Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Hamarosan 2020-at fog mutatni a naptár. Vészesen közeledik az évvége, ilyenkor pedig természetes, hogy számot vetünk az év történéseiről. Sorra vesszük, mik történtek velünk, milyen sikereket értünk el, esetleg milyen kudarcokat éltünk meg. De mi történik akkor, ha negatív irányba mutat a mérleg nyelve? Hogyan birkózzunk meg azzal a gondolattal, hogy elfuseráltunk 365 napot az életünkből? Egyáltalán, valóban elvesztegettük ezt az időszakot?

Közeledik az évvége…

 

A karácsonyi nyüzsgés után minden lecsendesedik egy kicsit. A családdal töltött pezsgő ünneplés után a következő néhány nap magunkba fordulunk, kicsit elmélkedünk. 

Év közben nem érezzük annyira az idő múlását. A munkahely, a családi kötelezettségek, a házimunka és az egyéb napi teendők elveszik az összes energiánkat, így nincs időnk önmagunkra koncentrálni. Az évvége közeledtével viszont rájövünk arra, hogy hány olyan nap, hét, hónap telt el, amikor nem gondolkoztunk magunkról, céljainkról, jövőbeli terveinkről. 

Teljesen természetes, hogy ilyenkor visszatekintünk. Átgondoljuk az elmúlt időszak történéseit, megvizsgáljuk, hogy milyen célokat értünk el, mely vágyainkat tudtuk megvalósítani. Az élet minden területét górcső alá vehetjük: egészségügyi állapot, lelki harmónia, családi-baráti kapcsolatok, szerelmi élet, munkahelyi kihívások…

 

Van, aki ezek után izgatottan várja a következő évet, ami rengeteg kihívást tartogat számára. Mások viszont szomorúan tekintenek 2019-re. Ők azok, akiknek az idei év nem a terveik szerint alakult. 

 

Ha a rosszból kijutott bőven…

 

Van, akinek nem alakult szerencsésen ez az év. Néhány embernek egészségügyi állapotával gyűltek meg a gondok. Mások lelki problémákkal küzdöttek. Akadnak olyanok, akiknél munkahelyi nehézségek adódtak. Megint máshol rettenetes családi tragédia történt. Vannak, akik egy szerelmi vagy baráti kapcsolat végét élték meg. De olyanok is vannak szép számmal, akik nem érték el a kitűzött céljaikat. 

Azok is lehetnek elkeseredettek, akikre a fentiek egyike sem igaz. Náluk nem feltétlen volt negatív történés. Egyszerűen csak úgy érzik, nem történt semmi izgalmas, eget rengető. Szorgosan hajtották a mókuskereket, tették a dolgukat, de nem változott semmi. Emiatt ők könnyedén érezhetik azt, hogy a múlt év kárba ment, elpocsékolták. 

Előfordulhat az is, hogy nem tudjuk, merre menjünk tovább. Életünk megrekedt, és nem tudjuk, mit tegyünk. Új célokat kellene kitűznünk, de nincs hozzá elég motiváció. A helyzet reménytelennek tűnik…

Ezek a negatív gondolatok lelkiismeretfurdalást, elégedetlenséget okozhatnak. Ez pedig akár szorongáshoz, depresszióhoz is vezethet hosszú távon. 

 

Fontos a változás, de…

 

Mindenkinek vannak időszakai, amikor nem tud annyit fejlődni, mint amennyit szeretne. 

Ha nem tudunk változtatni terveink szerint, akkor hatalmába keríthet a rosszkedv.

Pedig semmi gond nincs azzal, ha nem érte el minden célját. Lehet, hogy ezek a célok még váratnak magukra. Előfordulhat, hogy még fejlődnie kell. De az is megtörténhet, hogy ez nem az Ön útja. 

Gondolja át, mit tett álmai megvalósításáért. Megtett minden Öntől telhetőt? Megtett minden szükséges lépést a változásért? Önön múlt a siker? Ha a válasz nem, akkor ne aggódjon! Nem biztos, hogy egyből tiszta lesz, miért így alakultak a dolgok. De idővel rá fog jönni erre. Addig is pedig vegye sorra, mi mindent tanult az elmúlt időszakból. 

Ha pedig Önön múlt a siker? Akkor se csüggedjen! Emberek vagyunk, nem mindig tudunk maximális teljesítményt nyújtani. Inkább szedje össze, mi az, amin változtatnia kell! Mi az, amire szüksége van a továbblépéshez? 

 

Nézzen a jó irányba!

 

Egy keresű évértékelés után nehéz pozitívan tekinteni a jövőre. De nem lehetetlen!

  • Ne rágódjon azon, hogy mi az, amit máshogy kellett volna csinálnia!
  • Ne gondolja azt, hogy Ön az egyetlen, akinek nem sikerült elérnie minden célját ebben az évben!
  • Ne érezze magát sikertelennek, vesztesnek!
  • Gondoljon arra, hogy mennyi lehetőség van még Ön előtt!
  • Gondoljon arra, hogy mennyi mindent tanult idén, amit kamatoztathat a következő években!
  • Gondoljon arra, hogy a rossz tapasztalatok csak még erősebbé tették Önt!

 

Ha egy kis támogatásra van szüksége…

 

Az változtatás sosem egyszerű. A változásokhoz való alkalmazkodás pedig még nehezebb. De rugalmas lelki állóképességgel könnyebb átlendülni a nehézségeken!

A lelki állóképesség erősítéséért minden egyes nap tehet természetes módszerekkel! Ilyen például a Mannacsepp étrendkiegészítő! Segít, hogy könnyebben megbirkózzunk a mindennapok akadályaival, könnyebben kezeljük a minket ért stressz, és elég energiánk legyen életünk megváltoztatásához, céljaink eléréséhez. 

Kezdje az újévet erősebben!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Bóta Lajos Meglehetősen ideges, indulatos ember vagyok. Én már az első két hétben észrevettem, hogy sokkal nyugodtabb vagyok. Nem hoznak ki a sodromból, nem rágódok annyit a problémákon, szóval jobban érzem magam. Ja, és nem kellett bevennem nyugtatót, mióta szedem. Szerintem jó a cucc 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete