Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
A múltkor több mint fél milliárd forintot nyert valaki az ötöslottón, és a hatoson is hasonló összeget vittek el. Biztosan Ön is eljátszott már a gondolattal, hogy mit tenne, ha megnyerne egy ekkora összeget. Mire költené, kinek adna belőle, és hova utazna el. De gondolt már arra, hogy milyen lenne az első napja, miután megtudná, hogy nyert? Hogyan változtaná meg ezt a napját a tudat, hogy ekkora szerencse érte?

 

Egy boldog reggel

 

Valószínűleg boldogan ébredne. Már az ébredés utáni első pillanatokban is hálás volna azért, hogy ilyen szerencsés. Rácsodálkozna a világra, és egyszerre másként látná az életét. A bizonytalanságtól való félelem eltűnne, helyette derűsen tekintene a jövőbe. Meglátná mennyi lehetősége van az életben, mi mindent csinálhat még.

Az első gondolatai biztos a családjáról szólnának. Átgondolná, hogy kinek, mit vásárolna, mennyi pénzt ajándékozna nekik. Majd elképzelné, hogyan adja át nekik, miközben nézi az arcukat, és átéli az ajándékozás örömét.

 

Megváltozott hétköznapok

 

Valahogy hirtelen megváltona a dolgok súlya is. A hétköznapi bosszantó apróságok, már nem tudnák úgy kihozni a sodrából. Nem zavarná a várakozás a forgalmi dugóban, vagy a pénztár előtti sorban a Tescoban. Nem bosszantaná fel egy udvariatlan eladó, vagy az, ha valaki a helyére parkolt. A nagy öröm hirtelen jelentéktelen aprósággá szelídítené mindazt, ami most keseríti az életét. Így, aznap biztosan türelmesebb lenne…

 

A munkahelyét is másként látná

 

Mivel rádöbbenne, hogy most már bármikor eljöhet onnan, tudná, hogy szabadon dönthet erről is. Megmondhatja a véleményét a főnökének, és nem kell lenyelnie a kollégák bosszantó viselkedését sem. Valószínűleg átgondolná, hogy mi lenne az a munka, ami örömet okozna Önnek, amit szívesen végezne.

 

Másként viszonyulna az emberekhez

 

Talán aznap másként látná az embereket is. Észrevenné, hogy a legtöbben nem olyan szerencsések, mint Ön. Talán már azt is tervezgetné, hogy jótékonykodni fog. Segít majd néhány alapítványnak, hogy meg tudják valósítani a céljaikat. Esetleg néhány szerencsétlen sorsú egyént is támogatna. Elgondolkodna azon, hogy kik lennének ők, és hogyan segíthetne nekik.

Valószínűleg az egész környezetére másként tekintene. Mivel most már dönthetne, hogy ezután is ott akar élni, vagy máshova költözne, belekóstolna a szabadság érzésébe. Talán a közösségének is segítene abban, hogy néhány célt könnyebben megvalósítsanak.

 

Egy nap, amikor másképp látná a világot

 

Ez a nap nagyon más lenne, mint a többi. A nap szebben sütne, az emberek barátságosabbak lennének, a problémák nem lennének annyira jelentősek. Egész nap derűs, mosolygós lenne. Nem is foglalkozna azzal a ténnyel, hogy aznap

még egyetlen fillérrel sincs több a számláján.

Tehát, nem a pénz tette boldoggá, mert az még nincs ott. Hanem az érzések. A derű, amellyel aznap másként tekint a világra. A szabadság, ami mindenkinek elérhető, és az együttérzés, amit megenged magának.

 

De nem csak a lottón nyert milliók tudják ezeket az érzéseket kiváltani. Nemcsak egy lottónyertes tud így érezni. Ugyanígy látjuk a világot, amikor szerelmesek vagyunk. Hasonlót éreznek azok, akik megmenekültek valami rettenetes katasztrófától, vagy a túléltek egy halálos betegséget. Mindezek az események képesek arra, hogy hosszabb-rövidebb időre megváltoztassák a nézőpontunkat, és kiváltsák ezeket az érzéseket, és hozzásegítenek ahhoz, hogy másként lássuk a világot és az életünket.

 

Ugye jobb lenne így élni?

 

Természetesen, csak nagyon kevesen nyernek a lottón. De én ismerek egy valamit, ami kis mértékben ugyan, de nap-mint nap segít egy kicsit változtatni az életünkön. Ami képes derűt csempészni a mindennapjainkba, és segít abban, hogy másként lássuk a világot. Ráadásul, nem kell világrengető eseményt átélnünk hozzá, mindössze naponta egy percet kell rászánnunk. Ezért szedjük egyre többen a Manna cseppet.

 

RENDELJE MEG ÖN IS MOST AKCIÓS ÁRON! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp