Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Munkahelyi stressz, családi problémák, anyagi gondok és ki tudja még mennyi negatív inger ér minket egy nap alatt. A negatív ingerek negatív érzéseket keltenek bennünk, amik pedig káros biokémiai folyamatokat indíthatnak el. Van azonban néhány olyan tevékenység, amely segíthet megküzdeni az érintett bajokkal és lehetőségünk adódhat boldog és kiegyensúlyozott életet is  élni. Hogyan érhető el ez a legegyszerűbb módon?

 

Rengeteg kiegészítő, természet közeli megoldást találhatunk számunkra kellemetlen panaszok kezelésére és enyhítésére. De legfőképpen azt figyelhetjük meg, hogy aki tudatosan tesz valamit az egészségéért, annak nemcsak fizikai panaszai javulnak, hanem gyakran a mindennapokra levetített általános problémái is jelentős mértékben csökkennek, vagy szinte teljesen megszűnnek. Mi az, amit ezek az emberek másképpen csinálnak?

 

Segíts magadon, Isten is megsegít!

 

Nem kell sem gurunak, sem életvezetési tanácsadónak, de még különlegesnek sem lenni ahhoz, hogy mi is tudatosan tegyünk egészségünkért. Sajnos tudnunk kell arról a tényről, hogy a ma megvásárolható zöldségekben már nincs annyi vitamin és ásványi anyag, mint ötven évvel ezelőtt. A hentes pultokból hazavitt húsáruk is hemzsegnek a szervezetünkre káros anyagoktól, szteroidoktól, antibiotikumoktól. Ez mostani életünk sajátossága, ezért kizárólag egyetlen dolgot tehetünk magunkért, az pedig a tudatos egészség létrehozása.

 

Nem tudjuk kivonni magunkat a környezeti hatások alól

 

A zöldségből nem tudjuk kivonni a vegyszert, amit táptalajára locsoltak, nem tudunk belerakni több vitamint és a húsokat sem tudjuk semlegesíteni a hízlalás során hozzáadott anyagoktól. Nem tudunk megszabadulni a stressztől, és a ránk zúduló információtömegtől sem. Ezért kénytelenek vagyunk szervezetünket megerősíteni annyira, hogy ő maga tegye ezt meg helyettünk. A szervezet intelligens, képes meggyógyítani önmagát és ha karban van tartva, akkor életünk csodává válhat pillanatok alatt általa.

 

A világban minden rezgés és energia és eszerint a törvényszerűség szerint is alakul minden, ami velünk kapcsolatos. Ha szervezetünk beteg, akkor alacsony energiaszinten rezeg, mondhatnánk azt is, hogy vegetál. Ebben az esetben legtöbbször negatjvan látjuk a világot, negatív dolgok történnek velünk, hiszen a bennünk zajló folyamatok energiaszintjének megfelelő hullámmal kapcsolódunk össze. A stressz, problémák és gondok, mind-mind megfelelnek ennek a rezgéstartománynak. Sokak ezért sem értik hogyan lehetséges boldogan és kiegyensúlyozottan élni. Pedig a válasz egyszerű: rezgésszint emeléssel.

 

Hogyan emeljük a rezgésszintünket?

 

Ennek alapja, hogy a szervezetünket folyamatosan tápláljuk a megfelelő odafigyeléssel, gondoskodással, szeretettel, valamint vitaminok és ásványi anyagok bevitelével. Majd pedig tudatosan végzünk olyan tevékenységeket, amely emeli a rezgésszintünket. Sokféle tevékenység tud ebben segíteni. Meditálhatünk, vagy jógázhatunk, de ilyen a nevetés, a tánc, vagy bármi, amiben örömünket leljük. Használhatunk eszközöket is, mint pl. a gong, vagy a hangtál. A  Manna csepp mégis egy kiemelkedő találmány ebben a kategóriában. Ez a készítmény ugyanis úgy is segíthet, hogy mindössze naponta egy fél percet kell rászánnunk, és mégis megvan benne, amire szükségünk van. Ha látszólag nincs is megnyilvánult fizikai jele egy betegségnek, az még nem jelenti azt, hogy egészségesek is vagyunk. Az egészség akkor jelenik meg, ha lelki szinten rendben vagyunk önmagunkkal és a környezetünkkel, majd ezek után ez a pozitív rezgés már képes összekapcsolódni a világban lévő pozitív rezgésekkel, ami velünk egyenértékű.

 

A Manna cseppek rendszeres fogyasztása segíthet számunkra elérni ezt az állapotot és képesek lehetünk gondok nélkül, őszintén kiegyensúlyozottak, boldogok és sikeresek lenni. Mindegy, hogy egy átlagos napról vagy a jövőnkről van szó, ez a harmónia a legfontosabb számunkra. És ha ez megvan, akkor már semmi másra nincs is szükségünk, hiszen egy pozitív dolog hozza magával a többit is. Mert életünk önmagában egy igazi csoda!

 

RENDELJE MEG MOST A MANNA CSEPPET! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp