Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Év végére valahogy mindenki kicsit erőtlenebbé válik. Egyre nehezebben kászálódunk ki az ágyból, egyre kedvetlenebbül végezzük a napi feladatokat. Egyre korábban bújunk ágyba, de a kimerültség nem csökken. Az év végi fáradtság sokaknál jelentkezik, különösen az idei, komplikált időszak után. Minek “köszönhetjük” ezt a jelenséget? Van rá valamilyen gyógymód? Legújabb cikkünkben összeszedtük a lehetséges megoldásokat!

Amikor minden egyes nap egyre fárasztóbb…

 

Az év vége felé közeledve egyre jobban várjuk a karácsonyi pihenőt. Egyre nehezebben küzdünk meg a szürke hétköznapokkal, egyre kevésbé vagyunk lelkesek a hétköznapi feladataink iránt. Egyre nehezebben vesszük rá magunkat reggelente, hogy felkeljünk, és egyre korábbra tolódik a lefekvés ideje.

A stressz folyamatosan körbevesz minket. Tudjuk, hogy már csak néhány hét van hátra, ami a legtöbb munkahelyen azt jelenti, hogy a fontos dolgokat muszáj elintézni év vége előtt. Emellett persze a napi feladatok is terhelnek- nem csoda, ha folyamatosan feszültnek érezzük magunkat! 

A korai sötétedés is rátesz egy lapáttal. Még teendőink végére se értünk, már sötét van. Hiányzik a napfény, a meleg, a gondtalan pillanatok. 

A jelenlegi járványhelyzet pedig már csak igazán hab a tortán. A különböző korlátozások miatt kialakuló bizonytalanságérzet még egy plusz stresszforrásként szolgál. Idén sokaknak arról sincs fogalmuk, hogyan fognak telni az ünnepek, lesz-e közös karácsony, vagy idén családjuk nélkül kell tölteniük az év utolsó napjait. 

Nem csoda, ha lelkileg kikészülünk! 

 

Hibázhatunk valahol?

 

Bár az év végi fáradtság egy természetes jelenség, előfordulhat, hogy akaratlanul is megnehezítjük a saját magunk helyzetét. Melyek a leggyakoribb problémák?

Először is, lelkileg már rákészülünk a szabadságra. Tudjuk, hogy nem kell már sokat kibírnunk, vége a hajtásnak, és jön a jól megérdemelt pihenés. Ezeknek a gondolatoknak eredményeképp viszont előfordulhat, hogy sokkal keményebben hajtunk, sokkal türelmetlenebbek vagyunk magunkkal szemben. 

Bár az ünnep rengeteg boldog pillanatot tartogat, valljuk be, a készülődés gyakran még több terhet rak a vállunkra. Folyamatosan azon kattogunk, mikor lesz időnk mindenre, hogyan ütemezzük be a feladatainkat, ha pedig valamivel elcsúszunk, csalódottá vagy épp ingerültté válhatunk. 

A hideg és a különböző korlátozások hatására a szokottnál is kevesebbet mozdulunk ki a lakásból. Ez főleg azokra igaz, akik jelenleg is otthonról dolgoznak. Pedig egy kis testmozgás csodákra képes, remek stresszűző lehet!

A folyamatos fáradtságot sokan koffeinnel próbálják leküzdeni, ami ideig-óráig segítséget jelenthet, azonban elfogyasztása után órákkal később ólmos fáradtság jelentkezhet. Ráadásul a túl sok koffein az éjszakai alvásra is rányomja a bélyeget!

Hogyan hagyhatjuk magunk mögött ezeket a szokásokat? 

 

Így élje túl a hátralévő heteket

 

Nyugalom, már csak pár hetet kell kibírnunk, amíg átadhatjuk magunkat a pihenésnek, kikapcsolódásnak. Néhány egyszerű tipp betartásával addig is könnyebbé tehetjük a hátralévő napokat. 

  • Írjon listát azokról a feladatokról, amit szeretne elvégezni még az év vége előtt! Minél több teendőt sikerül kipipálnia a listáról, annál nyugodtabban telhet az ünnepe.
  • A hétköznapokban is szánjon időt a pihenésre! Tegye kicsit félre a munkahelyi és otthoni feladatokat, inkább koncentráljon saját magára!
  • Bár a karácsonyi készülődés nem mindenki számára stresszmentes, ha Ön is azok táborát erősíti, akiket kellemes érzésekkel tölt el az ünnepi időszak, akkor fordítson időt a készülődésre! Egy kis dekorálás, sütés vagy ajándékcsomagolás munka után máris jobb kedvre derítheti. 
  • Bármennyire is nehéznek tűnik, szánjon időt a mozgásra! Ez lehet akár egy rövid séta, vagy torna az otthonában, máris rengeteg energiát lesz képes felszabadítani
  • Nem Ön az egyetlen, aki rettentően fáradt, ne érezze magát emiatt kellemetlenül! valószínűleg családtagjai, munkatársai is hasonló érzésekkel küszködnek. 

 

Töltődjön fel pár percben!

 

Bár egy kis lazításnál semmi sem töltheti fel jobban, a rengeteg kötelezettség nem mindig engedi, hogy eleget pihenjünk. Ilyenkor jó, ha másra is támaszkodhatunk. 

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy könnyebben megbirkózzunk az év végi kimerültséggel. Ez az étrendkiegészítő természetes módon segíti a feltöltődést, miközben csökkenti a stressz okozta káros hatásokat. Rendszeres szedésével még ebben az év végi, feszültségekkel teli hónapokban is megőrizheti nyugodt lelkiállapotát.

Ne hagyja, hogy az év vége térdre kényszerítse! Vegye fel a harcot a kimerültséggel!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete