Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Ahogy mondani szokták, van aki a sajtot látja, van aki a lyukat. Ugye Ön is találkozott már olyan emberrel, aki mindent negatívan látott?Bármiről is próbálna vele beszélni, mindenben csak a rosszat látja. Mintha két különböző világban élnénk. De mitől látjuk ennyire másként a világot?

 

A nézőpontunk határozza meg a világképünket

 

A tudósok már rég bebizonyjtották, hogy a saját érzéseink, gondolataink szűrőjén keresztül látunk mindent, ami körülvesz minket. Ha rossz a kedvünk, akkor a világ egy borongós rossz hely. Ha bántanak, akkor a világ egy veszélyes hely, ahol ébernek kellene lennünk. Ha csodálatos dolgok történnek velünk, a világ csodálatos hellyé változik. Ez történik például, amikor szerelmes az ember 🙂

A világ aszerint változik, hogy épp mire fókuszálunk. Sőt, az események is, amik velünk történnek, jórészt a beállítottságunk miatt történnek meg, vagy éppen nem.

 

Hogyan lehetséges ez?

 

Egy kísérlethez kerestek 100 embert aki szerencsésnek tartotta magát, és 100 embert, aki úgy gondolta, hogy ő többnyire nem szerencsés.

Megkérték őket, hogy sétáljanak végig egy rövid útszakaszon, ahol leejtettek egy pénztárcát. A 100 szerencsés közül szinte mindenki megtalálta a pénztárcát. Aki nem tartotta magát szerencsésnek, azok közül szinte senki.

 

Mi lehet a tanulság?

 

A saját beállítottságunktól függ az is, hogy mennyire vesszük észre az életben a lehetőségeket.  Azokat a lehetőségeket, amelyek leejtett pénztárcaként hevernek előttünk, de mi nem vesszük észre, mert elfoglalnak a saját gondjaink. Vagy elfedik a szemünk elől a meggyőződéseink. Ahogy az előző esetben, ha szerencsétlennek tartotta magát, akkor úgy is történtek a dolgok.

Így aztán nem csoda, ha elszalasztjuk a nekünk való munkahelyet, a nekünk való partner, vagy a gyógyírt, ami segíthetne a problémánkon.

 

Hogyan lehetne ezen változtatni?

Szerintem először egy kis nyitottságra volna szükség hozzá. Adjuk meg az esélyt, hogy valami megtörténhessen! Ha már az esélyt sem adjuk meg, akkor nem csoda, hogy reményünk sincs. Ahogy a skótnak, amikor imádkozik:

– Uram, add, hogy végre nyerjek a lottón!  Uram, add, hogy végre nyerjek a lottón!  Uram, add, hogy végre nyerjek a lottón!

Mire egy hang az égből:

– Rendben, de vegyél egyszer végre már egy lottót!

 

Szóval ahhoz, hogy a sorsunk változzon, először adjunk egy esélyt neki!  Adjunk egy esélyt a Manna cseppnek is, hogy szépen, cseppenként változtassa meg az életünket. Mert nekem, mióta a szedem a Manna cseppet, a világ valahogy jobb hely lett.

Először talán csak derűsebb lettem. Talán csak kevésbé stresszeltem a problémákon. Ahogy csökkent a feszültség, talán hamarabb megtaláltam a megoldásokat is. Azután kezdtem észrevenni az apró örömöket. Azokat a kis dolgokat, amik megszépítik a mindennapokat. Így szép lassan, valahogy jobb életem lett…

 

Ezért fogyasztom ma is a Manna cseppet, és ezért ajánlom másoknak is.

 

RENDELJE MEG ÖN IS MOST AKCIÓS ÁRON! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Manna csepp