcsa stresszcsökkentő módszer

 

A feszültség csökkentésénél nem kell költséges, időigényes, bonyolult módszerekre gondolni. Néha a legapróbb trükkök lehetnek a leghatásosabbak! 

Ezt bizonyította be egy ausztrál kutató, Andrew Scholey. A professzor egy egyetemi előadás során tesztelte diákjait. A kísérlet során a csoportot két részre osztotta, a csapat fele rágózhatott, a másik fele nem. Ezt követően direkt stresszes helyzetbe hozta őket, majd megfigyelte a reakciókat. Érdekes eredményre jutott!

A rágózó résztvevők sokkal kevésbé lettek idegesek, a teljesítményük változatlan maradt, és a koncentrációjuk sem romlott akkora mértékben, mint a nem rágózó csoportnak. 

Ennek oka egyszerű: a rágózás csökkenti a stresszért felelős egyik hormon, a kortizol szintjét.

Tanulság: legyen akármilyen furcsa, meglepő trükk, adjunk neki egy sanszot! 

 

Őrizze meg a harmóniát!

 

A főnöke hívogatja, a gyerekek egymással civakodnak, a házastárs hatalmas zajt csap, és fut a lakás? Ember legyen a talpán, aki egy ilyen helyzetet kibír idegesség nélkül! Ha viszont van néhány stresszcsökkentő tipp a tarsolyában, könnyebben megbirkózhat a kellemetlen helyzetekkel: 

  • Már akár 5-10 perc olvasás is jelentősen csökkentheti a stressz-szintet. Elő a kedvenc könyvével!
  • A kávé, a zöld tea élénkítő hatással bír. Így ahelyett, hogy összeszedettebbek lennénk, csak még stresszesebbé válunk! Fogyasszunk helyette gyümölcslét, vizet. 
  • A zene megnyugtató hatással van lelkünkre. Ha igazán szeretne kikapcsolni, próbálja ki a meditációs zenéket!
  • Egy rövid pihenő csodákra képes. Tegye magát kényelembe, és képzeletben tegyen egy utazást! Utána úgy fogja érezni magát, mint aki újjászületett. 
  • Beszélje ki a gondokat! Azáltal, hogy másokkal is megosztja a problémákat, sokkal kézzelfoghatóbbá és kisebbé válnak. 

 

A béke karnyújtásnyira van!

 

Nincs olyan, aki sohasem tapasztal idegességet. Nem létezik olyan ember, aki sosem stresszel. De van, aki tudja, hogy mit kell tenni ebben a helyzetben! 

Térjen vissza a nyugalom szigetére!

A Mannacsepp természetes módon csökkenti a stresszt, és annak káros hatásait. Ez az étrendkiegészítő támogatja a lelki állóképességet is, így könnyebben viselheti a feszültséget. Rendszeres szedésével harmóniát vihet a mindennapjaiba, így könnyebben megőrizheti kiegyensúlyozottságát. Tegyen egy cseppet a harmóniájért!

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete