Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Folyamatosan arra törekszünk, hogy boldogok, kiegyensúlyozottak, lendületesek legyünk. Ha egy kis porszem csúszik a gépezetbe, és oda a jókedv, máris azon dolgozunk, hogyan juthatnánk minél előbb túl a rossz időszakon. De vajon miért küzdünk ennyire a negatív érzelmek ellen? Hisszük vagy sem, ezek is lehetnek hasznosak a számunkra! Legújabb blogbejegyzésünkben utánajártunk, hogyan válhatnak hasznunkra. 

 

Célunk a boldogság

Milyen könnyű lenne, ha minden egyes nap boldogan kelhetnénk fel. Ha örömmel készülődnénk munkába, ha napközben könnyedén átugornánk az akadályokat, este pedig nyugodt lelkiállapotban hajtanánk álomra a fejünket. 

Ma már egyre többen ismerik fel, hogy a pozitív érzések nem hullanak csak úgy az ölünkbe. Keményen meg kell dolgozni azért, hogy képesek legyünk rózsaszínben látni a világot. A jutalmunk ezért nem más, mint harmonikus, nyugodt hétköznapok!

Bár a boldogságunk kulcsa valóban a hozzáállásunkon múlik, nem szabad elfelejtkeznünk arról, hogy minden igyekezetünk ellenére is lesznek rossz napok. Amikor semmi kedvünk nincs felkelni, amikor legszívesebben elvonulnánk a világ szeme elől, amikor semmi sem tud boldoggá tenni. 

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy egy-egy rossz nap alkalmával kétségbeesetten szeretnék visszanyerni kiegyensúlyozottságukat, és foggal-körömmel küzdenek a boldogságért. De miért ne lehetne néha csak beletörődni abba, hogy ez a nap nem a miénk? Hogy ma bal lábbal keltünk, és hogy ez teljesen rendben van? Hogy most épp egy nehezebb időszakon megyünk keresztül, amikor nehéz a vidámságra koncentrálni?

Fogadja el a negatív érzelmeket!

Sajnos az ég nem lehet mindig kék a fejünk felett. Időnként szembe kell néznünk negatív érzelmekkel. De hogy ezek rosszak is lennének? Ez nem feltétlen van így!

Számos olyan érzelem létezik, amely bár negatívnak tűnik, valójában a hasznunkat szolgálja. 

A negatív érzelmek olyanok, mint a vészcsengők. Jelzik számunkra, hogy valami gond van, hogy valami nem jó. Hajlamosak vagyunk belekényelmesedni például egy rossz párkapcsolatba vagy egy bénító munkahelybe. Azonban érzelmeink jelezni fogják számunkra, hogy nem vagyunk a helyünkön. Minél hosszabb ideig tűrünk, annál hangosabbak lesznek. 

Vannak olyan érzelmek, amelyek lassításra késztetnek minket. Időnként jól jön, ha egy kicsit elvonulunk, átgondoljuk az életünket, esetleg újratervezzük a céljainkat. Ezek az érzelmek jellemzően akkor bukkannak fel, ha nem jó irányba tartunk. 

Más érzelmek az alkotást segítik elő. Az erős, intenzív érzéseket valamilyen formában muszáj kiadnunk magunkból. Ha ezeket jól hasznosítjuk, akkor csodálatos dolgok megszületését segíthetik elő. 

A félelem az egyik legerőteljesebb érzés. Bár látszólag negatív, valójában a biztonságunkat szolgálja. Alapvető célja, hogy megvédjen minket a veszélyes helyzetektől. 

Ha tehát ennyi előnye lehet a negatív érzelmeknek, miért is fojtanánk el őket? 

Így nézzen szembe az érzelmeivel

Minden küzdelem ellenére a negatív érzelmek elkerülhetetlen részei a hétköznapoknak. Miért ne fordítanánk ezeket a hasznunkra? 

  • A negatív érzelmek elfogadása nem egyenlő a beletörődéssel. Míg bizonyos helyzeteket, és az ezekkel járó negatív érzelmeket nem tudjuk elkerülni, máskor csak rajtunk múlik, hogyan állunk hozzá egy szituációhoz. 
  • A negatív érzelmeket próbáljuk ügyesen felhasználni. Találjunk valamilyen hobbit, amin keresztül kiélhetjük ezekett! Lehet ez az írás, festés, varrás, vagy bármi más, a lényeg, hogy alkossunk! 
  • Bár fontos a negatív érzelmek megélése, ne ragadjunk ebbe bele! Lehetünk néma szomorúan, kétségbeesettek, vagy dühösek, de törekedjünk arra, hogy ez az állapot ne álljon fent hetekig, hónapokig! Egyrészt ez nem visz közelebb a megoldáshoz, másrészt pedig lelki-fizikai egészségünk is rámehet. 
  • Továbbra se adjuk fel a boldogságunkat. Csak fogadjuk el, hogy az oda vezető úton néha szükségünk lesz egy-egy pihenőre. 

Erős lelki ellenállóképesség mellett könnyebb

A negatív érzelmek rendkívül megterhelőek lelkünk számára. Ha hosszú időn keresztül nem tudjuk ezeket a hátunk mögött hagyni, az tönkreteheti lelki egyensúlyunkat. Ha azonban erős a lelki ellenállóképességünk, nem fognak tudni kibillenteni minket!

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy támogassuk a lelkünket. Ez a természetes étrendkiegészítő segít a lelki egyensúly megteremtésében és a negatív érzelmek okozta károk mérséklésében. Rendszeres szedésével olyan stabil lelkiállapotot hozhatunk létre, amely segítségével könnyebben megbirkózhatunk a nehézségekkel. 

Ne hagyja, hogy az érzelmi viharok kibillentsék a nyugalomból! Tegyen azért, hogy megőrizhesse kiegyensúlyozottságát! 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete