Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

A testünkben végbemenő folyamatok, akkor haladnak a maguk normális tempójában, ha a lelkünk is rendben van. Ha az egyikkel probléma adódik, azt azonnal jelzi a másik is. Ez a hétköznapok forgatagában is megfigyelhető. Néha azt érezzük, hogy a legapróbb dolgok is nehéznek tűnnek számunkra. Ez az az állapot, amikor lelki tartalékaink fogytán vannak.

Rohan a világ és rohanunk mi is, sokszor észre sem vesszük mennyi időt és energiát pazarlunk el felesleges dolgokra. Ez mind a tartalékainkból vesz el és akkor még szó sem esett a mindennapok kihívásairól, a stresszről és a megfelelésről, hogy csak a legáltalánosabb dolgok kerüljenek említésre. Minél nagyobb egy mókuskerék, annál nagyobb a kimerülés és vele együtt a megfelelés kényszere is, ami egyfajta kiszolgáltatott állapotnak az érzését melegíti elő. Azonban tehetünk ellene és pont most van ennek a legmegfelelőbb pillanata is. Hogy miért?

 

Nézzünk szét a világban!

Nem könnyű feladat átlátni a mindennapok hajszáin, de mindennél fontosabb, hogy ne mindig az adott pillanat eseménye legyen a fókuszunkban, hanem az a pozitív jövőkép, amit már megtörténve látunk magunk előtt, mintha az már egy múltbéli esemény lenne. Bizony, ez egy hatalmas kihívásnak tűnik egy halmozódott probléma esetén, de érzelmeink és gondolataink vetik el szervezetünkben azokat a magokat, amiből saját jövőnk fog kikelni. Kizárólag csak rajtunk múlik, hogy az áldásos egészség lesz számunkra, vagy megpróbáltatásokkal telt betegség. Ki mint vet ,úgy arat és ezen ősi mondásunk igazsága napjainkban is megállja a helyét.

 

Valóban nézzünk szét a világban és fogalmazzuk meg mit látunk! Globális felmelegedés, aszály- és viharkárok, olvadó jégtakaró, folyamatosan kihaló állatok, háborúk, zavargások és küzdelem a mindennapok túléléséért. Ezt korántsem nevezhetjük boldog állapotnak, főleg abban az esetben nem, ha az erről szóló híreket még magunkba is szívjuk és jó mélyen elássuk magunkban.

 

Ahhoz, hogy tartalékainkat megtartsuk, sőt, folyamatosan feltöltsük, ahhoz szükségünk lesz arra, hogy magunk mögött hagyjuk a médiából folyó negatív híreket és megadjunk minden nap egy kis időt magunknak, ami kizárólag a töltekezésről szól. Teljesen mindegy hogyan érjük ezt el, de ha azzal jól érezzük magunkat, akkor az esetleges ránk váró akadályok is sokkal könnyebben vehetőek majd. Jógázhatunk, meditálhatunk, de egy séta a természetben, vagy egy forró fürdő halk zenével is segíthet feltölteni belső tartalékainkat. Ha érdekli, itt olvashat további 9+1 módszert, amivel táplálhatja lelkét.

 

Hol a segítség?

Azon kívül, hogy mindenki önmagán képes segíteni az elmondott módokon és megértjük azt megállva egy pillanatra, hogy valóban mi zajlik a környezetünkben és a világban, gondolataink megváltoztatásával is már óriási eredményeket érhetünk el. Ha mégsem lenne meg a megfelelő kitartás valakiben, akkor a Mannacseppek még mindig kéznél vannak, ami ráadásul valóban a legmegfelelőbb pillanatban és akkor fejti ki hatását, amikor arra a legnagyobb szükség van.

 

Intelligens és természetes összetétele segítséget nyújt abban, hogy feloldja a mindennapi stresszt, és sejtszinten pucolja ki a bennünk lévő negatív információkat, hogy helyükbe pozitívat ültessen. Így maga a pozitív változás is megérkezhessen az életünkbe. Ez minden bizonnyal adott időn belül meg is történik, hiszen amint bent, úgy kint. És ha szervezetünk jól és egészségesen működik belülről, akkor jól érezzük magunkat kívülről is, ami kihatással van környezetünkre és életünk pozitív alakulására is.

 

Nehezen viseli a mindennapok terheit? Egy egyszerű időváltozás is megviseli? Pontosan ez az az időszak, amikor ha tartalékainkat fogytán érezzük, tápláljuk szervezetünket Mannacseppekkel, hogy az folyamatosan töltve legyen és folyamatosan úgy élhessünk, ahogy az számunkra a legmegfelelőbb.

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Németh Tímea Vitaminokat eddig is szedtem. Mégis, már jó ideje reggelente úgy ébredtem, hogy egy csomóban volt a gyomrom, és sírhatnékom volt. A második héten ez szépen megszűnt. Úgy érzem az erőm is több, és nem fáradok el annyira estére. Ez tényleg Manna 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 6 hete