Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

krónikus fáradtságTavaszi és téli fáradtságról már rengeteget hallottunk és rengeteg praktikát is ismerünk, hogy elkerüljük, enyhítsük őket. Előbbivel talán nem is olyan rég találkozhattunk, a kérdés csupán az, hogyan alakulhat át egy fáradtság krónikussá, és mi lehet ennek az oka?

 

A legtöbb esetben a krónikus fáradtság olyan tüneteket produkál, hogy végképp nincsen semmihez se kedvünk, gyengék vagyunk és abszolút motiválatlanok. Persze tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy ez az állapot nem jó, legtöbbünk mégsem tesz ellene semmit. Elég csak megmagyarázni az éppen aktuális frontátvonulással, vagy a különleges Holdállással közérzetünket, de azok vége után még ugyanúgy megmaradunk ebben az állapotban. Ekkor már gyanakodhatunk a krónikus fáradtság diagnózisára, aminek gyökere általában egy közelmúltbéli betegségben, pontosabban vírusfertőzésben található meg. Ilyen esetben egyértelmű, hogy legyengül az immunrendszerünk, de mi okozhatja a fáradtság krónikussá válását?

 

Ami bent, azt kint?

A betegség hátterében számos lelki probléma is magyarázatul szolgálhat, de a stressz, illetve a depresszió is kialakíthatja az állandósult és krónikus fáradtságot. Egyértelmű továbbá az a tény is, hogy egy ilyen állapotban mentális kimerültség és érzelmi instabilitás is megmutatkozhat, amit gyakran kísér fejfájás is. Ilyenkor érthető módon elveszíti az ember az életkedvét, de még az álmairól is hajlamos lemondani. Éppen ezért rejlik hatalmas veszély ebben a krónikus fáradtságban, hiszen eleinte egy apró kimerülésre gondolhatunk, amíg azt vesszük észre, hogy elszaladtak a lehetőségek előttünk.

 

Tulajdonképpen azt tükrözi ez az állapot, hogy attól fél elszenvedője, hogy képtelen megfelelni környezete elvárásainak. Ez egy remek kifogás lehet a világtól való elvonulásra, a begubózásra, de akár még a sajnálkozás figyelemfelkeltésére is. A helyzet az, hogy betegként sokkal komfortosabban érzi magát, mint való életének aktív részvételében.

 

Azt kell tudatosítani ebben a helyzetben, hogy a felsoroltak mindegyike szorosan kapcsolódik a szeretet és az elfogadás megéléséhez, illetve meg nem éléséhez, beleértve saját magamat is. A krónikus fáradtság állapotát én magam hoztam be az életembe és egyedül csak én vagyok képes azt elmulasztani. Ha elfogadom a történéseket, a tettek következményeit vagy a hirtelen elmúlást, akár egy kapcsolat végét, akkor képes lehetek megtalálni önmagamat is. A legtöbb probléma megoldásának kiindulópontja egyébként egész egyszerűen ennyi.

 

Hol találom magamat?

Nem kell sokáig keresni azt, ami mindig is ott volt a szemünk előtt, az életünkben vagy szimplán velünk együtt, bennünk élt. A Manna cseppek zseniális találmánya mégis úgy lett létrehozva a természet csodáiból, hogy ő gondolkodik helyettünk és megtalálja azt, amire szükségünk van. Intelligens összetevői a rezgésterápia elegyeivel a bennünk lévő probléma gyökerénél fejtik ki hatásukat, így a legegyszerűbb módon, kemikáliák nélkül léphetünk ki egy rossz közérzetből, jótékony hatásának köszönhetően.

 

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp