Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Ha elesünk, ha megvágjuk, megégetjük magunkat, tudjuk, mi a teendő, hogyan ápoljuk a sebet. Ha azonban nem fizikai, hanem lelki értelemben sérülünk meg, a gyógyulás már nem is olyan egyszerű. Míg vannak, akik kisebb problémákkal megússzák, másoknak komoly traumákat hozhat az élet. Legújabb blogbejegyzésünkben utánajártunk, hogyan állhat fel a földről az, akit már próbára tett az élet. 

A lelki sérülések

Nincs olyan ember, akinek ne lennének kisebb-nagyobb lelki gondjai, feldolgozatlan traumái. Van, akit többféle tragédia ért már élete folyamán, másoknak “csak” a magánnyal, a sikertelenséggel, a kudarc érzésével kell megbirkóznia. 

Hihetetlen, de valahogy lelkünket sokkal gyakrabban érik sebek, mint testünket- mégis, csak utóbbinál avatkozunk azonnal közbe. A lélek valahogy mindig a második helyre szorul. 

Sérülések minden egyes nap érthetnek minket, de az is lehetséges, hogy egészen gyermekkorunktól kezdve hordozunk magunkban meg nem gyógyult sebeket. 

A sebekkel járó negatív érzelmek hosszú távon befolyásolhatják lelki állapotunkat, önmagunkkal és a világgal szembeni hozzáállásunkat. A folyamatos fájdalom, düh, keserűség vagy reménytelenség nem csak lelki egészségünket teszi kockára, de akár fizikai egészségünket is tönkreteheti. Arról nem is beszélve, hogy a sebek életünk minden területére (például munkahely, társas kapcsolatok) rányomhatják a bélyeget, akár visszafordíthatatlan, végzetes következményeket okozva. 

Épp ezért nem szabad kezeletlenül hagyni a lelki sebeinket!

Ne adja fel!

Sajnos- nem sajnos, lelki sebeinket piszok nehéz begyógyítani. 

Sokan épp ezért döntenek úgy, hogy inkább nem akarnak tudomást venni a sérülésről. Ha az élet megsebezte őket, akkor csendben tűrnek, és igyekeznek mihamarabb visszatérni a normál kerékvágásba. Az elutasítás, az elnyomás azonban nem egyenlő a gyógyulással. Ez csak a seb elfertőződéséhez vezet, ami még nagyobb károkat okozhat. 

A valódi gyógyítás fájdalmas. A lelki sebek feltárásához a lehető legmélyebbre kell ásni magunkban. Ez pedig rengeteg nehézséget, kínt hozhat a felszínre. 

Van, aki ilyenkor megrémül. Inkább visszazárja az ajtót, mert úgy érzi, nem fogja elbírni a negatív érzelmek terhét.
És van, aki felveszi a kesztyűt. Aki szembemegy a félelmeivel, belenéz a tükörbe akkor is, ha nem tetszik neki, amit lát. Aki nem fél sírni, dühöngeni, elvonulni, ha épp arra van szüksége. Aki nem spórol az idővel, nem akar instant megoldásokat, aki időt ad lelkének, hogy meggyógyuljon. 

Ők lesznek azok, akiket akárhányszor sebez meg az élet, fel fognak tudni állni!

Így enyhítse a traumát

Müller Péter szerint “a lelki sebeket két dolog gyógyíthatja meg. A fölismert igazság és az igazi szeretet.” De mit is jelentenek ezek a szavak? 

  • Akármennyire is fáj, tudatosítanunk kell magunkban a trauma okát. Lehetséges, hogy egy konkrét eset, például egy hozzánk közel álló halála okozta a sebet. De előfordulhat, hogy gyermekkorunkból hozzuk magunkkal azokat a bántásokat, amelyek még mindig befolyásolják életünket. Csak akkor léphetünk a gyógyulás útjára, ha beazonosítjuk az okát. 
  • A szeretet önmagunk elfogadását jelenti. Ha lelkünk sérülésekkel teli, ne bántsuk magunkat még jobban! Ne sürgessük a gyógyulást, ne mantrázzuk, hogy képtelenek vagyunk túllendülni a fájdalmakon! Képesek leszünk rá, meg tudunk birkózni a terhekkel. Csak adjunk magunknak elég időt! 
  • Ha valamilyen komoly trauma ért bennünket, és úgy érezzük, egyedül képtelenek vagyunk túllépni rajta, ne féljünk segítséget kérni! Fordulhatunk a hozzánk közel állókhoz, de akár hozzáértőtől is kérhetünk segítséget. A lényeg, hogy tegyünk magunkért, azért, hogy jobb legyen!
  • A gyógyulás felszabadulást jelent. Lelki blokkjaink feloldásával közelebb kerülhetünk egy harmonikusabb élet felé. Akármennyire nehéz az út, mindig ez lebegjen a szemünk előtt!

 

Támogassa lelki ellenállóképességét!

Ha lelkét megtépázta az élet, akkor semmiképp se nyomja el magában a negatív érzéseket. Ez hosszú távon csak még komolyabb mentális problémákhoz, szorongáshoz, pánikbetegséghez, vagy depresszióhoz vezethet. Inkább tegyen azért, hogy könnyebb legyen! 

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy támogassuk lelkünket. Ez a természetes étrendkiegészítő hozzájárul lelki ellenállóképességünk megerősítéséhez, ezáltal egyszerűbben birkózhatunk meg az élet okozta sebekkel. Rendszeres szedésével megőrizhetjük kiegyensúlyottságunkat és a harmóniát, békét akkor is, amikor a legnehezebb. 

Gyógyítsa be lelki sebeit, mielőtt elfertőződnek!

 RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete