Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Dánia évek óta uralja a harmadik helyet a legboldogabb nemzetek listáján. De mi lehet a boldogság titka egy olyan országban, ahol évente átlagosan 170 nap esik az eső? Nem más, mint a hygge, egy olyan életfelfogás, amely átsegít a nehéz időszakokon. Hogyan lehet ezt itthon elsajátítani?

Mi az a hygge?

 

Ha a hygge fordítását keressük, nehéz helyzetben vagyunk. Nincs olyan szó, amivel kellően át lehetne adni a lényeget. Nem is egy konkrét dolgot jelöl, hanem sokkal inkább érzelmek és hangulatok összességét jelenti. 

Ha mégis meg szeretnénk érteni, akkor a hygge a szeretet, a meghittség és biztonság. A lélek otthonossága, az apró örömök élvezete, a megnyugtató környezet, a családi és baráti kapcsolatok, a szépségre való rácsodálkozás, a kényelem. 

A hygge tulajdonképpen egy életfelfogás. A cél az, hogy megtaláljuk a csodát a hétköznapokban. Felejtsük el, hogy rossz kedvünk van. Ne foglalkozzunk azzal, hogy rossz az idő. Hagyjuk magunk mögött a munkahelyi problémákat. Hozzuk ki a legtöbbet abból, amink van!

Miért érdemes elsajátítani? Mert ennek köszönhetően sokkal harmonikusabban és kiegyensúlyozottabban élhetjük meg a mindennapokat. Sokkal boldogabban tekinthetünk életünkre. Sokkal kisebb esélyt hagyunk arra, hogy a depresszió vagy szorongás vegye át az irányítást életünk felett.

Hogyan kezdjünk neki? 

Mi lehet hyggelig?

 

Milyen dolog lehet hyggelig, azaz máshogy megfogalmazva, mitől érezhetjük magunkat jól? Tulajdonképpen minden olyan dologtól, ami saját jólétünkhöz és boldogságunkhoz szükséges. Ilyen lehet például:

  • Egy pohár forró ital egy hűvös napon
  • Egy puha, meleg takaró egy téli estén
  • Gyertyafény
  • Egy léleksimogató könyv
  • Egy finom étel
  • Megnyugtató zene

A dánok a boldogságot okozó dolgok közé sorolják a közösséget, a családot, barátokat is. Úgy gondolják, hogy a velük eltöltött idő az, ami igazán feltölt, akik egy hosszú nap után bármikor jókedvre deríthetnek minket. Épp ezért a dánok nagyon sok időt töltenek mások társaságában. Hiszen pontosan tudják, hogy néha egy szeretetteljes ölelés elég, hogy begyógyítsuk a hétköznapok sebeit. 

Ezen kívül otthonuk a meghittség, a kényelem, és az otthonosság jegyében készül. Tisztában vannak vele, hogy a munkahelyünkön kívül itt töltjük a legtöbb időt, épp ezért egyáltalán nem mindegy, milyen környezet vesz körül bennünket. 

Ezekhez a dolgokhoz nincs szükségünk hatalmas pénzügyi befektetésekre. Nem kell órákat beleölnünk. A lényeg, hogy felismerjük: néha a legapróbb dolgok segíthetnek!

 

Á, ez itthon nem működik…

 

“Jó, persze, a dánoknál ez megy, de itthon ez elérhetetlen.” De miért is? Hiszen ezeket mi is könnyedén elérhetjük! Bárhol vagyunk is a Földön, magunkévá tehetjük ezt az életmódot. 

Ráadásul ha most kezdjük el, akkor könnyebben túlélhetjük a télből hátramaradt napokat, és mire beköszönt a tavasz, már kiegyensúlyozottan élhetjük meg a változást. 

A változtatáshoz első lépésként gondolja végig, hogy Önt mi teszi boldoggá! Akár készítsen erről egy listát. Akármilyen apróság is az, ami mosolyra deríti, írja fel a listára. A listán szereplő dolgokat aztán vizsgálja meg. Vegye számba, hogy melyek a legkönnyebben megvalósítható dolgok (pl. egy ölelés). Ezekhez bármikor nyúlhat a nehezebb időszakokban. 

Bár a téli szürkeségben csábítónak tűnhet bezárkózni a négy fal közé, szánjon időt családjára vagy barátaira! Meglátja, sokkal energikusabbnak fogja érezni magát egy kellemes, szerettei körében eltöltött este után. 

A hygge elsajátítása nem történik meg egyik napról a másikra. Legyen türelmes önmagával, és haladjon kis lépésekben! Viszont megéri a fáradozás, hiszen így minden nap megtalálhatja a szivárványt a legnagyobb sötétségben is. 

 

Legyen a Mannacsepp is hyggelig!

 

A boldogságért nem kell Dániába mennie. Bármikor elérhetjük, teljesen mindegy, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk. A lényeg, ne féljünk tenni saját boldogságunkért. Ne hagyjuk, hogy a hétköznapok problémái elfeledtessék velünk az élet szépségeit. 

A Mannacsepp természetes étrendkiegészítővel napi pár perc alatt tehet saját lelki egészségéért. Rendszeres szedése segít megszüntetni az élet során felhalmozódott lelki blokkokat, enyhíteni a mindennapi stressz káros következményeit, és közelebb kerülni egy teljesebb élet felé. 

Ne sajnálja az időt saját boldogságára! Tegyen érte minden egyes nap!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Baloghné Tóth Edit Nekem először elég fura volt. Az első két hétben egy csomó rossz emlék eszembe jutott édesanyámmal kapcsolatban. Aztán mintha elvágták volna, kisimult minden. Már rég nem voltam ilyen nyugodt.
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete