Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Megoszlanak arról a vélemények, hogy mi az az idő, ami a megfelelő eredményeket és elégedettséget elhozza. Annyi azonban biztos, hogy szükség van a megfelelő kitartásra is, hiszen érdemi változásról csak akkor beszélhetünk, ha tettünk is érte valamit. Mert az igazi változásokhoz idő is kell. Mondhatnánk azt is, hogy ami sok év alatt romlott el, nem lehet néhány nap alatt helyrehozni.

 

Pozitív változást akkor élhetünk meg, ha egy új szokást vezetünk be az életünkbe. Ehhez a szakemberek szerint is 21 napra van szükségünk. Azt már kevesebben tudják, hogy arra is szükség van, hogy ezek az új szokások beépüljenek a mindennapjainkba. Ez viszont minimum 90 nap kell. Ennyi idő elegendő ahhoz, hogy az újonnan bevezetett változások, a napi rutinjaink részeseivé válhassanak. Onnantól kezdve meg már automatikusan működik, velünk együtt rezeg és szimbiózisban él. Hozzánk nő, vele együtt vagyunk képesek kiegészülni. És teljesen mindegy, hogy mi az az új dolog, de az esetek legnagyobb százalékában egy életmódbeli változásról van szó.

 

Mit hoznak az első változások?

Az elején minden esetben türelmetlenséget, akár több stresszt és családon belüli konfliktust is szülhet. Pszichológusok vizsgálatai alapján ez mind természetes reakció, hiszen az adott személy kilépett a komfortzónájából és egy addig számára teljesen új dologgal próbálkozik, ami valóban járhat kisebb kellemetlenségekkel. Nem is azért, mert ez a rendje a folyamatnak, hanem mert azonnal akarja mindenki az eredményeket és a változást.

 

Ez azonban nem ilyen egyszerű. Minden nap meg kell tenni a megfelelő lépést ahhoz, hogy kialakulhasson a türelem, ami már önmagával is hozza a kitartást. És ez az, amiből a legtöbbre van szükségünk, ugyanis mindennapjaink során különböző élethelyzetekkel találkozunk, amivel nem számoltunk, mégis szembe kell nézni velük és megoldani azokat.

 

Felülkerekedni a körülményeken

Egy rendszeres Manna fogyasztó arról számolt be, hogy ugyan rettentően nehéz volt elkezdenie a cseppek szedését, mert családi körülményei folyamatos akadályokba ütköztették, ami által nem jött – legalábbis nem úgy, ahogyan ő várta – a változás. Többszöri gyászt élt meg szerettei elvesztése miatt, komoly anyagi problémákkal küzdött, több krónikus betegség is jelen volt az életében, de egy dolog mindvégig megvolt benne: saját kitartása.

 

Ennek köszönhetően sikerült elérnie mindazt a célt, amiért küzdött. Már 78 hónapja szedi a Moksát és megdöbbentő pozitív változásokról számolt be. Elmondása szerint az említett problémái és gondjai maradéktalanul elmúltak, valamint a cseppeknek tulajdonítja szellemi, fizikai és testi egészségét is, amit egy teljesen másik tudatossági szinten él meg napjainkban, mint a cseppek szedése előtt. Úgy gondolja sokkal bölcsebbé vált általa és egy magasabb lépcsőfokra lépett.

 

A Manna hosszú távú hatásairól elmondható tehát, hogy egy olyan körülményt adhat nekünk, ami által úgy élhetjük életünket és abban a minőségben, ahogyan azt mi szeretnénk. Az említett példa is tökéletesen alátámasztja, hogy ugyan vannak és lesznek is az életünkben nem várt körülmények, amikre nem tudunk felkészülni, de a Manna rendszeres szedése megkönnyítheti a dolgunkat és sokkal könnyebben juthatunk túl egy adott időszakon.

 

Az már csak plusz áldás, hogy a Manna hosszú távú hatása ilyen és egyre több hasonló történettel, és beszámolóval rendelkezik, ami újabb motiváció lehet azok számára, akik még nem tapasztalták meg jótékony hatását, de mégis megoldást keresnek aktuális élethelyzetükre.

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp