Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Az ember társas lény, olyannyira ráadásul, hogy a tartós magány nemcsak a lelket, hanem a testet is megbetegíti. Hogyan lehet ebben az egyszemélyes világban kapcsolatokra szert tenni? A magányos ember sokkal sötétebbnek látja az életét, mint amilyen valójában az. Nem könnyű ebből az állapotból kiszabadulni, de nem is reménytelen a helyzet. Néha egy cseppnyi segítséggel sikerülhet lebontani a falakat magunk körül.

A Cambridge-i Egyetem kutatói 2011-ben Európa 25 országának lakóit vizsgálták meg, ami alapján arra jutottak, hogy a megkérdezett harminc év alatti fiatal felnőttek 9,6 százaléka érzi magát magányosnak a mindennapokban. Vagyis száz válaszolóból nagyjából tíz érzi rosszul magát rendszeresen!

 

De mégis miért magányos ennyi fiatal?

 

A kutatók arra keresték a választ, mi lehet az oka annak, hogy a fiatalok ilyen tömegesen érzik magukat egyedül. Hosszas kutatás után arra jutottak, hogy pár évtized alatt kiirtottuk magunk körül a kapcsolatok kialakításának a lehetőségét is. Gondoljunk csak arra, hogy mennyire népszerűvé vált – főleg a költségcsökkentés miatt – az otthoni munka. Persze tény, hogy manapság egy megbízható internetkapcsolattal számos munka otthonról is elvégezhető, de így egészen biztosan nem tudnak kialakulni munkahelyi barátságok. Sőt, szinte ki sem kell tenni a lábunkat otthonról, hiszen mindent házhoz rendelhetünk: élelmiszert, teljes nagybevásárlást, ruhát, cipőt, de akár befizethetjük a számlákat is. Egy amerikai autógyártó pár éven belül bevezeti az internetről rendelhető autórendelést is! A modern technológia ugyan roppant kényelmes, de amilyen hasznos, pont annyira ártalmas is a lelki egészségre nézve.

Az idősebbek is egyre magányosabbak

 

Tény, hogy még sosem volt ennyi ismerősünk, és sosem értük el őket ilyen könnyen. Ugyanakkor egyre kevesebb a személyes találkozás, a meghitt beszélgetések, és a valódi emberi kapcsolatok. A rengeteg tévécsatorna, az internet, millió féle szórakozást kínál, ezek azonban elvonnak minket a személyes találkozásoktól. Gondoljunk csak bele! Azt az időt, amit mi most a facebookon töltünk, a szüleink, nagyszüleink a ház előtt, vagy egy parkban a padon ülve neszélgetve töltötték. Ma viszont már az idősebb korosztály is a közösségi oldalakat böngészve próbálja elütni az idejét. Nem csoda, ha a ennél a korosztálynál is pusztulnak a kapcsolatok, és egyre magányosabbak az emberek.

 

Nemcsak a lelket betegíti meg a magány

 

A magányos ember ráadásul nemcsak lelkileg kínlódik, hosszú távon a fizikai egészsége is csorbát szenved. Kutatások rávilágítottak, hogy a depressziós ember fogékonyabb a betegségekre. Betegségek alatt nemcsak könnyebb megfázást, náthát kell érteni, komoly bajok forrása is lehet a beteg lélek! Megszakad a szíve! – szokták mondani, és milyen igaz. A depresszió súlyos következményekkel járhat! Egyes orvosok odáig mentek, hogy kijelentették: a depresszió súlyosabb szövődményekkel jár, mint az elhízás.

 

Mit tegyen egy magányos ember?

 

Aki hosszú ideje éli magányosan az életét, egyre inkább magába fordul. Míg a kivülállók életét egyre boldogabbnak látja, addig a sajátját egyre borúsabban. Ez egy olyan ördögi körhinta, amiből nehéz egyedül kiszállni. Jó hír azonban, hogy nem kell tétlenül elszenvednünk ezt a folyamatot. A Manna csepp egy olyan, kizárólag természetes összetevőkből álló készítmény, ami segíthet véget vetni ennek az önmagát generáló folyamatnak.

 

Nem csodaszer, a csoda az emberben van!

 

Ez a készítmény nem ígéri, hogy egy csapásra a társaság középpontja lesz a fogyasztója. Nem garantál azonnali népszerűséget, boldogságot. Ez a természetes összetevőkből álló készítmény abban segít, hogy a hosszú évek alatt felépített falat segítsen a fogyasztójának téglánként lebontani. Segít feloldani a régóta gyűlő gátlásokat, az akár évek óta tartó rossz közérzet mindennapos tüneteit. Használatával egy cseppnyi derűt, némi empátiát, és több nyitottságot csempészhetünk életünkbe. Ennek természetes következménye, hogy egy idő után látványosan javulnak az emberi kapcsolataink. Tegyen egy lépést, egy jobb életért, és szabadítsa ki magát, a magány fogságából!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp