Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Egy tányér étel. Egy szerető család. Tető a fejünk felett. Csak néhány olyan dolog, amiért hálásak lehetünk. Sajnos a legtöbben ezekről megfeledkezünk. Kergetjük, ami nincs, de elfelejtjük értékelni azt, ami már a miénk. Pedig ha megtanulnánk, hogyan legyünk hálásak az apróságokért, talán sokkal boldogabbak lennénk! Hogyan éljük meg a hálát a mindennapokban?

Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtünk néhány hasznos tippet.

Elfelejtjük értékelni a jót?

Ha valaki megkérdezné Öntől, miért is hálás, vajon hány dolog jutna eszébe hirtelen? 

A legtöbbünknek maximum egy-kettő, de az is lehet, hogy semmi. 

Hiszen ha háláról beszélünk, akkor egyből hatalmas dolgokra gondolunk: csodás házra, jelentős vagyonra, lottóötösre, sportautóra… Persze, hogy ezek közül a legtöbbünknek egy sincs meg. Emiatt aztán csalódottnak érezzük magunkat, és a hála legkisebb szikráját sem tapasztaljuk meg. 

Mai rohanó világunk sem kedvez épp a hálának. Mintha elvárás lenne, hogy folyamatosan teljesítsünk, egyre nagyobb és nagyobb célkitűzéseket valósítsunk meg. Ha egyet kipipálhatunk a listánkról, nincs időnk arra, hogy megálljunk, és egy kicsit örüljünk, mert már mennünk is kell a következő kihívásra. 

Ha épp egy nehéz élethelyzeten megyünk keresztül, még annál is nehezebb hálásnak maradni. Hiszen milyen pozitívum lenne egy betegségben, a gyászban, vagy valamilyen krízishelyzetben? 

Pedig nem kellene hagynunk, hogy ezek elvegyék a kedvünket a hálától. Hiszen ez is egy fontos lépés a boldogságunkhoz! 

A hála a boldogság forrása

Gyakran panaszkodunk azzal kapcsolatban, hogy nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, elegünk van mindenből, és már nem bírjuk a szürke hétköznapokat. Mi lenne, ha a hála lenne mostantól a mi mentsvárunk, amely átsegít a nehéz időkön?

Hiszen ha hálásak vagyunk, azt jelenti, hogy képesek vagyunk felismerni életünkben a pozitív történéseket. 

Ha képesek vagyunk hálát adni, akkor azzal segíthetjük mentális egészségünk megőrzését, a hétköznapok harmonikus megélését. 

Ha megtanuljuk értékelni azt, amink van, akkor nem fogunk folyton elégedetlenkedni azzal kapcsolatban, ami nincs. 

Ha rájövünk, hogy csak ennyi kell a boldogsághoz, többé képtelenek leszünk kilépni a napos oldalról. 

Ha eddig nem ment, nincs más dolgunk tehát, mint megtanulni hálásnak lenni! 

Hogyan adjon hálát?

A hála bár magától értetődőnek tűnik, sokaknak mégsem megy olyan könnyen. De vajon milyen praktikák segíthetnek abban, hogy megélhessük ezt a fenséges érzést a mindennapokban? 

  • Kezdjünk el tudatosan figyelni azokra a dolgokra, amikért hálásak lehetünk! Bár talán elsőre nem tűnik nagy számnak, hogy egészségesek vagyunk, hogy napsütésre ébredtünk, hogy ma is körbevesz minket a családunk, sokan cserélnének velünk. 
  • Adjunk hálát szeretteinknek azért, hogy életünk részesei! Ehhez nem kell mást tennünk, mint elmondanunk, mennyire fontosak nekünk, és hogy mennyire szeretjük őket. Ezzel nem csak magunknak teszünk jót, de őket is mosolyra deríthetjük.  
  • Nem csak a pozitív, de a negatív történésekért is lehetünk hálásak! Ezek ugyanis megerősítenek minket, miközben értékes tudásra és tapasztalatokra tehetünk szert. Adjunk hálát azért, hogy hozzájárulnak fejlődésünkhöz! 
  • Segítsünk másoknak! Rohanó világunkban elfelejtjük, hogy mennyire értékes tud lenni egy őszinte emberi gesztus. Ha segítünk annak, aki rászorul, akkor a saját világunkban is egyszerűbben észrevehetjük a hétköznapok apró örömeit. 

Egy lépéssel közelebb a boldogsághoz

A hála a boldogsághoz vezető út egyik mérföldköve. Ám csak akkor tudjuk igazán megtapasztalni ezt a csodálatos, mégis fontos érzést, ha lelkünkben béke uralkodik. 

Tegyen szert lelki egyensúlyra a Mannacsepp segítségével! Ez a természetes étrendkiegészítő virágesszenciákkal és gyógynövényekkel támogatja lelkünket a hétköznapok során. Rendszeres szedésével elkerülhetjük a negatív érzelmeket és a stresszt, és megélhetjük a kiegyensúlyozottságot, boldogságot. 

Kerüljön egy lépéssel közelebb a várva várt boldogsághoz! 

Lendüljön át könnyedén a nehézségeken!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

Hozzászolt Mannacsepp.hu nyilvános bejegyzéséhez.
Baloghné Tóth Edit Nekem először elég fura volt. Az első két hétben egy csomó rossz emlék eszembe jutott édesanyámmal kapcsolatban. Aztán mintha elvágták volna, kisimult minden. Már rég nem voltam ilyen nyugodt.
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete