Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Életünkben tökéletesen megmutatkozik a hermészi minőség, mely szerint amint bent, úgy kint. Vagyis az egyensúlyt vagy éppen az egyensúlytalanságot mindennapjaink során éppúgy megtapasztalhatjuk, ahogyan a körülöttünk zajló eseményeket is. Sajnos sokszor nem vagyunk tudatosak, így a bennünk zajló folyamatokra sem figyelünk eléggé. Gyakran nem figyelünk a jelekre, vagy elnyomjuk a negatív érzéseket, ami könnyen az egészségünk rovására is mehet.

 

Az ép testben ép lélek mondás is nagyon szépen körülírja számunkra azt, hogy csak akkor lehetünk egészségesek, ha bennünk is minden olajozottan, szinte magától működik. Ezt sok esetben gátolhatják azok a lelki blokkok, amikről a legtöbbször tudomásunk sincsen. Ezek a gátak természetesen fakadhatnak hozott családi mintákból és feldolgozatlan negatív események megéléséből is.

 

Sajnos olyannyira beleéghetnek a tudatalattinkba ezek a dolgok, hogy jóformán észre sem vesszük mi mindent csinálunk gépiesen rosszul és megrögzötten. Ezek a cselekedetek további hullámot indítanak el az életünkben, amit már csak a szerencsétlenség számlájára tudunk írni, pedig minden egyes impulzus belőlünk fakad, belőlünk indul ki.

 

Azonban a folyamatot képesek vagyunk megfordítani. Ezt pedig még jó akkor elindítani, amíg egy komolyabb betegség vagy egy helyzettől való félelem és szorongás nem telepszik rá az életünkre. Ugyanis amint elkezdenek oldódni bennünk a blokkok, azonnali pozitív változásként jelenik meg a mindennapjainkban a jólét. Ezalatt nem feltétlenül csak az anyagiak fellendülését kell érteni, hanem a feszültség eltűnését és a harmónia megjelenését, az egészség megtapasztalását, vagy akár a betegségek megszűnését.

 

Ugyanis a szervezet öngyógyító képessége minden egyes tudat alatti blokk feloldásával erősödik, ami saját magunk rezgésszintjének emelkedésével egyszerre történik meg. Nagy szerencsénk ebben az egészben, hogy a Manna cseppek nem csak gyorsíthatják a folyamatot, de segíthetnek a negatív információkat a rossz szokásokkal, berögződésekkel együtt és egyszerre hatástalanítani, így a szervezet is könnyebben küzd meg a betegségekkel.

 

Mindez a természetben fellelhető virágok esszenciáinak köszönhető, ami nem csak a test, de a lélek tápláléka is egyben. Nem véletlenül használták őket már az ismert történelem előtti korokban sem, hiszen tisztában voltak az akkori emberek is közérzet javító és gyógyító képességükről. Napjainkban szerencsére ismét kezd elterjedni a testi-lelki gondok kezelésére szolgáló természetes készítmények használata. Természetesen rengeteg jó és hasznos terméket találunk, de a Manna az egyetlen olyan étrend-kiegészítő csepp, ami az életünkben megjelenő probléma gyökerére hat. Nem tünetet kezel, hanem az okot szünteti meg, ami a modern orvoslásban sajnos nem fellelhető. Használatának köszönhetően nem csupán a fizikailag megjelenő betegségekre lehet megoldás, de a lelki, így az ismeretlen blokkjaink feloldására is kiválóan alkalmazható.

 

Napi szintű fogyasztásával energetikai háztartásunk is magas rezgésszinten fenntartható, így nem csak az egészséget élhetjük meg segítségével, de a harmónia, az anyagi jólét és a céljaink megvalósulása is könnyen életünk részévé válhat.

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp