Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Még mielőtt azt gondolná, hogy ebben a cikkben a dohányzást fogjuk támogatni, előre leszögezzük: a cigaretta roppant káros, nemcsak arra nézve, aki szívja, hanem a környezetére is. Egy dolgot azonban van, amit nagyon is jól csinálnak a dohányosok, még ha nem is tudatosan. Ebben a cikkben erről az eltanulandó szokásukról lesz szó.

“Ne haragudj kérlek, de nekem most ki kell mennem rágyújtani!”, “Egyszerűen muszáj most elszívnom egy cigit, hogy megnyudjak!”, “Jó, beszéljük át ezt a problémát, de előtte rágyújtok.

 

Ismerősek ezek a mondatok, ugye? Ha dohányzik, biztosan Ön is sokszor használja ezeket a frázisokat, ha pedig nem dohányzik, egészen biztosan sokat hallja. Sokszor inkább idegesítőek ezek a mondatok: nem dohányosként azt érzi az ember, hogy egy adott szituációból kibújik a dohányos, vagy halogatja valaminek az elvégzését. De biztos így van ez? Vagy egyszerűen csak egy feszültségcsökkentő szünetet akar beiktatni?

 

Azt hisszük, a problémánk várhat, pedig csak a stressz fokozódik

 

Számtalan lelki problémát megelőzhetnénk azzal, hogy több időt fordítunk magunkra. Kevesebb szorongó, depressziós, kiégett ember szenvedne, ha idejében képes lenne felismerni a problémát, és több időt foglalkozna magával. Ehhez társul az, hogy hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a problémánk várhat, adott pillanatban mást kell megoldani.

 

A dohányosok viszont ismerik és használják azt a módszert, amit mindenkinek alkalmaznia kellene. Ha úgy érzik, besokalltak egy feladat miatt, vagy rá kell készülniük egy nagyobb lélegzetvételű dologra, nem átallnak MOST AZONNAL felállni és rágyújtani. Cigarettázás közben kiszakadnak az adott helyzet okozta stresszből, mert másra figyelnek, van idejük szusszanni egyet, távolabb kerülnek a problémától és hideg fejjel ugorhatnak a megoldásába. Egy probléma van csak ezzel: hogy közben szívják magukba a káros nikotint, ezzel pedig önmagukat és a környezetüket is veszélybe sodorják, megbetegítik.

 

A cigaretta helyett van sokkal jobb módszer!

 

Ahogy azt a bevezetőben is írtuk, ebben a cikkben nem a dohányzást propagáljuk. Hanem arra kívánjuk felhívni a figyelmet, milyen fontos a nap során az a pár perc, amit önmagunk lecsillapítására használunk, a problémáktól való eltávolodásra, a lelkünk megnyugtatására. Ez a pár perc mindenkinek jár! Ezek a percek felbecsülhetetlenek, hiszen hosszú távon segítik a lelki egészségünket.

 

Arra biztatjuk, hogy ha úgy érzi, igenis hagyjon félbe bármit! Kevés olyan élethelyzet van, ami nem várhat 5 percet. Ilyenkor érdemes felállnunk, kimenni a friss levegőre, és mélyeket lélegezve megtisztítsuk a fejünket. 5 perc pedig sokszor pontosan elegendő arra, hogy hideg fejjel térjen vissza a problémához, hosszú távon pedig igencsak jótékony a nyugodt, kisimult lélek.

 

Természetes segítség a lélek erősítésére

 

A legfontosabb, hogy nekünk kell gondoskodnunk arról, hogy megvédjük magunkat a stressz pusztító hatásaitól. Sőt, a módszereket is nekünk kell megtalálnunk hozzá. Jó hír, hogy kapható olyan, természetes összetevőkből álló készítmény, amit a készítők a stressz csökkentésére, a szorongások és a lelki blokkok feloldására fejlesztettek ki. A Manna cseppek fogyasztói arról számolnak be, hogy kevésbé okoz számukra problémát a napi stressz leküzdése, nem inognak meg mentálisan a riasztó helyzetektől. Nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érzik magukat, és könnyebben meglátják az élet apró örömeit. Önnek is szüksége van mentális erősítésre?

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Németh Tímea Vitaminokat eddig is szedtem. Mégis, már jó ideje reggelente úgy ébredtem, hogy egy csomóban volt a gyomrom, és sírhatnékom volt. A második héten ez szépen megszűnt. Úgy érzem az erőm is több, és nem fáradok el annyira estére. Ez tényleg Manna 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 6 hete