Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Az elmúlt év mindenki számára embert próbáló volt. Úgy tűnik, a nehezén már túl vagyunk! Időközben ránk köszöntött a nyár is, így igazán illene megragadnunk az alkalmat, hogy a testi-lelki feltöltődés jegyében töltsük ezt a néhány hónapot. Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük, hogyan hagyhatjuk hátunk mögött az elmúlt időszak összes negativitását, és fordulhatunk ismét az élet napos oldala felé. 

Nyár, te csodás!

Nyáron valahogy minden más. A nap sokkal ragyogóbb, az ég sokkal élénkebb, az illatok sokkal intenzívebbek. Az emberek mosolya szélesebb, a természet csábítóbb, a jókedv szinte kötelező. 

Gondoljunk csak vissza gyermekkorunk nyaraira! Ugye emlékszünk, mekkora élmény volt a fa tetejéről cseresznyét kóstolni? Mennyire csodálatos volt belecsobbanni a Balaton hűs habjai közé? Mekkora élmény volt látni a nyári naplementék lenyűgöző fényeit, a táncoló bogarakat, a nyugovóra térő tájat? A nyári hónapokról mindannyiunk tarsolyában lapul egy-egy vicces, emlékezetes vagy megható történet. 

Ma már valahogy kevésbé vesszük észre ezeket az apróságokat. Mindenki rohan, mindenki küzd a munkahelyén, mindenki igyekszik megállni a helyét az élet minden területén. Nap végére pedig annyira megfáradunk, hogy már se időnk, se energiánk egy kicsit kifelé figyelni. 

De akkor mikor fogunk feltöltődni? Mikor, ha nem az év egyik legtöbb csodát tartogató időszakában? Mikor fogunk egy kicsit lelassítani, kikapcsolódni?

Álljunk meg egy pillanatra!

Természetes, hogy a nyár eljövetelével nem fordíthatunk hátat a kötelességeinknek. Ugyanúgy várnak ránk a munkahelyi feladatok, a háztartás, a gyermeknevelés, az egyéb tennivalók. 

Ugyanakkor rajtunk áll, hogy a rendelkezésünkre álló szabadidőt kihasználjuk! A hétvégéket tölthetjük otthon a feladatainkat végezve. De dönthetünk úgy is, hogy megvár a főzés, a takarítás, és nyakunkba vehetjük a családot, hogy közösen egy hatalmasat kiránduljunk. Válaszhatjuk azt, hogy reggel a dugóban morgolódunk, miközben már legalább negyedórás késésben vagyunk, de ehelyett akár biciklire pattanva élvezhetjük a kora reggeli frissítő levegőt. A nap végét sem kell feltétlenül a kanapén, a tévét nézve töltenünk, ehelyett a teraszon ülve nézhetjük végig az este beköszöntét. 

Rajtunk áll, hogy meg tudunk-e állni egy pillanatra. Hogy tudjuk-e értékelni azokat az apróságokat, amelyek az év többi részében elérhetlenek. Vagy folytatjuk az ész nélküli rohanást…amíg egyszer valami megálljt nem parancsol nekünk. 

Recept a teljes kikapcsolódáshoz

Hogyan lássunk neki a relaxálásnak? Szerencsére nem kell nagy dolgokra gondolni, néhány egyszerű tippel máris sokat tehetünk azért, hogy átadhassuk magunkat a pihenésnek!

  • Tegyük félre egy kicsit a telefonunkat, felejtkezzünk meg egy időre a közösségi oldalakról, és álljunk fel a tévé elől. A nyár odakint történik, nem a képernyő mögött!
  • Amennyiben megtehetjük, a nyári időszakra tervezzünk egy hosszabb szabadságot, vagy legalább egy hosszú hétvégét! Néhány nap édes semmittevés igazán ránk férhet. 
  • Ragadjuk meg a lehetőségeket, és töltsünk minél több időt a természetben! Vegyük a strand felé az irányt, kiránduljunk, vagy esténként csak szimplán üljünk ki a kertbe. Semmi sem jelent annál nagyobb kikapcsolódást, mint egy kellemes nyári napon megcsodálni a környezetünk apró kincseit. 
  • Legyen nyitott és ne féljen új dolgokat kipróbálni! Az újdonságok pezsdítően hatnak ránk, és a komfortzónánkból való kilépés extra magabiztosságot adhat. Nem kell nagy dolgokra gondolni: próbáljon ki egy új sportot, találjon egy új hobbit vagy mondjon igent egy családdal vagy barátokkal való kiruccanásra! 

Természetes segítség a feltöltődéshez

A testi pihenés mellett gyakran elfelejtkezünk a lelki feltöltődésről. Pedig ez legalább ugyanannyira fontos, mint a fizikai kikapcsolódás, hiszen csak akkor lehetünk teljesen egészségesek, ha testünk-lelkünk egyformán rendben van.

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy gondoskodjunk lelki egészségünkről. Ez a természetes étrendkiegészítő gyógynövényekkel és virágesszenciákkal táplálja lelkünket, hogy az bírja a mindennapos küzdelmeket. Rendszeres szedésével megőrizhetjük lelki egyensúlyunkat, és békésen, harmonikusan élhetjük meg a hétköznapokat. 

Válasszuk a teljes feltöltődést!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete