Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Számtalan lehetőség van arra, hogy szervezetünket ellenállóbbá tegyük és használjunk olyan dolgokat, amik felerősítik szervezetünket, és egészségünket tartóssá teszik. Elég csak pár kattintás az interneten és máris találunk olyan webáruházat, ahol találunk nekünk megfelelő terméket az adott problémánkra. De tényleg az lesz a számunkra megfelelő vagy csak egy időleges megoldáshoz jutottunk el?

 

Tüneti kezelések

 

Sajnos, a legtöbb esetben csak olyan megoldásokat találunk, amelyek a tüneteket csökkentik, de a kiváltó okokat nem kezelik. Nem csoda, hisz az orvosok legnehezebb dolga a diagnosztika. Az, amikor meg kell talániuk, hogy az adott tüneteket mi okozza. Mert ha tudjuk, hogy mi váltja ki a problémát, akkor tudunk ellene tenni. Ezért ritkán beszélhetünk olyan dologról, ami valóban segít az adott probléma gyökerét megszüntetni. Márpedig minden fajta gyógyulásunk erről kellene, hogy szóljon. Hiszen ha nincs ok, akkor nincs okozat sem. Vagyis amint felismertük problémánk kiváltó okát, az onnantól kezdve könnyű szerrel kezelhető.

 

Intelligens cseppek

 

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján Manna cseppeknél valamiért még sincs szükség arra, hogy mi kutakodjunk saját magunkban, hiszen ezek a cseppek mondhatni valóban „intelligensek”, hiszen ők maguk találják meg a probléma gyökerét és belülről kifele, és oldják azt fel. Ebben a folyadékban sok homeopátiás szer van egyszerre jelen, vagyis olyan, mint egy papír, amire fel van írva 86 kód és a szervezet választja ki magának, hogy neki éppen melyik kód segít megoldani az adott problémát, melyik segít kinyitni a kaput.

 

Egy összetett és fájdalmas probléma

 

Egy rendszeres Manna csepp fogyasztó, Edit, már több, mint egy éve használja a terméket. Az ő problémája igen összetett és fájdalmas volt. 11 éven keresztül szenvedett autoimmun betegségben, aminek több változatán is keresztülment már. Kezdve a hajhullástól, az érgyulladásoktól, az izületi fájdalmakon át, a Crohn-betegségig és a reumatoid artitisig, valamint a különféle immunbetegségeket mind megtapasztalta. Szervezete konkrétan megtámadta az egészséges sejtjeit és az orvosok sem tudtak semmilyen magyarázatot adni a jelenségre. Természetesen részesült komoly gyógyszeres kezelésben is, de semmi nem oldotta meg a problémáját. Ráadásul a különböző terápiák után nagyfokú súlygyarapodást, magas vérnyomást és csontritkulást is megélt.

 

Cseppnyi változás

 

Ekkor kezdte el egy ismerősének ajánlása révén használni a Manna cseppeket, majd 3 hét elteltével vette észre magán, hogy közérzete javul, a migrénes panaszai pedig teljesen megszűntek. Legmeglepőbb és legcsodálatosabb élményei pedig a cseppek további fogyasztása után jelentkeztek, amikor magas vérnyomása megszűnt, majd az autoimmun betegségének tünetei is rohamos javulásnak indultak. Ugyan még szedi orvosa által felírt gyógyszereit, de már rég nem abban a dózisban, mint ami betegsége diagnosztizálásakor került felírásra. Nem csoda, hogy hálás a Manna cseppeknek, hiszen azok reményt adtak egy másfajta életre.

 

Ezt azonban tudnunk kell:

 

Természetesen mi mindig elmondjuk, hogy a Manna csepp nem gyógyszer. Nem egy betegség gyógyítására fejlesztették ki. Nem egy fájdalomcsillapító, amit beveszünk, és a panaszaink csillapodnak. Ráadásul, minden ember más és más. Tehát, nem tekinthetők az efféle tapasztalatok bizonyítéknak. És ez természetesen még mindig csak egy tapasztalat a több száz közül, amelyek honlapunkon is szerepelnek. Az ízületi bántalmaktól az igen súlyos depresszión és asztmán át sokan megírták már történetüket és mindegyik úgy végződik: Köszönöm Manna.

 

A Manna cseppet arra fejlesztették ki, hogy segítsen feloldani azokat a lelki blokkokat, amelyek életünk során keletkeznek bennünk és megbetegítenek minket. Ezért szoktuk azt mondani, hogy „vitamin a léleknek”. Bízunk abban, hogy ismét büszke lehet egyszer a világ egy magyar találmányra, ami jobbá, szebbé és egészségesebbé varázsolta az emberek életét.

 

RENDELJE MEG ÖN IS MOST AKCIÓS ÁRON! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp