Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Bár mindenki törekszik arra, hogy élete a lehető legboldogabban teljen, sajnos történhetnek velünk olyan váratlan események, amelyek sebeket ejthetnek a lelkünkön. Az iskolai megaláztatások, a jogtalan bántások, egy váratlan haláleset könnyedén kibillenthetnek minket a lelki egyensúlyunkból. Ha pedig nem teszünk semmit, akkor komoly következményekkel kell számolnunk. De hogyan gyógyíthatjuk be a sebeinket? Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük!

Mindenkit ér valamilyen trauma

 

Milyen jó lenne, ha életünk zökkenőmentesen zajlana. Ha mindig pozitív gondolatokkal ébredhetnénk, ha mosolyogva vághatnánk neki a napnak. Ha csak olyan események történnének velünk, amelyek előre mozdítják az életutunkat. 

Sajnos a valóság az, hogy mindenki elszenved kisebb-nagyobb traumákat. Ha valamilyen váratlan, borzasztó dolog történik velünk, úgy érezhetjük, kihúzták a lábunk alól a talajt. Természetes, hogy ilyenkor csak a fájdalomra koncentrálunk. A negatív gondolatok kerítenek hatalmába minket, és attól tartunk, hogy soha többé nem lesz már egy őszinte mosolyunk. 

A veszteség mindennapjainkra is kihat. Sokkal zárkózottabbá válunk, gondolkodásunk beszűkül, kevésbé leszünk képesek megbirkózni a kihívásokkal. Mivel minden egyes negatív esemény egy hatalmas stresszforrás, ezért a rengeteg feszültség akár fizikailag is megbetegíthet minket. 

Idővel azonban fel lehet dolgozni a történéseket, és tovább lehet lépni. De tévhit, hogy a sebeket majd az idő fogja meggyógyítani. Nekünk is tennünk kell azért, hogy megbirkózzunk a trauma megpróbáltatásaival! 

 

Ne nyomja el az érzéseket!

 

Ha az idő gyógyító erejében bízunk, akkor még nagyobb stressznek tehetjük ki magunkat. Ilyenkor ugyanis akaratlanul elvárásokat támasztunk magunk felé, hogy mennyi idő után illik jobban lenni. Ha pedig a kitűzött határidőre nem javul a helyzet, akkor még rosszabb lelkiállapotba kerülünk. 

A legnagyobb hiba, amit ilyenkor tehetünk, hogy elnyomjuk magunkban az érzelmeket. Sokan vannak, akik nem szívesen mutatkoznak sérülékenynek. Ők álarcot vesznek fel, mosoly mögé rejtik a könnyeiket. Ez azonban csak hátráltatja a gyógyulást. Sebeink ilyenkor ugyanis nem hegednek be, csupán egy ragtapasszal zárjuk el őket a külvilágtól. Belülről azonban tovább rágják a lelkünket- még akkor is, ha ezzel nem vagyunk tisztában!

Rendben van, ha rosszul érezzük magunkat. Természetes, hogy egy trauma hatására elerednek a könnyeink. Teljesen normális, ha ilyenkor szürkének látjuk a világot. 

Elképzelhető, hogy néhány hétig, hónapig rossz lesz így. De egyik napról a másikra észre fogjuk venni, hogy könnyebben lélegzünk. Hogy egy kicsit kevésbé fáj. Hogy ismét képesek vagyunk napos színben látni a világot. Innen tudhatjuk, hogy a gyógyulás útjára léptünk!

Ez azonban nem azt jelenti, hogy nincs más, amit tehetünk magunkért. 

 

Így kezdjen bele az öngyógyításba

 

Bár az idő valóban sokat segít, csak akkor fogunk tudni meggyógyulni, ha mi is ápoljuk a sebeinket. De mit tehetünk ennek érdekében? 

  • Sajnos a trauma feldolgozása nem fog megtörténni egyik napról a másikra. Ne siettessünk semmit, legyünk türelmesek önmagukkal szemben, és adjunk időt a sebeknek, hogy begyógyuljanak!
  • Találjunk módot arra, hogy kiadjuk magunkból az érzéseket! Van, akinek a tartalmas beszélgetések segítenek, mások attól érzik jobban magukat, ha kiírják magukból a feszültséget. Teljesen mindegy, melyik verziót választjuk, csak találjuk meg azt, ami könnyebbé teszi a lelkünket!
  • Van, aki ilyenkor inkább a munkába temetkezik. Ne kövessük el ezt a hibát! Szintén csak figyelemelterésként funkcionál, de nem járul hozzá a gyógyulás folyamatához. 
  • Kezdjünk el mozogni! A sport hasznos a traumával járó stressz leküzdésére. 
  • Fordítsunk több időt a kikapcsolódásra, lazításra! Teljesen természetes, hogy a trauma feldolgozása leszívja az energiát. Pótoljuk ezt több pihenéssel!

 

Ha erősítésre van szüksége

 

Egy tragikus eseményt követően nem könnyű talpra állni. Hatalmas lelkierőre van szükségünk ahhoz, hogy tovább lépjünk, és sikeresen feldolgozzuk a történéseket. 

Ne hagyja, hogy a trauma maga alá gyűrje!

Mi a Mannacsepp étrendkiegészítőt használjuk, hogy támogatást nyújtsunk lelkünknek a nehéz pillanatokban. Ez a természetes módszer segít helyrebillenteni lelki egyensúlyunkat, miközben csökkenti a stressz káros hatásait. Rendszeres szedésével egyszerűbben megbirkózhatunk a váratlan eseményekkel. 

Nyerje vissza a harmóniát!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete