Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Ha fizikailag nem vagyunk a toppon, természetes, hogy orvoshoz fordulunk, gyógyszereket szedünk, vagy egyszerűen csak lepihenünk. De ha lelki gondokkal küzdünk, akkor azokat egyszerűen félresöpörjük. Csak menetelünk tovább, anélkül, hogy egy percet is szánnánk a gyógyulásra. Ennek aztán megvan a következménye: boldogtalanság, mentális problémák, fizikai betegségek. Mindez elkerülhető lenne, ha végre egy kicsit odafigyelnénk magunkra!

Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük, hogyan gondoskodjunk lelkünkről.

Amikor a lélek legyengül…

Ki ne szeretne boldog lenni? Ki ne szeretne önfeledten nevetni, nagykanállal habzsolni az élvezeteket, vidáman átszelni a hétköznapokat?  De előfordul, hogy néha kicsúszik a kezünkből az irányítás.

Időnként mindenkit hatalmába keríthetnek a negatív érzelmek. A levertség, az ingerlékenység, a motiválatlanság, a szomorúság, vagy a fásultság bizonyos mértékig szükségesek, hiszen iránytűként szolgálnak az élet viharában. Jelzik, ha nem jó irányba tartunk, és figyelmeztetnek, hogy merre kellene haladnunk. 

Ugyanakkor ezeket a jelzéseket hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni. Vagy ha fel is figyelünk rájuk, nem teszünk ellenük. Magunkba zárjuk őket, hogy a külvilág véletlenül se láthassa meg azt, hogy nekünk fáj. Hiszen az szégyellnivaló. 

A negatív érzelmek azonban nem kapcsolnak ki. Belülről tovább rágják a lelkünket, egészen addig, amíg komolyabb problémákat nem okoznak- krónikus stresszt, szorongást, depressziót vagy kimerültséget. 

De miért is hagyjuk, hogy eddig fajuljon a helyzet? Ha időben közbeavatkozunk, mindez megelőzhető! 

Lelkünk is megérdemli a gondoskodást! 

Álljunk meg egy pillanatra.

Miért is szégyenkezünk egy olyan dolog miatt, ami teljesen természetes? 

Ha nem töltjük fel, lelkünk lemerül- nincs ebben semmi ördöngösség. De akkor miért olyan nehéz elfogadni? 

Mindenkinek lehetnek rosszabb, nehezebb időszakai. Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik hasonló problémákkal küzdenek. 

De akkor miért próbáljuk meg rejtegetni? Miért állunk hozzá úgy, hogy “Á, ez semmiség”? 

Fizikai sérülések esetén megkíméljük magunkat. Lelki sérülések esetén miért nem? Miért hajtunk tovább, miért nem állunk le azelőtt, hogy komolyabb baj történne? Miért nem törődünk azzal, ha az összeomlás veszélye fenyeget?

Ha lelkünk elfárad, az nem a gyengeség jele. Nem azt mutatja meg, hogy milyen emberek vagyunk. Nem leszünk ettől kevesebbek, mint mások. Sőt, pont azt mutatja, hogy túl sokáig próbáltunk meg kitartani anélkül, hogy egy kis időt is szántunk volna a legfontosabbra- önmagunkra. 

Út a gyógyulás felé

Tisztázzuk egyszer és mindenkorra: a mentális problémák miatt nem kell szégyenkeznünk. Ezek csupán azt jelzik, hogy lelkünknek szüksége van valamire: egy kis pihenésre, gondoskodásra, feltöltődésre. Hogyan adhatjuk meg neki, ami jár? 

  • A felismerés már fél siker. Azaz, ha rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, nyugodtan legyünk őszinték ezzel kapcsolatban! Az érzelmek elfojtása sosem megoldás, ellenben ha sikerül megfogalmaznunk, mi is a gondunk, már egy lépéssel közelebb kerültünk a megoldáshoz. 
  • Ha fizikai fájdalmat érzünk, aszpirinért nyúlunk. Ha lelkünk kiált segítségért, akkor pihenjünk! Talán nem is gondolnánk, de néha egy kis semmittevés a legjobb, amit saját magunk érdekében tehetünk. Legyen minden nap legalább egy fél óra, amikor csak magunkkal foglalkozunk. Ezzel messzire űzhetjük a kimerültséget, a stresszt, a depressziót!
  • Mi az a módszer, amivel leginkább ki tudja fejezni érzéseit? Van, akinek az írás segít, mások inkább festenek, barkácsolnak, vagy épp sportolnak. Találja meg azt a tevékenységet, amely legjobban segíti abban, hogy hátat fordíthasson negatív érzelmeinek, és iktassa be a hétköznapokba, amikor csak lehetséges! 
  • Ha nagyon magunk alatt vagyunk, ne féljünk megosztani ezt a szeretteinkkel! Már egy kis beszélgetés, néhány jó szó, egy meleg ölelés is feltölthet minket. 

Lelki immunerősítés

Hogy fizikailag egészségesek legyünk, vitaminokat és ásványi anyagokat szedünk. Hogy mentálisan is rendben lehessünk, lelkünket is táplálni kell! 

Mi a Mannacseppel támogatjuk lelkünket. Ez a természetes étrendkiegészítő egy gyógynövényeket és virágesszenciákat tartalmazó készítmény, amely segít feloldani a lelki blokkokat, miközben megvéd minket a hétköznapi stressz káros hatásaitól. Rendszeres szedésével megadhatjuk lelkünknek mindazt a feltöltődést, ami neki is jár, miközben kiiktathatjuk a negatív érzelmeket életünkből. 

Viszlát, fáradt lélek, jöhet a nyugalom! 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Baloghné Tóth Edit Nekem először elég fura volt. Az első két hétben egy csomó rossz emlék eszembe jutott édesanyámmal kapcsolatban. Aztán mintha elvágták volna, kisimult minden. Már rég nem voltam ilyen nyugodt.
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete