Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Negatív hírek, stressz, munkahelyi problémák, családi nehézségek. Csak néhány olyan dolog, ami terhel minket. Mintha nem lenne elég, az időjárás rátesz még egy lapáttal! A fronthatások fejfájást, szédülést, koncentrációs gondokat, szűnni nem akaró fáradtságot okozhatnak az arra érzékenyek számára. Mivel az időjárás egyre változékonyabb, így ők egyre többször érzékelik a panaszokat. Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük a lehetséges megoldásokat. 

A klímaváltozás kicsinál?

 

Ha esik az eső, viszünk egy esernyőt, ha tűz a nap, nem felejtjük otthon a naptejet. Testünket így készítjük fel az időjárás viszontagságaira- de a lelkünket? 

Emberi mivoltunkból adódóan érzékenyen reagálunk a minket körülvevő környezetre, így a hőmérsékletre, légnyomásra, a levegő páratartalmára vagy a szélre is. Ha az időjárás optimális számunkra, akkor kiegyensúlyozottak, jókedvűek vagyunk, jó a lelkiállapotunk. Ha azonban elromlik, akkor idegessé válunk, kényelmetlenül érezzük magunkat, levertek leszünk.

Vannak, akik könnyebben viselik a fronthatásokat. Ők nyugodtan alszanak a legnagyobb vihar közepette is, másnap pedig örömmel fogadják a felkelő nap sugarait. Ellenben a frontérzékenyek már a vihar érkezése előtt fejfájással, szédüléssel küzdenek. Ők álmatlanul forgolódnak egy-egy viharos éjszakán, a másnapi napsütés pedig csak tovább mélyíti a ráncaikat. 

A globális felmelegedés hatására az időjárás még szeszélyesebbé, még kiszámíthatatlannabbá vált. Nem ritka, hogy egyik napról a másikra 10-15 fokkal mutat kevesebbet a hőmérő. 

Nem csoda, hogy álmunk is egyre nyugtalanabbá válik! 

 

Időjárás konta alvás

 

Az orvostudomány már alátámasztotta, hogy a fronthatások valóban hatással vannak az éjszakai alvásra. 

Aki érzékenyebben reagál a hőmérséklet ingadozásra, az gyakran álmatlanul forgolódva tölti az éjszakát. Ők azok, akik hiába fekszenek le időben, egyszerűen nem találják a helyüket. Ha sikerül is álomba szenderülniük, hajnali három-négy óra magasságában kipattannak a szemeik, és képtelenek visszaaludni. Mire ismét elnyomja őket az álom, szinte már kelhetnek is. Nem csoda, hogy reggel fáradtan ébrednek!

A frontok miatt kialakuló alváshiány nincs jó hatással sem a testünkre, sem a lelkünkre. Fizikailag meg kell küzdenünk a kimerültséggel, a koncentrációs zavarokkal, a figyelemhiánnyal, míg lelkileg a nyugtalanság, az ingerlékenység, a rossz közérzet rontja tovább a helyzetet. 

Napjainkban nem ritka, ha rövid időn belül több front vonul végig az országon. Emiatt vannak, akik szinte sosem képesek teljesen kipihenni magukat. Náluk fennáll a krónikus fáradtság veszélye! 

Lehet tenni valamit azért, hogy könnyebben viseljük az időjárás viszontagságait? 

 

Hogyan enyhítse a fronthatásokat?

 

Bár sajnos az időjárás-szabályozó gép feltalálására még várnunk kell, van néhány dolog, amire van ráhatásunk, és megkönnyítik az alkalmazkodást.

  • A frontok ideje alatt kiemelten figyeljünk táplálkozásunkra! Segítsük testünket kellő mennyiségű vitamin és ásványi anyag utánpótlással, kíméljük meg a nehezen emészthető ételektől! Ügyeljünk a helyes folyadékpótlásra is. 
  • Ilyenkor különösen nehéz rávenni magunkat a testmozgásra, pedig érdemes, hiszen megkönnyíti az alvást. 
  • A pihentető alvás érdekében bevethetünk még különféle gyógynövényeket vagy illóolajokat is. A levendula, a citromfű, a rozmaring és ginzeng nyugtató hatással van ránk. 
  • Szánjunk több időt a pihenésre, szakadjunk ki a hétköznapok rohanásából! Nem gyengeség az, ha be merjük magunknak vallani: ma egy kicsit erőtlenebbek vagyunk, több kikapcsolódásra lesz szükségünk. 

 

Az alkalmazkodás fél egészség

 

A minket körülvevő világ folyamatos változásban van, ember legyen a talpán, aki lépést tud tartani az állandó fordulatokkal. 

Nekünk a Mannacsepp segít, hogy könnyebben vegyük a változásokkal járó akadályokat. Ez a természetes étrendkiegészítő segít megerősíteni lelki ellenállóképességünket, hogy a környezeti hatások kevésbé viseljenek meg minket. Harmonizálja a lelkünket, és mérsékli a változásokkal járó stresszt. 

Ne hagyja, hogy lehúzzák a változások, vértezze fel lelkét ez ellen!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete