Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Egy rossz szó, és már eldurran az agya? A legkisebb apróságra is azonnal ugrik? Egyre kevesebb türelme van másokhoz? A jelenlegi helyzetben ez nem csoda. Hiszen a legtöbbünkben rengeteg feszültség halmozódik fel. Az ingerlékenység pedig gyakran a folyamatos feszültség kísérője. Ebben a felfokozott lelkiállapotban sokkal érzékenyebben reagálunk bizonyos dolgokra. De mi ezzel a probléma, és hogyan lehet megszüntetni? Ennek jártunk utána legújabb blogbejegyzésünkben!

Vigyázz, robban!

Az elmúlt időszakban az ünnepek sem alakultak úgy, ahogy szerettük volna. Sokunknál nem lehettek együtt a családok, a járványhelyzet miatt nem ölelhettük meg idős szüleinket, vagy a nagyszülőket. A szilveszter sem a megszokott felhőtlen bulizásról szólt. A korlátozások a mindennapi életünket és az ünnepeinket is keretek közé szorítják, és ez egyre fokozódó feszültséget hoz az életünkbe.

A stressznek pedig egyre fokozódó ingerlékenység a következménye.

Pedig mennyivel könnyebb lenne, ha meg tudnánk őrizni békés lelkiállapotunkat. Ha nem borulnánk ki minden apróságon. Ha örömmel tudnánk végezni feladatainkat, és nem gyomorgörccsel kelnénk fel reggelente. Ha szeretettel tudnánk fordulni az emberek felé, és nem durranna el az agyunk minden pici bosszúságon.

Álom lenne csupán? 

 

Néha fent, néha lent

 

Életünkben a jobb és rosszabb időszakok váltják egymást. Valószínűleg nincs olyan ember a világon, aki ne tapasztalta volna már meg, milyen egy-egy stresszes hét. Milyen érzés is egy-egy olyan nap, amikor egyszerűen csak ballábbal keltünk fel. 

Vannak időszakok, amelyek egyszerűen csak nehezebbek. Amikor nem találjuk a helyünket, amikor negatív érzelmekkel küzdünk, amikor ingerlékenyebbek, fáradtabbak vagyunk, mint általában. Ez egy természetes dolog, emberek vagyunk, és nem robotok. 

A rossz hangulat az élet természetes része. Viszont egyáltalán nem mindegy, mihez kezdünk ilyenkor! Vannak, akik csak a túlélésre játszanak, és minden egyes nap végéhez érve örömmel tölti el őket, hogy ennek is vége. Mások próbálnak a napos oldalon maradni, és megőrizni pozitivitásukat, de valljuk be, ehhez rendkívül nagy lelkierőre van szükség. 

Mi a magas önismerettel rendelkezők technikáját tartjuk a legjobbnak. Ők azok, akik ilyenkor csak magukra fókuszálnak. Megvizsgálják, hogy mi tehet a negatív lelkiállapotukról: a túl sok munka, a kikapcsolódás hiánya? Nem temetik el magukban az érzelmeket, de nem is hagyják, hogy azok a mélybe húzzák őket. Megpróbálják kezelni a negatív hangulatot, és figyelni testük-lelkük jelzéseire. Ennek a módszernek köszönhetően sokkal előbb szabadulhatnak meg a folyamatos feszültségtől!

 

Tippek a feszültség enyhítésére

 

Az elmúlt időszakban rendkívül nehéz volt elkerülni a stresszt. De tehetünk azért, hogy nyugodtabban teljenek a hétköznapok!

  • Ezer feladat van a vállán, ami folyamatosan nyomasztja, de egyszerűen nem jut egyről a kettőre? Ne legyen türelmetlen önmagával szemben! Sajnos év végére már kimerülnek energiatartalékaink, így természetes, hogy lassabban haladunk, mint szeretnénk. 
  • Ne vállalja túl magát! Előfordulhat, hogy mások szívességet kérnek Öntől, de csak akkor vállalja el a tennivalót, ha biztos abban, hogy lesz rá ideje! Nem csak kellemetlen lesz, ha nem tudja elvégezni a megadott határidőre, de még egy plusz stresszforrásá válhat. Tanuljon meg nemet mondani!
  • Ha tudja, hogy nem fog a megadott időre feladatai végére, nem szégyen segítséget kérni! Nem kell megszakadni, biztos van olyan munkatársa, családtagja, barátja, aki a segítségére siet, ha bajban van. 
  • Pihenés, pihenés, pihenés! Minden nap szánjon időt a kikapcsolódásra. Ha egy fél óra, akkor egy fél óra, ne sajnálja önmagától! Utána sokkal hatékonyabban vághat neki a teendőinek. 

 

Ha mindez nem elég…

 

Vannak, akik már annyira kimerültek az egész éves hajtástól, hogy nem elég nekik a pihenés. Ilyenkor jó, ha van a tarsolyunkban egy plusz segítség. 

Nekünk a Mannacsepp segít, hogy az év vége se legyen feszültségtől terhes. Ez a természetes étrendkiegészítő csökkenti a stressz káros hatásait. Rendszeres szedésével könnyebben birkózhatunk meg a kihívásokkal, miközben megőrizhetjük nyugodt lelkiállapotunkat, és elkerülhetjük az ingerlékenységet. 

Válassza a harmóniát a feszültséggel szemben!

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete