Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Édesanyaként biztosan észrevette, hogy a családját mennyire megterhelik a hétköznapok. Az állandó rohanás, a folyamatos stressz, a szűnni nem akaró kimerültség a kicsiket-nagyokat egyaránt megviseli. Ha hosszú időn keresztül változatlan a helyzet, akkor az nem csak a családi egységet rombolhatja, de a családtagok egészségi állapotát is tönkreteheti. Ha Ön nem akarja ezt tétlenül végignézni, akkor valamit tennie kell! Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük, hogyan segítheti szeretteit a harmónia és a kiegyensúlyozottság elérésében. 

Amikor rohanás az élet…

Mintha a 21. század az állandó sietségről szólna. Mindenki rohan, mindenki kapkod, mindenki próbál előrejutni. Ezernyi információ zúdul ránk nap, mint nap, több feladatot kapunk, mint amennyit elbírnánk, és mintha képtelenek lennénk egy percre is lazítani. 

A szülővé válással még több feladat és kötelezettség szakad a nyakunkba. Felnőttként nem csak gyermekeink etetéséről, ruházkodásáról, az otthon kényelméről kell gondoskodnunk, de példát kell mutatnunk nekik abban is, hogyan állják meg a helyüket a nagyvilágban. De hogyan is tudnánk ezt megtenni, ha mi is kész idegroncsok vagyunk? Ha a nap végére az utolsó csepp életkedvünk is elmegy? Ha legszívesebben a hajunkat tépnénk a sok stressztől, ha sosem pihenünk? 

Tévedés azt gondolni, hogy gyermekeink nem érzékelik a külvilág felől érkező negatív ingereket. Lehetséges, hogy nem képesen pontosan megfogalmazni érzéseiket, mégis ugyanúgy átélik őket, ami egyet jelent azzal, hogy ugyanúgy meg is viseli őket. Ha nincs a kezükben olyan eszköz, amellyel begyógyíthatják a lelki sebeiket, akkor azok elfertőződnek, és már fiatalkorban nyomot hagynak a lelkükön. 

Édesanyaként ezt nem engedheti!

Az Ön lelki egyensúlyán is múlik

Minden szülő a lehető legértékesebb útravalót szeretné hátrahagyni gyermekei számára. Azokat a leckéket, amelyek végigkísérhetik életüket, amelyek segítséget jelentenek számukra a nehéz időkben. 

Milyen csodálatos lenne, ha megtaníthatná gyermekeinek a kiegyensúlyozottság titkát. Ha példát mutathatna a lelki egészség megőrzésében, a harmónia elérésében. Ha számukra magától értetődő lenne a pihenés fontossága- hiszen ezt látták Öntől. 

Azonban ehhez az kell, hogy saját lelkiállapota is rendben legyen! 

Az édesanyák hajlamosan háttérbe szorítani magukat. Nem mernek hátradőlni, nem képesek lazítani, félnek segítséget kérni. Ha azonban Ön stresszes, hogyan is bírná el a gyermekei problémáival járó terheket? 

Ha szülőként kiegyensúlyozott, az jó hatással van gyermekeire. Ha képes megküzdeni a hétköznapok nehézségeivel, akkor az számukra is követendő minta. Ha fel tudja számolni a stresszt, a negatív érzelmeket, a külvilág káros ingereit, akkor óhatatlanul is a helyes irányba terelheti szeretteit. 

Mit tehet a családjáért?

Mai világunkban sokan vannak, akik fáradtak, kimerültek, feszültek. Nem csak a felnőttek, de a gyermekek is nehezen tudnak megbirkózni a mindennapok kihívásaival, ami hosszú távon nem tesz jót. Néhány hasznos tipp segítségével azonban segíthet saját magán is családtagjain is, hogy megőrizzék lelkük stabilitását.

  • Míg a felnőtteknek a munkahelyükön, a gyermekeknek az iskolában kell minden egyes nap bizonyítaniuk. Ahhoz, hogy ne merüljenek ki, iktassanak be elegendő pihenést! Ha a hétköznapok zűrösek, akkor legalább a hétvégén keressenek lehetőséget a kikapcsolódásra, lazításra! Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy közös séta, egy kis társasjáték, vagy egy nagy beszélgetés mindenkit feltölthet. 
  • A természet közelsége jó hatással van lelkiállapotunkra. Amíg még jó az idő, próbáljanak minél több időt szabadtéren tölteni!
  • Nyújtsanak támaszt egymás számára! Ha azt látják, hogy valamelyik családtagjukat agyonnyomják a hétköznapok terhei, legyenek ott számára! Ha tudnak, segítsenek be a feladataiba, de ha más nem, legalább hallgassák meg! Ha ott vannak egymásnak a nehéz időkben, az nem csak a stressz oldja, de a családi egységet is erősíti. 

Természetes segítség a léleknek

Valószínűleg már volt olyan érzése, hogy Önt és családját egyszerűen bedarálja az élet. Mindannyiuknak helyt kell állniuk az élet megannyi területén, ami csak egyre feszültebbé, kimerültebbé tesz mindenkit. 

Ahhoz, hogy ez ne tegye tönkre Önöket lelkileg, tennie kell valamit!

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy felgyorsult világunkban is fel tudjunk töltődni. Ez az étrendkiegészítő támogatja lelki ellenállóképességünket, hogy egyszerűbben hátrahagyhassuk a negatív érzelmeket, és megőrizhessük kiegyensúlyozottságunkat. Mivel virágesszenciákat és gyógynövényeket tartalmazó készítmény, ezért gyermekek is bátran szedhetik. 

Védje meg családja lelki egészségét az élet viharaival szemben!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete