Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Élénken él a fejekben az az asszociáció, hogy a nyár a pihenésről szól. Való igaz, a többség az évnek ezen időszakára időzíti a szabadságát, amely egy remek lehetőség a feltöltődésre. Ám a kikapcsolódás nem azt jelenti, hogy nem merülhetünk ki! A hosszabb ideje fennálló kiégésen nem fog tudni segíteni egy hét nyaralás. De akkor vajon mit tehetünk azért, hogy ismét frissek és üdék legyünk? 

Kiégni nyáron? Nem lehetetlen

Tavasszal már tűkön ülve várjuk a nyarat, hiszen ez csak egyet jelenthet: a nyaralás már csak karnyújtásnyira van! Egy-két hétig kiesünk a mókuskerékből, végre van időnk a kikapcsolódásra, végre azzal foglalkozhatunk, ami igazán boldoggá tesz minket. 

Azt gondolnánk, hogy a nyaralás után frissen, kipihenten, motiváltan vágunk neki a hétköznapoknak. Ám előfordulhat, hogy hamar azon kapjuk magunkat, ismét a kiégés szélén járunk. Nem értjük, hiszen most voltunk nyaralni, épp most lazítottunk egyet! Mi történhetett? 

Ha már hosszabb ideje küzdünk a kiégéssel, akkor néhány nap nem lesz elég a feltöltődéshez. Bár valamennyire visszatöltjük szervezetünk energiaraktárait, a maximális feltöltődéstől messze állunk. 

Erre még egy lapáttal rátesznek a munkahelyi feladatok és az otthoni teendők. Utazás előtt felhalmozódhatnak az elintéznivalók, a nyaralásból visszatérve pedig újra szembe kell néznünk velük. 

Ha tehát nyaralás után röviddel újra kimerültnek érzi magát, nem Önnel van a baj! Csupán többre lesz szüksége, mint egy rövid nyaralás.

Miből ismerheti fel, hogy Ön is kiégett?

Saját magunkon nehezen vesszük észre, ha kiégéssel küzdünk. Pedig megvannak azok a tipikus tünetek, amelyek óva intenek minket!

 • Folyamatos stressz
 • Fáradékonyság, kimerültség
 • Koncentrációs képesség romlása, döntéshozatali nehézségek
 • Ingerlékenység, levertség, kedvtelenség
 • Úgy érezheti, kicsúszott az irányítás a kezéből
 • Nem talál örömet a mindennapokban, elvesztette érdeklődését hobbijai iránt
 • Kerüli a családi, baráti találkozókat

Így szerezze vissza életerejét

Teljesen érthető, ha a hosszú ideje tartó stressz és az ennek következtében kialakuló kiégés miatt rosszul érzi magát. De tehet azért, hogy javuljon a helyzet!

 • A kiégés gyakori oka, hogy túlvállaljuk magunkat. Érdemes megvizsgálnia, hogy mennyi teher nyomja a vállát! Lehetséges, hogy többet vállalt, mint amennyi kényelmes lenne az Ön számára. Ebben az esetben ne féljen segítséget kérni másoktól! 
 • Ön is az a típus, aki mindig mindenből a maximumot szeretné nyújtani? Talán itt az ideje csökkenteni az elvárásokat saját maga felé! Nem kell mindig a lehető legtöbbet adnia. Teljesen rendben van, ha időnként Ön sincs a toppon. 
 • Ne csak nyaralás alatt, hanem a hétköznapok során is pihenjen! Ha minden nap szán saját magára egy órát, amikor félreteszi a problémákat, és csak magára koncentrál, akkor elkerülheti a kiégést. 
 • Gyakori hiba, hogy elfelejtjük jutalmazni magunkat. Pedig igazán megérdemelnénk egy kis elismerést a teljesítményünkért! Teljesen mindegy, hogy mennyire apró dologról van szó, a lényeg, hogy törődjünk magunkkal. 

Számoljon le a kiégéssel! 

A kiégés az év minden időszakában fenyegethet minket. A kellemetlen tünetek intő jelek: ideje lassítani! 

A kiégéssel járó panaszok megviselik a lelkünket. Ha vissza szeretné nyerni életerejét, akkor lelkéről is gondoskodnia kell. 

Mi a Mannacseppel támogatjuk lelkünket. Ez az étrendkiegészítő természetes módon nyújt segítséget akkor, amikor a leginkább szükségünk van rá. Szedése csupán napi néhány percet vesz igénybe, rendszeres használatával feloldhatja a kiégéssel járó stresszt és visszakaphatja korábbi harmonikus, kiegyensúlyozott életét. 

Másszon ki a kiégés okozta gödörből és szerezze vissza az irányítást élete felett! 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST!

(Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!