Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Pár napja robbant a hír, miszerint a kiégést ezentúl hivatalosan betegségként ismerik el: felvették ugyanis az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) hivatalos diagnosztikai kézikönyvébe. Ez egyrészről nagyon jó hír, másrészről annyira mégsem az. Innen már csak egy lépés, hogy az emberek a kiégést is olyan gyógyszerekkel kezeljék, amelyek számtalan mellékhatást okozhatnak. A kiégés mentális probléma, és arra van természetes megoldás is. Még nem ismeri? Olvassa el a cikket!

A kiégés nagyon összetett lelki válsággal járó állapot, ám viszonylag egyszerűen leírható a jelenség. Akkor beszélhetünk kiégésről, ha:

  • egy korábban szeretett tevékenység (ez nemcsak munkára érthető, hanem hobbira is, vagy bármilyen hétköznapi tevékenységre) már nemhogy nem okoz örömet, hanem kifejezetten kellemetlen érzés végezni
  • akár lelkileg, akár testileg rosszul érezzük magunkat, ha erre a tevékenységre gondolunk
  • kimerültnek, fáradtnak, rosszkedvűnek érezzük magunkat a tevékenység végzése közben

 

A fent leírtak teljesen hétköznapi érzések, probléma akkor van, ha huzamos ideig fennáll az állapot és rányomják a negatív érzések a mindennapjainkra a bélyegüket.

Örvendetes, hogy felkerült a betegségek listájára

 

A kiégést egy amerikai pszichológus, Herbert J. Freudenberg írta le elsőként 1974-ben. Vagyis 45 évnek el kellett telnie, mire a tünetegyüttest betegségként ismerte el az ENSZ Egészségügyi Világszervezete.

 

Üdvözítő, hogy felkerült a listára, hiszen így nagyobb figyelmet kap, és azok az emberek, akik a kiégéstől szenvednek talán előbb felismerik a problémát és nem csúsznak komolyabb lelki válságba.

 

…annyira mégsem jó, hogy felkerült a listára

 

Viszont az, hogy betegségekkel egy lapon említik a kiégést, nagyon negatív következménnyel fog járni. A gyógyszeripar „megoldást” akar majd kínálni az emberek súlyos tömegeit érintő problémára, és gyógyszeres úton fogják majd kezelni. Vagyis nem a probléma forrását fogják megkeresni a kiégésben szenvedők, hanem kemikáliákkal elnyomják a tüneteket. Arról nem is beszélve, hogy a gyógyszereknek számos ismert és nem ismert káros mellékhatása is van.

 

A kiégésre már eddig is volt megoldás

 

A kiégés, mint a lelki problémák nagy része önvizsgálattal kezelhető. Mélyedjünk el, mi okozza a problémát, miért nem érezzük jól magunkat, listázzuk az okokat és tegyük meg a megfelelő lépéseket. Ez persze rengeteg munkával és önismerettel jár.

Ebben a lelki folyamatban lehet segítségünkre az a kizárólag természetes anyagokból álló készítmény, melyet kifejezetten lelki problémákra fejlesztettek ki. A Manna-cseppeket azért alkották meg, hogy segítse a lelki blokkok feloldását, feloldja a naponta keletkező feszültséget, és csökkentse a stressz káros hatásait. Nem gyógyszer, nincsenek káros mellékhatásai, kizárólag a természet erejével képes pozitív változásokat elindítani. Ráadásul, naponta csak egy percet kell rászánnunk, hogy megtámogassuk vele lelki egészségünket.

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Németh Tímea Vitaminokat eddig is szedtem. Mégis, már jó ideje reggelente úgy ébredtem, hogy egy csomóban volt a gyomrom, és sírhatnékom volt. A második héten ez szépen megszűnt. Úgy érzem az erőm is több, és nem fáradok el annyira estére. Ez tényleg Manna 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 6 hete