Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

A nyár hozadéka kétség nélkül a tartós hőség, ami sok esetben jelentős veszélyekkel is járhat a szervezetünkben végbemenő folyamatokat tekintve. Ereink kitágulnak, ami szapora szívverést okoz, így megnő a szédülés, a fejfájás és az eszméletvesztés kockázata is. Mindez ugyan mégis elkerülhető, ha szervezetünkben kiegyensúlyozottan működik minden.

 

Általános testi-lelki egyensúlyunk hiányában, alapból levertnek érezhetjük magunkat és közérzetünk is csak nagyon alacsony szinten vegetál. Erre a kánikula még egy lapáttal rátesz, ami a legtöbb esetben is súlyosbítja a helyzetet. Ez könnyen valamilyen rosszulléthez, kellemetlenséghez vezethet. Sajnos nem minden esetben tudunk egész nap az árnyékban tartózkodni és a tűző nap tovább fokozhatja egyensúlyunk megbomlását. Ezért, lehetőleg tartózkodjunk tőle!

 

Mit tehetünk?

Mindenképpen a megszokottnál több folyadékot igyunk, hogy ezzel nagyobb mértékű izzadást érjünk el, ugyanis ezáltal saját testünket vagyunk képesek hűteni. Az étkezésünkre is figyeljünk oda, vagyis mellőzzük a csípős és zsíros ételeket, ugyanis ezek csak fokozzák hőérzetünket, valamint az emésztést is lassítják, ami további meleg érzetet jelent. Lehetőleg az alkoholos italokat is hanyagoljuk a nagy kánikulában, mert azok lassítják a keringést és növelik a só, valamint vízveszteséget. Ez nem azt jelenti, hogy a strandon ne igyunk meg egy korsó hideg sört, de módjával és felelősséggel fogyasszuk a lángos mellé.

 

A kánikula tehát fokozottan megterhelő tud lenni minden ember számára, de főképp a gyerekek és az idősek vannak nagyobb veszélyben, rájuk fokozottabban figyeljünk oda! Közlekedésünk során is óvatosabbnak kell lennünk, hiszen az extrém hőség korlátozza a koncentrációs képességet, ami megnövekedett reakcióidőhöz vezet.

 

Nyáron is Manna?

A felsorolt tények mind olyan állapotot jelölnek közérzetünkben, ami a testi-lelki egyensúlyunk meglétét, vagy éppen annak hiányát tükrözik. A Mannacseppek fogyasztásával viszont olyan jótékony hatásokat érhetünk el, ami a kánikulában eltöltött napokat is kiegyensúlyozottá tehetik. A hőérzetünk ugyan nem fog változni a hőmérséklet szélsőségesen kiugró értékei miatt, de szervezetünk megfelelő működését könnyebben képes biztosítani számunkra.

 

Azt már mindenki tapasztalta, hogy szélsőséges időjárási körülmények között az emberek türelme, béketűrése is csökken. Nagyobb hőségben könnyebben kihoz a sodrunkból egy kisebb dolog is. Ilyenkor megemelkedik a vérnyomás, jobban terhelődik a szív és az erek. Ezért hasznos, ha odafigyelünk arra is, hogy csökkents a bennünk lappangó feszültséget, és felvértezzük egy kicsit magunkat a stresszhelyzetekkel szemben. Ebben pedig a tapasztalataink szerint a Manna cseppek sokat segíthetnek.

 

A cseppek fogyasztásával pont azt érhetjük el, hogy a kánikulában töltött napok is kiegyensúlyozottak lehessenek és örömmel fürdőzhessünk a Nap áldásos sugaraiban, rosszullétek és kellemetlenségek nélkül. Természetesen érdemes betartani az említett só és folyadékpótlást, valamint az árnyékba vonulás lehetőségét is, de tény, hogy a cseppek fogyasztói a nyár kellemetlen perceit is kellemesen élték meg a tapasztalataik és beszámolóik szerint.

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp