Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Mindennapi döntéseink hatására életünk folyamatos változásban van. Bizonyos időszakokban lassabban, máskor villámsebességgel alakul át körülöttünk minden. Előfordulhat, hogy a változás okozta káoszban egy kicsit elveszünk, nem találjuk a helyünket, rosszul érezzük magunkat a bőrünkben. De ne essünk kétségbe, egyszer minden a helyére kerül! Addig is összeszedtünk néhány túlélési stratégiát, amivel megkönnyíthetjük az átmeneti időszakot. 

Segítség, káosz az életem! 

Lao-Ce kínai filozófus egyik híressé vált kijelentése: “Ne a változástól, az állandóságtól félj”.

De mit is jelent ez?

A probléma sosem a változással van. A változás alapvetően egy pozitív dolog. Szükséges ahhoz, hogy életünk folyamatos mozgásban legyen, hogy előre tudjunk lépni, hogy fejlődjünk, hogy jobb emberré váljunk. Ha semmi sem változik körülöttünk, és állóvíz vesz minket körül, akkor esélyt sem adunk annak, hogy jobb helyzetbe kerüljünk.  

De valljuk be, a változás ettől függetlenül sosem könnyű. A változás kihúzza a talajt a lábunk alól. Bizonytalanná válunk, átmenetileg nem találjuk a helyünket, fogalmunk sincs, mi vár ránk, vagy mihez kellene kezdenünk. Ettől megrémülünk. Kétségeink támadnak saját képességeinkkel kapcsolatban, időnként dühössé válunk, máskor eleresztünk egy-két könnycseppet. 

A rend felborul. A hétköznapok összezillálódnak, a jól megszokott dolgaink eltűnnek, akár az addigi jól ismert környezetünk vagy a minket körülvevő emberek is lecserélődhetnek. 

Bár minden oka megvan a pánikra, nem szabad megfeledkezni arról: egyszer minden rendben lesz! 

Egyszer minden a helyére kerül

A változás egyik csodálatos tulajdonsága, hogy egyszer vége szakad. Lehetséges, hogy az adott pillanatban nem is értjük, miért fontos számunkra. Később azonban fény derül rá, hiszen sosem ok nélkül történik! 

Természetes, hogy fél ebben az időszakban. Hiszen minden olyan ismeretlen, bizonytalan. De ne hagyja, hogy a félelem átvegye az irányítást az élete felett! Jó, ha ebben az időszakban is pozitív tud maradni, és arra koncentrál, hogy mennyi minden újdonság vár Önre. Nem szabad, hogy a nehézségek letérítsék az útról, vagy kételyeket ébresszenek Önben! 

Ha egyszer rálépett a változás útjára, az biztosan nem véletlen. Még ha kezdetben úgy tűnik, rossz döntést hozott, akkor is bízzon! Az út végén egy olyan lecke várja, ami hatással lehet későbbi életére. 

És még egy fontos dolog: könnyebb, ha nem elszenvedője a változásoknak! Ha azt veszi észre, hogy kezdi kinőni a jól megszokott életét, akkor nincs más hátra, mint ugorjon! Akármennyire ijesztő lesz, az állóvíznél semmi sem rosszabb. Nincs más dolga, mint sodródni az árral.

Így könnyítse meg az átmeneti időszakot

Bár a változás elengedhetetlen a fejlődésünkhöz, boldogságunkhoz, ez az időszak sosem egyszerű. A nehézségek, negatív érzelmek és a stressz megviselheti lelkünket. Szerencsére néhány hasznos tippel sokat tehetünk azért, hogy ezeknek a negatív hatásait megelőzzük! 

  • Akármennyire is nehéznek tűnik, akármennyire is a gödör alján érzi magát, mindig az lebegjen a szeme előtt: egyszer vége lesz! Addig is nincs más megoldás, mint kitartani!
  • Próbáljon meg egy kicsit gondoskodóbb lenni saját magával szemben! Koncentráljon belső hangjára, ami megsúgja, mire is van igazán szüksége. Ne sajnálja az időt, amíg magával foglalkozik! Pihenjen minél többet és tegyen a feltöltődésért! 
  • A stressz természetes velejárója a változásnak. Mozogjon, meditáljon, sajátítson el légzéstechnikákat, vagy egyszerűen csak adja ki magából az érzéseit. Találja meg azt a stresszkezelő módszert, amely a leghatékonyabb az Ön számára! 
  • Erősítse meg lelki ellenállóképességét! Ha lelke rendben van, a változással járó nehézségek nem tudják olyan könnyen kibillenteni kiegyensúlyozottságából. 

Védje meg lelkét a stressztől!

Mégha pozitív változásról van szó, a változás akkor is együtt jár a folyamatos feszültséggel. Bár ez természetes jelenség, mégsem kell elviselni ameddig nem áll helyre minden! Addig is lehet tenni azért, hogy könnyebb legyen. 

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy feloldjuk a stresszt. Ez az étrendkiegészítő természetes módon támogatja lelkünket a feszültség elleni küzdelemben. Rendszeres szedésével megőrizhetjük lelki egyensúlyunkat a legnehezebb élethelyzetekben is. 

Ne hagyja, hogy a változás tönkretegye! Erősítse meg lelkét, hogy bírja a küzdelmet! 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Baloghné Tóth Edit Nekem először elég fura volt. Az első két hétben egy csomó rossz emlék eszembe jutott édesanyámmal kapcsolatban. Aztán mintha elvágták volna, kisimult minden. Már rég nem voltam ilyen nyugodt.
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete