Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Vannak, akik minden körülmények között képesek érvényesíteni saját érdekeiket. Másoknak azonban sokkal nagyobb erőfeszítéseket kell tenniük annak érdekében, hogy kiálljanak magukért. Mégis, megéri vállalni a vesződséget, hiszen nincs annál felszabadítóbb, mint mikor saját magunkért és boldogságunkért teszünk egy lépést. Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük, miért olyan fontos csiszolni ezen a képességen!

Kiállni magunkért önzés?

 

Manapság még mindig hajlamosak vagyunk félreérteni az önmagunkért való kiállás fogalmát. 

Gyermekkorunktól kezdve tanítanak minket, hogy legyünk szófogadóak. Koncentráljunk a tanulásra, ne beszéljünk vissza szüleinknek, tanárainknak, és kerüljük a velük való konfliktusokat. Hiszen mindig a felnőttnek van igaza…

Sajnos ezek kihathatnak későbbi felnőtt életünkre. Munkahelyünkön szó nélkül fogadjuk el, hogy feletteseinknek van igaza. Nem merünk nemet mondani, mert tartunk a negatív következményektől. Nem merjük őszintén felvállalni véleményünket, mert félünk, hogy mit szólnak hozzá mások.

Azt gondoljuk, ha kiállunk magunkért, az azt jelenti, hogy önzőek vagyunk. Hiszen milyen dolog az, ha saját magunkat akarjuk előtérbe helyezni?! Csak szép csendben tegyük a dolgunkat, segítsünk másoknak, hiszen akkor leszünk jó emberek, jó társak, jó szülők. 

Ugye érezzük, mennyire hibás ez a hozzáállás?

 

Miért éri meg érvényesíteni érdekeinket?

 

A kérdésre a válasz tömören, röviden: mert ez a kulcs a saját boldogságunkhoz. 

Ha képesek vagyunk kiállni magunkért, akkor egy csomó stresszt és negatív érzelmet elkerülhetünk. Ha folyamatosan másokat helyezünk előtérbe, mások boldogságát nézzük, nem merünk tenni saját magunkért, akkor az kiégéshez, stresszhez, szorongáshoz vezethet. Erre pedig akár rámehet testi-lelki egészségünk is!

Kezünkben lesz egy olyan eszköz, amit bármikor előkaphatunk, ha úgy érezzük, hogy elértük tűrőképességünk határát. Hiszen egyáltalán nem kötelező olyan helyzetekbe belemennünk, amelyek ártanak nekünk. 

Ha hallatjuk a hangunkat, akkor azzal kivívhatjuk mások tiszteletét is. Ha mindig csak elfogadjuk mások véleményét, és sosem merünk nemet mondani, akkor akaratlanul is, de azt mutatjuk a világnak, velünk bármit meg lehet tenni. Ezt pedig senkinek sem szabadna hagyni!

Ha képesek vagyunk kiállni magunkért, akkor az rendkívül felszabadító lesz. Jó érzés lesz végre fontosnak érezni saját magunkat, sorsunkat, boldogságunkat. Nagy magabiztosságot tud adni az, ha nem hagyjuk, hogy mások elnyomjanak, hanem tényleg kiállunk saját igazunkért. 

Így már megéri belevágni, nem igaz? 

 

Mi lenne, ha ma elkezdené?

 

Mi lenne, ha kezébe venné saját sorsát, és végre magát állítaná a fontossági lista élére? Tudjuk, nem lesz egyszerű, de néhány lépéssel közelebb kerülhet ahhoz, hogy képes legyen minden helyzetben kiállni önmagáért. 

  • Kezdjen el végre nemet mondani! A főnökének, a munkatársának, a családtagjának, a barátainak. Ha valaki segítséget kér Öntől, de nem tud többet vállalni, ne mondjon csak azért igent, hogy bántson meg másokat! 
  • Ne hallgassa el a véleményét csak azért, mert tart attól, hogy mások mit fognak szólni hozzá! Talán meglepő lesz, de ők is hasonló állásponton lesznek. De ha mégsem, akkor sem fog összedőlni a világ!
  • Ha valami lehúzza, nem leli benne örömét vagy egyszerűen csak a kiégés határára sodorja, ne féljen feladni! Nem kell akkor is ragaszkodni a munkahelyhez, a párkapcsolathoz, a barátsághoz, ha megszakad benne. Ami nem építi, ne féljen elengedni!
  • Mindenki hibázik, még Ön is. Ne ostorozza magát akkor, ha zsákutcára futott! Inkább vonja le a tanulságot, hogy legközelebb már ne kerüljön hasonló helyzetbe!

 

Vértezze fel lelkét!

 

Bár kiállni saját magunkért mindig felszabadító érzés, bizony be kell vallanunk, egyáltalán nem lesz könnyű. Ahhoz, hogy ezt lelki sebek nélkül átvészelhessük, erős lelki ellenállóképességre van szükség. 

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy támogassuk lelkünket. Ez az étrendkiegészítő oldja a lelki blokkokat, és természetes módon védi meg lelkünket a stresss káros hatásaitól. Rendszeres szedésével megőrizhetjük azt a kiegyensúlyozottságot, amire nehéz helyzetekben is szükség van. 

Nyújtson természetes segítséget a lelkének!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete