Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Egy-egy apróságon néha napokig rágódom. Gyakran bántanak olyasmik, amik felett mások elsiklanak. Sokszor megzavar, hogy vajon mit gondolhatnak rólam mások. Nehezen kezelem a negatív visszajelzéseket.” Ismerős gondolatok? Akkor valószínűleg Önt is érzékeny lélekkel “áldotta” meg a sors! De vajon hátrányból indulnak azok, akik érzékenyebben reagálnak a külvilág kihívásaira? Vagy épp, hogy erősebbek?

Nem csak a nők érzékenyek!

 

Mai versengő, törtető világunkban nem divat az érzékenység. Keményen kell állni a strapát nap mint nap ahhoz, hogy ne roppanjunk össze a feladatok, elvárások és kihívások súlya alatt. Érzelmeinket álarc mögé rejtjük, az évek múlásával pedig egyre kevésbé merjük felvállalni önmagunkat. 

 

Ennek ellenére az emberek 20%-a erősen érzékeny. És nem csak a nők, hanem a férfiak is. Az érzékeny emberek finom idegrendszerrel, és mély belső lelki világgal rendelkeznek. Ők, sokkal jobban felfigyelnek a külvilág rezgéseire. Viszont ez kéz a kézben jár azzal, hogy könnyebb sebet ejteni a lelkükön, nehezebben képesek feldolgozni az őket ért traumákat, jobban megviselik őket a konfliktusok. 

Áldás, vagy csapás?

 

Az érzékenységet hajlamosak vagyunk egyenlővé tenni azzal, hogy valaki sokat sír, könnyebben megsértődik, vagy nehezebben jut túl egy veszekedésen. Pedig az érzékenységnek nem csak rossz oldala van!

 

Az érzékeny emberek könnyebben hangolódnak rá a körülöttük lévők hangulatára. Épp ezért akár szavak nélkül is megértik, ha másoknak támogatásra, biztatásra van szüksége. Képesek figyelmesen hallgatni, és elfogadást, szeretetet nyújtani másoknak. Ennek köszönhetően magas fokú empátiával rendelkeznek. Az érzékeny emberek lelkében rengeteg szeretet lapul, amelyet ki is fejeznek a szeretteik felé. Önzetlenül képesek segíteni a bajban, és rendkívül megbízhatóak. 

 

Az érzékenység nem egyenlő a gyengeséggel. Sőt! Az érzékeny emberek gyakran sokkal nagyobb lelki erővel rendelkeznek, mint mások. Minél mélyebben képes valaki átélni az érzelmeket, annál több színt tud belevinni abba, amit csinál. Ez pedig egy csodálatra méltó tulajdonság. Nem véletlen, hogy gyakran a művészetek területén kötnek ki. Persze ahhoz, hogy ezeket kellően tudja értékelni, és ne sodorják el az érzelmek, erős lelki állóképességre van szükség. 

 

Életmentő tippek érzékenyeknek

 

Bár érezheti úgy, hogy kilóg a sorból, az érzékenység miatt nem szabad szégyenkeznie! Viszont néhány jó tanács betartásával könnyebben birkózhat meg saját maga elfogadásával és érzelmei kezelésével.

  • Az érzékenység nem mentális probléma, egyszerűen csak egy tulajdonság. Ne gondolja, hogy emiatt kevesebb, mint mások! Mindenkinek megvannak a maga erősségei, fedezze fel, hogy Önnél melyek ezek!
  • Ne kritizálja magát! Az érzékeny emberek hajlamosak önmaguk hibáztatására egy-egy komplikált szituációban. Legyen saját magával szemben is annyira elfogadó, mint másokkal szemben!
  • Ne akarjon mindenáron megfelelni mások elvárásainak! Sokan nem tudják kezelni az érzékenységet, de ez nem azt jelenti, hogy probléma van Önnel!
  • Ne nyomja el az érzéseit! Bár mai világunkban nem jellemző ezek kimutatása, nem kell, hogy Ön is beálljon a sorba! Az elfojtott érzelmek számos betegség kiváltó okai lehetnek, ne veszélyeztesse saját egészségét!

 

Találja meg lelki támaszát!

 

Bár az érzékeny emberek számos jó tulajdonsággal rendelkeznek, mégis nehéz számukra a külvilágból érkező ingerek feldolgozása. Mintha a megfelelő páncél nélkül indulnának egy lovagi tornán. A nap folyamán szerzett sérülések könnyen felőrölhetik, a mély érzelmek megélése pedig kimeríthetik a nap végére. Ezért fontos, hogy megtegyen mindent azért, hogy megerősítse lelki állóképességét!

 

A Manna cseppet kifejezetten érzékeny embereknek fejlesztették ki. Ez a lelki táplálék segít, hogy idegösszeomlás nélkül vészelje át az igazán nehéz napokat is, és elalvás előtt még tudjon mosolyogni. Biztosítsa lelke számára a támogatást!

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete