Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Valaki szerint kóros, valaki szerint gusztustalan, valaki szerint gyermeteg. Akad olyan is, aki szerint pedig egy konkrét lelki baj jelenlétére utal, ha valaki rágja a körmét. Mindenkinek sajnos nem tudunk igazat adni, de aki a lelki probléma jelenlétére utaló tünetként gondol erre a problémára, az nagyon közel jár az igazsághoz.

 

Honnan indul?

 

Az orvostudomány és a pszichológia álláspontja szerint azok a gyerekek, akik babaként szopták az ujjukat, azok pótcselekvésként elkezdik rágcsálni a körmüket is. Ha semmilyen külső tényező nem segít megszüntetni ezt a gyermek által folytatott káros és valóban fertőzésekhez vezethető szokást, akkor a lelki probléma is szóba kerül, vagyis annak feltérképezése, majd megszüntetésének a kísérlete.

 

A körömrágás kapcsán megszólaló szaktekintélyek azon az állásponton vannak, hogy ennek lelki okát valamelyik szülő iránt érzett frusztráció vagy düh érzete által kell megkeresni a gyerekben. Ugyanis ha ezt a problémát nem sikerül időben megoldani, akkor a későbbiekben felnőttkorban is ugyanúgy jelen lehet, ami által egy állandó belső bizonytalanság alakulhat ki az egyén személyiségében. A frusztráció aztán tovább alakulhat a képtelenség érzésének megtapasztalásához, ami konkrétan abban nyilvánul meg, hogy az egyén nem képes kezébe venni saját életének alakulását. Ez egyben egy elfojtott agresszivitást is tükröz, amelynek a körömrágás egy egyértelmű reakciója.

 

Töredező körmöktől a gyulladásokig

 

A körömből minden ember lelki állapota azonnal kiolvasható, meg sem kell szólalnia, hogy tudjuk kivel is állunk szemben. Az ápolt és egészséges köröm egy kiegyensúlyozott, vitális embert tükröz, amíg a rágott vagy töredezett körmű, alacsony energiaszinten élő, problémákkal küszködő embert mutat.

 

A körömágy gyulladása is komoly jelzés a szervezettől, hogy elszenvedője nem képes előre vinni a dolgokat. Az ehhez kapcsolatos elnyomó és kártékony gondolatokat a szervezet már lökné ki magából, de ő még „foggal és körömmel” kapaszkodik bele, pedig már semmi keresni valója nem lenne ott. A családi konfliktusok érintett szereplőinél ez a diagnózis az esetek túlnyomó százalékában határozottan meg is figyelhető.

 

 

Merre induljak el a megoldás érdekében?

 

A családi konfliktusokat kizárólag azok tudják megoldani, akik benne is vannak az érintett szituációban. A bennünk lévő sérelmek kimondása a megfelelő személynek azonban elindíthat egy folyamatot, amely ha nem is jut el a megoldásig, legalább már nem bennünk van, nem rágódunk rajta és nem bennünket mérgez. Ettől függetlenül sejtjeink továbbra is hordozni fogják ennek csíráit, aminek feloldásában a Manna cseppek rendkívül jó lehetőségnek bizonyulnak. Természetességéből adódóan nem károsodik tovább szervezetünk a családon belüli lelki mérgektől, hanem fogyasztása sokkal inkább az ellenkező pólusba lendíti el belső iránytűnket. Köszönhető ez a benne lévő virágok rezgéseinek, amik harmonizálják testünk megfelelő működését.

Tegyen egy lépést a testi-lelki harmóniáért! Hiszen ha belül rend van, akkor az kívül is meglátszik.

 

Rendelje meg a Manna cseppet, most akciós áron! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp