Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Az életben folyamatosan váltogatják egymást a jó és a rossz események. Ezekre sajnos a legtöbbször nincs ráhatásunk – viszont az, hogy hogyan dolgozzuk fel ezeket legalább olyan fontos, mint maguk az események!

Vannak, akik pozitívabban látják a dolgokat és esküsznek arra, hogy félig tele van a pohár – míg mások bárhogy erőlködnek, félig üresnek látják azt.

Hogyan tudjuk egy rossz élethelyzetben is meglátni a lehetőségeket? Hogyan kerüljük el, hogy a negatív életszemléletünk megmérgezze a velünk történő jó dolgokat? Erről beszélünk legújabb blogbejegyzésünkben:

Aki mindenben a rosszat látja…

Teljesen természetes, ha valaki meglátja a dolgok negatív oldalát is. Az agyunk évezredek alatt úgy fejlődött, hogy a negatív hatások sokkal erősebben megmaradnak bennünk, mint a pozitív élmények. Ez valamilyen szinten a túlélésünk záloga is – annak idején így tudtuk elkerülni a kardfogú tigrist az első találkozás riadalma után, de még ma is ez segít megvédeni magunkat a fájdalomtól és a bántásoktól.

Az sem meglepő, hogy manapság rengeteg ember küzd napi szinten lelki problémákkal. A világ az utóbbi időben rengeteg okot ad arra, hogy borúlátóan, sötét szemüvegen át lássuk az életünket. Naponta záporoznak ránk a rosszabbnál rosszabb hírek, bizonytalanná vált az életünk.

Viszont ha elfogadjuk a sorsunkat, ha nem próbálunk meg kitörni a folyamatos negativitásból, akkor könnyen kerülhetünk olyan negatív spirálba, ami tartósan borúlátóvá tehet minket és megmérgezheti a boldogságunkat!

Az alábbi gondolatok közül ismerős Önnek valamelyik?

„Á, úgy sem fog sikerülni.”„Minek próbálkozzak?”„Nem tudok semmin változtatni.”„Csak rosszabbak lesznek a dolgok.”

Ha igen, akkor könnyen lehet, hogy Ön hajlamos negatívan látni az életet!

Miért éri meg keresni a jót a rosszban?

Habár bölcs dolog észrevenni egy-egy dologban az esetleges veszélyeket, nem szabad túlzásba vinni. Ha mindenben a negatívat keressük, akkor előbb-utóbb rá fogunk találni, akár ott van, akár nem. Ilyenkor annyira ragaszkodunk a biztonsághoz, hogy megfosztjuk magunkat a boldogság lehetőségétől.

Azzal is sokat tehetünk egy pozitívabb életszemlélet létrehozásáért, ha a másik oldalról közelítjük meg ezt a témát. Ha egy pillanatra el tudjuk fogadni, hogy minden rosszban van valami jó is, akkor könnyebben fel tudjuk dolgozni a velünk történő negatív dolgokat.

Egy kis pozitivitás rengeteget segíthet!

Ezeket próbálja ki a pozitívabb életszemléletért!

Egy egészséges, pozitív életszemléletet nem könnyű dolog kiépíteni, főleg ha már régóta negatívan látjuk a világot. De ezek a módszerek segíthetnek abban, hogy tudatosan boldogabbá és pozitívabbá váljunk:

1) Kezdje lendületesen a reggelt!

Az egész napját befolyásolja, hogy hogyan gondol az Ön előtt álló napra, amikor kinyitja a szemeit. Vannak, akiket már ilyenkor elfog a rettegés a nap kihívásai miatt – viszont egy kis felkészüléssel és tudatossággal könnyebbé teheti a reggeleket. Először is figyeljen oda arra, hogy legyén elég ideje pihenni! Érdemes egy fél órával korábban felkelnie, hogy ne kelljen rohannia. Vegyen egy forró zuhanyt, vagy igyon egy kávét, készítsen magának reggelit! Ha lendületesen és kipihenten kezdi meg a reggeleit, a nap többi része is könnyebbé válik.

2) Gondolja át, hogy milyen dolgokért hálás!

A negatív élmények sokáig bennragadhatnak a fejünkben és kizárhatnak minden mást. Ilyenkor nehéz észrevennünk azokat az apró, de jó dolgokat, amik velünk történnek. Például valaki előre enged minket a sorban, egy idegen ránk mosolyog az utcán, látunk egy szép vadvirágot. Pedig ha tudatosan odafigyelünk ezekre, akkor rengeteg szép dolgot észrevehetünk az életben!

3) Adjon magának időt a valódi kikapcsolódásra!

Munkanapokon is fontos, hogy tudjunk időt szánni magunkra; hogy legyen egy pár óra a napban, ami csak a miénk. Amikor félre tudjuk tenni a munkát, az otthoni teendőket, a bevásárlást és a kötelezettségeinket. Ebben az időben csináljon olyan dolgokat, amik visszatöltik a nap során elvesztett energiáit!

4) Tegyen valami jót mással!

Az ember társas lény, egymásban találjuk meg a boldogságot. Ha valakinek segítünk, az nekünk is jól esik. Habár nem szabad a segítségnyújtást túlzásba vinni, egy-egy spontán kedves gesztus, vagy szívesség nem csak annak segít, aki a segítséget kapja. Egyrészt jó érzés látni egy hálás mosolyt, másrészt pedig magunkban is megerősítjük azt, hogy értékesek és hasznosak vagyunk.

Egy csepp segítség a pozitív életszemlélethez…

Rendkívül nehéz egy negatív élethelyzetben pozitívan látni a dolgokat. Ezek rettenetesen leterhelik a lelkünket és sokszor előfordulhat, hogy nem érezzük magunkban az erőt a változtatáshoz…

Viszont ha szeretnénk visszatalálni a boldogságunkhoz és a pozitív életszemlélethez, akkor bizony tennünk kell érte!

Mi a Manna csepp természetes étrendkiegészítőt használjuk, hogy képesek legyünk jobb színben látni a világot és hogy könnyebben kezeljük a negatív történéseket.

Tegyen Ön is azért, hogy félig telinek láthassa a poharat!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete