Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Időnként mindannyiunknak szüksége van egy kis feltöltődésre, kikapcsolódásra. Mégsem adjuk meg magunknak azt, ami jár. Rohanunk, ügyet intézünk, igyekszünk minden feladatot kipipálni a listáról. Ha egy pillanatra is megállunk, azonnal lelkiismeretfurdalást érzünk, ami megkeseríti a pihenést. Ezért addig megyünk, ameddig csak bírjuk, ki tudja, milyen áron. Legújabb blogbejegyzésünkben bemutatjuk, hogy miért kell néha egy kis lazítás. 

“De még ezer dolgom van…”

Munkahelyi problémák. Bevásárlás, számlák befizetése, ügyintézés. Főzés, mosás, takarítás. Gondoskodás a gyerekekről. Felnőtt életünkben egyszer csak eljön az a pont, amikor minden a felsorolt feladatok körül forog. Ha egy tennivalót elintéztünk, máris kettő másik szakad a nyakunkba. 

Persze tudjuk, mennyire fontos pihenni, kikapcsolódni. Mivel hétköznap a munkahelyi teendők mellett nem jut idő a háztartásra, ezért minden otthoni feladat hétvégére marad. Ezért a hétvége nem elég a pihenésre. Tervezzük, hogy kiveszünk egy pár nap szabadságot, és úgy igazán magunkra koncentrálunk. De aztán a főnökünk bejelenti, hogy szüksége van ránk. Lebetegednek a gyerekek, vagy épp elromlik hűtő. Máris ott tartunk, hogy egy perc nyugtunk sem maradt. Majd máskor, gondoljuk. 

De az a máskor egyszerűen sosem akar eljönni. Telnek a hetek egymás után, és mi még mindig nem pihentünk egy fikarcnyit se. Hogyan is tehetnénk? Hiszen szükség van ránk. Nem is tudnánk nyugodtan hátradőlni addig, amíg be nem fejeztünk mindent. Ami talán sosem fog megtörténni….

STOP! Pihenjen!

A pihenést luxusnak tekintjük, pedig ugyanolyan alapvető szükségletünk, mint az evés vagy az ivás. Akkor miért nem adjuk meg szervezetünk számára? 

Mindig találunk valami kifogást, ami miatt nem pihenhetünk. Vagy a munkahelyi teendőkre, vagy az otthoni feladatokra fogjuk, hogy most nem tudunk lazítani.

A pihenés nélkülözésével rohamos léptekkel haladunk a kiégés felé. Hiába gondoljuk azt, hogy mi aztán mindent kibírunk, és semmi sem győzhet le minket, sajnos ez nem így van. Testünknek-lelkünknek szüksége van a feltöltődésre, és ha ezt nem adjuk meg neki, helyette az utolsó erőnket is kisajtoljuk magunkból, természetes, hogy egyszer csak összeomlunk. Lehetséges, hogy lelki gondjaink adódnak, például szorongani kezdünk, esetleg depresszióba esünk, de az is lehetséges, hogy testi tüneteket tapasztalunk. Olyanokat, amelyekre nem létezik gyógyszer, amelyeken nem segítenek a kezelések- hiszen megszüntetésükhöz először a lelkünket kellene meggyógyítanunk. 

De mi értelme a rohanásnak? Miért kell ez az erőltetett menet? A mosás megvár, ahogy a főzés vagy a porszívózás is. Miért ne helyezhetnénk magunkat időnként a középpontba? Más úgysem fog…

Így tanuljon meg relaxálni

Ha Ön sem engedélyezett magának eddig némi szünetet, akkor most biztosan ráfér a pihenés. Talán már el is felejtette, hogyan kell feltöltődni. Segítünk, hogyan tud igazán kikapcsolni! 

  • Nevezzen ki egy időszakot a napból, amikor csak magára koncentrál! Ez lehet akár a kora reggel, vagy a késő este, a lényeg, hogy lehetőleg egyedül legyen. Nem baj, ha csupán egy fél óráról van szó, ha ezt minden egyes nap, vagy legalább minden másnap be tudja iktatni a napirendjébe, már az is látványos változást eredményezhet. 
  • Ne törekedjen mindenáron a tökéletességre! Sokan beleesnek abba a hibába, hogy minden téren hibátlanul akarnak teljesíteni, legyen szó munkáról, párkapcsolatról, családról. Emberek vagyunk, sosem szégyen segítséget kérni! Így máris több időt tud magára szánni. 
  • A kütyük társaságában nem tud igazán pihenni. Tegye félre a telefont, kapcsolja ki a tévét és a számítógépet, és élvezze egy kicsit a csendet! Válasszon egy kellemes könyvet, vagy egyszerűen csak relaxáljon. 
  • Ne érezzen lelkiismeretfurdalást! A kikapcsolódás ugyanolyan fontos egészségünkhöz, mint a helyes táplálkozás vagy a rendszeres mozgás. Megérdemli, ebben biztos lehet! 

Töltse fel lelkét!

Néha akármennyire is törekszünk arra, hogy pihenjünk, egyszerűen képtelenek vagyunk megoldani. Ilyenkor jól jön, ha van a tarsolyunkban egy gyors megoldás, amely akár 5 perc alatt is képes segíteni. 

Nekünk ez az instant feltöltődés a Mannacsepp! Ez a természetes étrendkiegészítő feltölti lelkünket, amikor lemerültek energiatartalékaink. Rendszeres szedésével ismét energikusan, pozitívan állhatunk a hétköznapok kihívásaihoz. 

Billentse helyre lelki egyensúlyát!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete