Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

A kérdés, hogy vajon ki is Ön, nem tűnik bonyolultnak. Ám a válasz már nem is olyan egyszerű. Ennek meghatározásában sokat segíthet a megfelelő önismeret, ez azonban nem hullik csak úgy az ölünkbe. Kőkemény munka, ami megkönnyíti az utat a boldogság felé. De vajon miért is olyan fontos önmagunk megismerése? Legújabb blogbejegyzésünkben erre kerestük a választ.

Tudja magáról, hogy milyen?

Az önismeret az egyik leghasznosabb képességünk, mégis kevesen vannak azok, akik gyakorolják. Életünk minden területét meghatározza, ezen múlik karrierünk, párkapcsolataink, egyéb emberi kapcsolataink sikeressége vagy bukása.
Önmagunk megismerésével közelebb kerülhetünk a céljainkhoz. Tisztábban láthatjuk, hogy mire is vágyunk, és milyen lehetőségek állnak előttünk ahhoz, hogy elérjük. Képesek leszünk arra, hogy jobb döntéseket hozzunk, amelyek minket szolgálnak, és nem félünk majd nemet mondani sem.

Kellő önismeret mellett nem fogunk mások véleményére, elismerésére várni. Pontosan tudni fogjuk, mely képességeink példamutatóak, és melyeket kell még fejleszteni. Nem fogunk egyből összeroppanni egy negatív vélemény hatására, viszont nem félünk megfogadni az építő kritikát sem.

Önmagunk megismerése segít abban, hogy elfogadóbbak legyünk magunkkal szemben. Nem fogjuk magunkat hibáztatni egy rossz döntés miatt. Kevesebbet fogunk rágódni a múlton, sokkal inkább a jövőbe fogunk tekinteni.
Másokkal szemben is megváltozik a viszonyunk. Kerülni fogjuk a számunkra kellemetlen embereket, azokat, akik nem tesznek hozzá az életünkhöz. Jobban fogjuk értékelni azokat a kapcsolatokat, amelyek valóban építenek minket.
Ha tehát eddig nem vágtunk bele, épp itt az ideje!

 

Az önismeret “árnyoldalai”

Bár valódi önismeret nélkül nehéz lesz elérnünk a vágyott boldogságot, ennek is megvannak a hátrányai.
Az önismeret egyáltalán nem könnyű. Sok munka, idő és energia az, hogy megismerjük önmagunkat. A munkának ráadásul sosem lesz vége. Életünk végéig változunk, tehát az ismereteink egy bizonyos pont után ismét hiányosak lesznek.
Az önismeret néha fájdalmas. Nem csak a pozitív, de negatív tulajdonságaink, emlékeink, esetleges traumáink is a felszínre kerülhetnek. Ezzel pedig nehéz lehet megbirkózni, főleg, ha nem számítottunk ilyesféle nehézségekre.

Az önismereti út során óhatatlanul is változni fogunk. Míg a hozzánk igazán közel állók továbbra is ki fognak mellettünk tartani, előfordulhat, hogy lesznek, akik lemorzsolódnak. Hiszen ez egy remek lehetőség arra, hogy felismerjük a környezetünkben található mérgező embereket, akik rossz hatással vannak ránk.
Nehézségekre lehet számítani. Mégsem érdemes feladni az első bukkanó láttán! A boldogsághoz vezető út sosem tükörsima, számtalan akadályon kell túljutnunk, hogy elérjük. Mégis megéri a küzdelem!

 

Így kerüljön közelebb önmagához!

Az önismeret kezdetben rendkívül bonyolultnak tűnhet. Valójában azonban csak rengeteg pici apró lépésén, és sok-sok gyakorláson múlik! Hoztunk néhány tippet, amelyek segítségével belevághat önmaga megismerésébe.
Próbáljuk meg megfogalmazni, hogy életének mely területén szeretne változtatni. Minél tisztábban látja a célt, annál könnyebb lesz megtalálni az ehhez vezető utat.

Ne féljen változtatni, változni! Sokan tartanak attól, ha életük egyik pillanatról a másikra összeomlik, azonban sosem tudhatjuk, mi vár minket a romokon túl. Lehetséges, hogy egy sokkal boldogabb élet. Nem tudjuk meg, amíg nem próbáljuk ki!
Ne sürgesse önmagát! Az önismeret egy életen át tartó folyamat, hiszen a környezeti hatások, a körülöttünk lévő emberek, az idő múlása folyamatosan formálnak minket. Nem fogja tudni néhány héten belül teljesen megismerni saját működését. De ez normális, nem szabad rajta stresszelni!

Önmagunkat hajlamosak vagyunk teljesen máshogy szemlélni, mint ahogy mások néznek ránk. Ha szeretné pontosítani a képet, vajon milyen ember is Ön, érdemes megkérdezni családtagjait, barátait! Lehetséges, hogy teljesen eltérő véleményt fognak adni, mint amit Ön gondol saját magáról.

 

Készítse fel lelkét az útra!

Az önismeret felszabadít minket. De azt sem szabad elfelejteni, hogy az utazás nem lesz könnyű. Tele lehet olyan mélyen eltemetett traumákkal, sebekkel, keserű érzelmekkel, amelyekkel most tényleg szembe kell néznünk. Mielőtt ebbe belevágnánk, erősítsük meg lelki ellenállóképességünket!

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy támogassuk a lelkünket! Ez a természetes étrendkiegészítő gyógynövényekkel és virágesszenciákkal segít, hogy lelkünk ne roppanjon össze a mindennapos stressz, a negatív érzelmek és terhek súlya alatt. Rendszeres szedésével megőrizhetjük kiegyensúlyozottságunkat, és harmonikusan élhetjük meg a hétköznapokat.
Induljon el az önismeret útján, de ne felejtse el előtte megerősíteni lelkét!

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete