Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Mi az a tudatosság? Én azt mondanám, hogy az, amikor az ember nem hagyja tovább sodortatni magát az élettel, hanem kezébe veszi sorsának irányítását. Amikor nem csak végigrohan az életetén, hanem lelassít, körülnéz, és szemügyre veszi a világot és saját magát. Amikor nemcsak kíváncsi arra, hogy mi okozza az életében a problémákat, hanem tudatosan tesz azért, hogy életet jobb irányba változzon. Mégpedig úgy, hogy tudatában kerül érzékelésének, érzelmeinek, gondolatainak. Elfogadja, hogy a boldogságunkért is magunk vagyunk felelősek, és azt is, hogy nem kell tökéletesnek lennünk.

A tudatosság nem a jógik kiváltsága

 

Rugaszkodjunk el attól a gondolattól, hogy magát a kifejezést, csak a buddhista tanok használják! Tény, hogy valóban a keleti meditációs gyakorlatokból ered, ahol alkalmazója a megvilágosodást kereste, teljesen érthetően a nyugati társadalmak is elkezdték használni, hiszen valami olyan dolgot vettek észre benne, ami működött. Megdöbbentő módon a pszichológia és különböző orvostudományi ágazatok is ezért kezdték alkalmazni. Ezek szerint mégsem elvetendő azonnal a tudatosság kifejezése, hiszen valóban van alapja bizonyos dolgok kezelésében.

 

Ma már széles körben alkalmazzák

 

Ha visszatekintünk a 70-es években megkezdődött klinikai és orvostudományi áttörésekre, akkor azt vehetjük észre, hogy a pszichológia, illetve a pszichiátria kezdte el legelőször terápiás célzattal használni a tudatosságra épülő technikákat. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy törökülésben zümmögő betegeket gyógyítottak spirituális és elnyugatiasodott technikákkal, sokkal inkább a tudatosság testre és mentális elváltozásaira gyakorolt pozitív hatásait vizsgálták kiemelkedően jó eredményekkel.

 

Azt is bebizonyították szakemberek, hogy a tudatosság nagyban befolyásolja az egyén jóllétét, így elsősorban a kényszerbetegségeket, a szorongást, a depressziót és egyéb függőségeket is sikeresen tudtak kezelni ezáltal. A leglényegesebb dolog a tudatos kezelésekben pedig a lélegzetvétel volt és az ezekhez kapcsolt információ, vagyis maga a rezgés.

 

Tudatosság, és információ

Itt kapcsolódik vissza a keleti bölcselet alapja, miszerint a tudatos lélegzetvétel és konkrétan a lélegzetben elhelyezett tudatos információ a szervezet sejtjeiben lelt tökéletes táptalajra. Tehát egy gondolatot ültettek el a meditációk során és azt nevelték egészen addig, amíg ki nem kelt a mag, vagyis meg nem valósult az elképzelt dolog.

 

Ugyanezt vette át a 70-es évek nagy áttörésében végzett kutatások által a modern pszichológia is, vagyis pozitív gondolatokkal helyettesítették a már meglévő negatív emlékeket, ami által a beteg állapota javulni kezdett. Ezt támogatták meg állandó folyadék bevitellel, amit a kezelések ideje alatt elfogyasztott a páciens. Ennek értelmében itt már egészen pontosan egy tudatos rezgésterápiáról beszélünk, hiszen a kezelések során elhangzott pozitív dolgok rezgései a víz részecskéiben leltek táptalajra, ami aztán a beteg szervezetében fejtette ki hatását.

 

A tudatosság, a betegségek kezelésében

 

Egy betegség kezelésénél tisztában kell lennünk azzal, hogy a negatív gondolatok negatív biokémiát okoznak. Vagyis bizonyos gondolataink és érzelmeink képesek megbetegíteni minket. Éppen ezért, ha egy betegség alternatív kezelését részesítjük előnyben, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az ilyen és hasonló megoldások jótékony hatással lehetnek szervezetünkre. A Mannacseppek is tudatosan lettek összeállítva pontosan azért, hogy használója tudatosan tehessen valamit önmagáért. Nem is az a kérdés, hogy milyen mértékben támogatja pozitívan szervezetünk immunrendszerét, hanem hogy milyen lelki blokkot oldhatunk fel vele, és hogyan tehetjük jobbá közérzetünket és ezáltal az egész életünket.

 

A cseppekben lévő esszencia annyira sajátos és egyedi, hogy önmagában hordozza a természet tudatos rezgéseit, amelyek által megélhetjük az egészség, a harmónia és a jólét érzését is. Nem véletlenül került a köztudatba sem, hogy a Mannacsepp az vitamin a léleknek és életerő a testnek.

 

RENDELJE MEG ÖN IS MOST AKCIÓS ÁRON! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp