Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Minden olyan tevékenység, ami a lelkünk-testünk feltöltődésével jár, időt kíván. És sajnos abból jut a legkevesebb magunkra. Így előbb-utóbb annyira kifacsarjuk magunkat, hogy komolyan jelez a szervezetünk. Mit szólna ahhoz, ha mindössze egyperces napi rutin beiktatásával lényegesen javulna az életminősége? Olvassa el a cikket, melyben eláruljuk, mit kell ehhez tennie!

Kikapcsolódás alatt nem kell nagy dolgokat érteni, bármi annak számít, ami feltölt minket. Egy kiadós séta a szabadban, a hobbinkkal való foglalatoskodás, egy jó baráti beszélgetés, egy színházi darab megnézése, vagy egy finom, illatos fürdő halk zenével… Nem is kell többnapos wellnesshétvégét beiktatni ahhoz, hogy feltöltsük az energiaraktárainkat, mégse jut ezekre a párórás tevékenységekre időnk.

 

A szervezet jelez, hallja meg a kéréseit!

 

A szervezetünket azonban nem lehet a végtelenségig gyűrni, és elvárni, hogy minden jól működjön. A kizsigerelt szervezetnek megvannak a maga jelzései, önismeretünk fokától függ, mikor halljuk meg ezeket a figyelmeztető hangokat. Az egyik első intő jel, ha sűrűn fáradtnak érezzük magunkat és ingerültek vagyunk ok nélkül. A sokadik jel pedig az, ha megbetegszünk. Ne várja meg, míg valami komoly betegség ledönti a lábáról!

 

Minden más előbbrevaló, mint magunk

 

Az emberek nagy része a mindennapi mókuskerék miatt azt sem tudná megmondani, mikor kapcsolódott ki utoljára. Minden más előbbrevaló a hajtásban: be kell fejezni határidőre a munkát, meg kell szerelni az elromlott bútort, kivasalni a ruhákat, elmenni bevásárolni… Úgy érezzük, muszáj ezeket megtennünk. Ha a felsoroltakat nem végezzük el, azoknak azonnal látható következményei lesznek: problémáink adódnak a munkahelyen, a bútor továbbra is rossz, halomban állnak a ruhák, a hűtő üres… Sajnos a kikapcsolódás hiánya nem okoz ilyen látványos tüneteket.

 

A legkevesebb idő vajon kire jut? Igen, saját magunkra…

 

A mindennapokban mindennek megvan a maga a helye: tudjuk, mit csinálunk reggel, mi történik munkában, munka után mivel telik az este, végül pedig a lefekvés előtti időszak is megszokott rendszerben zajlik. Még aki azt is gondolja, hogy nem él szigorú rendszerben, annak is tudat alatt megvan az a bizonyos rendszere, amitől nem tér el. A probléma abból fakad, hogy nehezen tudunk beilleszteni ebbe egy többórás kikapcsolódást. Valamiért magunkra sajnáljuk a legjobban a saját időnket.

 

Egyperces rutin a lelki egészségért

Kapható egy olyan készítmény, ami kizárólag természetes alapanyagokból áll. A Manna-cseppeket úgy alkották meg, hogy a természet volt az alapanyagok beszerzőhelye: éppen ezért más gyógyszerekkel együtt is szedhető. A benne levő virágok információi segítik a lelki blokkok feloldását, feloldják a naponta keletkező feszültséget, és csökkentik a stressz káros hatásait. A cseppek fogyasztói mind-mind a lelkükre gyakorolt jótékony hatásokról számoltak be. Könnyebben veszik a napi kihívásokat, úgy érzik, nem darálja be őket a napi mókuskerék. És ami még praktikussá is teszi: a cseppeket folyadékba téve kell fogyasztani, pár csepp reggel egy pohár vízbe és máris tett valamit a lelke felöltéséért. Ez legfeljebb egy perc naponta! Ugye, hogy erre bárkinek van ideje?

 Szánjon Ön is egy percet lelki egészségére!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Németh Tímea Vitaminokat eddig is szedtem. Mégis, már jó ideje reggelente úgy ébredtem, hogy egy csomóban volt a gyomrom, és sírhatnékom volt. A második héten ez szépen megszűnt. Úgy érzem az erőm is több, és nem fáradok el annyira estére. Ez tényleg Manna 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 6 hete