Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Sokszor előfordul, hogy úgy érezzük, nem jutunk előbbre az életben. Mintha lenne egy láthatatlan akadály, ami megakadályozna az előbbrejutásban. Előfordul, hogy beleragadunk egy élethelyzetbe, amit nem tudunk magunk megoldani. Ez a megmagyarázhatatlan elakadás, sok esetben régi, családi sérelemre vezethető vissza. A tapasztalatok azonban arra engednek következtetni, hogy az alternatív megoldások nagy segítséget tudnak nyújtani ezek feloldásában. Sőt. ezek segítségével nemcsak normális, de kifejezetten jó életet lehet élni.

 

Legtöbbször egyfajta önbizalomhiány az oka az egy helyben való toporgásnak, amikor csak azt érezzük, hogy semmi nem jön össze, semmi nem úgy működik, ahogyan azt elterveztük. Ennek magyarázata minden esetben a tudatunk alatt lappangó információkra vezethetőek vissza, amiket könnyen lehet, hogy gyermekkorunk óta hordozunk magunkkal. Ugyan több tudományág, illetve gyógyászati technika és terápia is foglalkozik ezek megoldásával, szerencsére van a kezünkben egy olyan eszköz, ami mindennemű szakember bevonása nélkül alkalmazható és meghozhatja a kívánt eredményt.

 

Segítség a léleknek

A Mannacseppekre teljes joggal mondhatjuk azt, hogy táplálék a léleknek, ugyanis precízen összeválogatott virágesszenciáinak formulája valóban képes arra, hogy a testet és a lelket egyaránt feltöltse azzal az energiával és rezgéssel, amire a használójának szüksége van. Éppen ezért szükségtelen is felnagyítani az aktuális élethelyzetünk problémáit, a fókuszt érdemesebb inkább a végeredmény felé terelni. A cseppek szedése közben a Manna elvégzi szervezetünkben a háttérmunkát és sejtszinten oldja fel azokat a blokkokat, amikre már nincsen szükségünk, így a múlt negatív eseményein is könnyen átléphetünk.

 

Használata mellett ugyan az első két hétben intenzíven jöhetnek fel a régi emlékek, de mint minden méregtelenítő kúrában, itt is csak utána érkezik meg a megoldás. Az viszont magától és meglepő eredményekkel. Amint ezt a pozitív változást saját bőrünkön megtapasztaljuk, úgy a környezetünk is a mi rezgésszintünkre áll be, ami konfliktusmentességet, jó közérzetet, elégedettséget és az új célokra való törekvést hozza magával.

 

A továbblépés következő szintje

Amint eljutunk az említett állapotba, úgy növekszik bennünk is a harmónia érzése és a mindennapi élményeink is egyre szebbé, jobbá, tökéletesebbé válnak. De a legfontosabb, hogy elmúlnak a negatív érzések, eltűnik a félelem, az aggodalom, vagy a megfelelési kényszer, ami mind-mind csak lavinákat képes elindítani az életünkben, ezért nincsen rájuk szükségünk. Ezektől a Manna szedését követően nem is kell tartanunk, hiszen egy magasabb perspektívából vagyunk képesek látni a világot és benne a saját életünket is. Úgy fogadjuk el saját magunkat ahogyan vagyunk, önvádak nélkül, ami egy sokkal magasabb szintű szeretetet, sokkal magasabb szintű rezgést bocsát ki magunkból, ami boldog életet és sikeres, jó létet eredményez.

 

A Mannacsepp nem csodaszer, használatát követően mégis olyan változásokról számoltak be használóik, mely problémák megoldásával már sokszor, sokféleképpen próbálkoztak és csak ez volt az egyetlen, ami segített. Nekik innentől kezdve mégis csodaszer számba megy és ők úgy vélekednek, hogy ahogyan levegő nélkül nem lehet élni, úgy a Mannacseppek nélkül sem tudják elképzelni mindennapjaikat.

 

Amennyiben változás előtt áll az életünk, akkor érdemes egy határozott döntést meghozni és ez Manna cseppekkel minden bizonnyal könnyebben kivitelezhető, mint nélküle.

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp