Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Vajon miért van az, hogy a világon egyre több antidepresszánst adnak el, azonban nem hogy csökkenne, hanem meredeken nő a depresszióval küzdők száma? Elgondolkodott már ezen? Az dícséretes, ha valaki próbál felkapaszkodni a lelki gödörből, ám úgy tűnik, mégsem az antidepresszánsokban van a megoldás. Szorongás, és depresszió esetén is igaz lenne, hogy a természetben találjuk meg a lelki béke varázsszerét?

Nagyon sokatmondó és sajnos roppant szomorú tény, hogy Amerikában az elmúlt tizenöt év alatt 65 százalékkal emelkedett az antidepresszánsokat szedők száma. Ez már önmagában elkeserítő, ám az még fájdalmasabb, hogy ezzel szemben a depresszióval küzdők száma nem csökkent, hanem emelkedett.

 

Mi állhat a szomorú számok hátterében?

 

Sokan sokféle válaszokat adnak arra, hogy miért romlik a lakosság hangulata, lelki állapota ilyen meredeken. Az elmagányosodás, a szoros baráti kapcsolatok hiánya, az elidegenedő család, a társadalmat jellemző általános közöny, a felemésztő munka, a pénz állandó hajszolása – szakértők szerint jellemzően ezek okozzák a lelki problémákat. Hogy feloldják az ezekből eredő depressziót, a betegek gyógyszereket kapnak. Abból indulnak ki, hogy a boldogsághormon, vagyis a szerotonin alacsony szintje áll az összes felsorolt jelenség mögött. Vagyis, elég bevenni az antidepresszánst és máris minden rendbe jön.

 

De ha elég bevenni a gyógyszert, miért nő mégis a depressziósok száma?

 

Ugyan első olvasatra nincs logikai bukfenc a szerotonin szintjének gyógyszeres emelésével kapcsolatban, de valami mégsincs rendben. Ha ennyire egyszerű lenne kigyógyulni a depresszióból az antidepresszánsokkal, akkor miért nőtt a lelki válságban lévők száma?

 

Valamit rosszul csinálunk

 

Az már fél siker, ha valaki próbál tenni valamit a szorongás és a lelki fájdalom ellen. Az azonban mégsem jó, ha mesterséges kemikáliákkal tömi magát az ember eredménytelenül. Ezekből ugyanis egyre nagyobb mennyiségre van szükség, és nem oldják meg a problémát. Ez azért is veszélyes, mert az amúgy is boldogtalan, szorongó ember a várt eredmények híján csak még mélyebbre süllyed.

 

Antidepresszánsok nélkül is lehet gyógyulni!

 

A modern világban az a megszokott, hogy ha fáj valami, egyből a gyógyszerek felé nyúlunk. Elfelejtettük, hogy a természetben minden testi és lelki betegségünkre gyógyírt találunk – a mesterséges kemikáliák káros mellékhatásai nélkül ráadásul. Szerencsére vannak kutatók, akik nem felejtették ezt el, és olyan természetes alapanyagokból álló készítményt alkottak meg, ami kiváló eredményeket mutat a lelki problémák megoldásában.

 

Hogyan tud segíteni egy természetes készítmény?

A természetes összetevőkből álló cseppek megalkotói nem ígérik, hogy azonnal, egy csapásra megoldódik az ember összes problémája. De a cseppek fogyasztása segíthet feloldani a lelki blokkjainkat, és naponta támogatja a lelki egészségünket, hogy könnyebben küzdjön meg a mindennapok terheléseivel. A készítményt használók arról számoltak be, hogy a termék rendszeres fogyasztásával néhány nap alatt enyhült a szorongásuk, elmúlt az a fojtogató érzés, ami korlátozta őket abban, hogy élvezzék az életüket. Visszanyerték energiájukat, és újra tudtak élni. Így néhány hónap alatt, maguk mögött tudták hagyni az életüket megkeserítő szorongást, és depressziót. Tegyen Ön is egy lépést, egy jobb életért, támogassa naponta lelki egészségét!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Németh Tímea Vitaminokat eddig is szedtem. Mégis, már jó ideje reggelente úgy ébredtem, hogy egy csomóban volt a gyomrom, és sírhatnékom volt. A második héten ez szépen megszűnt. Úgy érzem az erőm is több, és nem fáradok el annyira estére. Ez tényleg Manna 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 2 napja