Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Ember legyen a talpán, akit nem terhelt meg az utóbbi évek felfokozott, kiszámíthatatlanságban bővelkedő időszaka. A megélhetésért vívott küzdelem, az újabbnál újabb stresszhelyzetek, a felszínesebbé váló kapcsolatok, a munka-család-háztartás egyensúlyának fenntartása, a jó minőségű alvás hiánya felemésztheti az ember erőtartalékait.

Legújabb blogcikkünkben egyoldalú megközelítés helyett minden irányból körbejárjuk a problémát és megvilágítjuk a megoldáshoz vezető komplex stratégiát!

Valami más lett…

Van akinél addig ismeretlen, ijesztő tünetek jelenhetnek meg: szédülés, fülcsengés, légszomj, ingerlékenység, alvászavar, remegés, ájulásérzet, emésztési problémák. A céltalanság érzése, az alvásminőség változása, fáradtság, koncentrációhiány, vagy akár önsértő gondolatok is felüthetik fejüket. Innen már csak egy lépés a generalizált szorongás, a pánikbetegség és a depresszió… 

Milliók szenvednek ezektől az állapotoktól, az érintettek száma pedig évről évre nő. A jelenség a szó szoros értelmében bárkit utolérhet. Ha nem vesszük tudomásul a tudatalattink jelzéseit – melyeket a test mutat meg -, előbb-utóbb már nem mi irányítjuk az életünket, hanem a tüneteink. 

Szerencsére egyre többen ismerik fel, hogy visszavehetik az irányítást életük és egészségi állapotuk felett. 

Mégis hogy jutottam ide?

Számtalan ok vezethet a feszült, félelmekkel teli állapotokhoz, és fizikai betegségekhez: megoldhatatlannak tűnő konfliktusok, korábbi traumák, gyermekkori emlékek, lenyomatok szerteágazó hatásai. Többet vállalunk, mint amennyit kézben tudunk tartani, mindenkinek meg akarunk felelni, esetleg érzelmeinket, indulatainkat elfojtjuk, „viselkedünk”. Ismerős?

Lényegesek a fizikai tényezők is: a bélflóra felborulása – mely az immunrendszer és az idegrendszer gyengeségét okozza -, a tartós stressz, az alváshiány, egyes vitaminok és ásványi anyagok hiánya, túl sok kávé, energiaital és feldolgozott étel fogyasztása, és az ezek által már kialakult mellékvese- vagy pajzsmirigy-problémák.

Félmegoldás vagy gyógyulás?

A megoldás lehet felszínes, mely jellemzően rövid időtartamú vagy hullámzó. A különböző tünetek időről időre visszatérhetnek. A gyógyszeres kezelések során ugyan javulást érhetünk el, azonban a kemikáliákból egyre több szükségeltetik, elhagyásuk esetén pedig fennáll a visszaesés veszélye. 

A megoldás ugyanakkor lehet mélyen gyökerező is, tartós eredménnyel. A valódi gyógyulás belülről ered. Alapvető, hogy a fizikai vizsgálatok után képesek legyünk a probléma lelki eredetét is azonosítani, ezzel együtt elfogadni önmagunkat, és segítséget kérni.

A lelki vagy mentális elakadásról természetesen nehéz beszélni, s ezt a pszichés betegségeket övező számtalan tévhit és stigma sem könnyíti meg. Sokan szégyent éreznek, és segítségkérés helyett magukba zárják a problémát. Legyen ez másként!

A lélek gyógyítására ma már számtalan módszer áll rendelkezésre: pszichoterápia, kineziológia, különböző energetikai gyógymódok. Bármit is választunk, a mély beszélgetések, a gondok felfejtése, oldása, a régi traumák kigyökerezése alapjaiban fordítja majd jó irányba az életünket. Természetesen egy hosszú idő alatt kialakult probléma nem fog megoldódni egy szempillantás alatt. Lelki munkánknak és az önmagunk iránti türelemnek azonban egyre fokozódó jól-lét lesz a gyümölcse. A Manna csepp sokat segíthet ebben.

Mi lehet még a segítségünkre?

Számtalan módon megtámogathatjuk magunk számára a folyamatot. Az elfogadó, békés állandósággal körülölelő természetben testünk és elménk örömmel hangolódik annak rezgésére. A testmozgás hangulatjavító és lélekerősítő hatása jó ideje ismert. A lélek áthangolására, belső középpontunk meglelésére kiválóak a bárki számára elérhető vezetett meditációk.

Rendkívül lényeges a bélflóra állapota, hiszen döntően meghatározza, milyen mértékben képesek felszívódni az idegrendszer számára fontos tápanyagok. A tiszta, természetes alapanyagokból készült ételek szintén támogatják gyógyulásunkat. 

A legjobb befektetés a tájékozódás és az önismeret: tudni, milyen gyengéd és természetes módszerekhez fordulhatunk, mit tehetünk önmagunkért. Az öngyógyító képesség egész életünkben támasz saját magunk és szeretteink számára.

A Testi-lelki Harmónia Csomagunk éppen ezt a bátor és szép folyamatot hivatott támogatni. A RelaxPro kapszula egyedülálló összetételének köszönhetően érezhetően oldja a szorongás, a depresszió tüneteit, és csökkenti a tartós stressz miatt megemelkedett kortizolszintet. Mindezt ötvöztük a Manna-csepp harmonizáló és regeneráló hatásával. 

Itt vagy, tehát megtetted az első lépést! Szervezeted stressztűrő képességének javításában ez a csomag megbízható segítőtárs lesz. Vessünk egy pillantást a számokra is: a csomag 366.- Ft napi beruházást jelent. Légy fontos magadnak, teljenek újra a rég vágyott egyensúlyban mindennapjaid! 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST!

(Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

Ha szeretne többet megtudni a szorongás és depresszió fizikai hátteréről, kattintson a linkre:

Pszichobiotikumok