Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Mikor volt Ön körül teljes csend? Az nem számít csendnek, ha épp nincs ott a család. Az sem számít, ha megy a TV, a rádió. Ahogy az sem, ha unalmas perceiben az okostelefonján böngészi a híreket. Tehát, mikor szakadt ki utoljára a zajból? Talán már nem is emlékszik? Pedig a lelke megjegyzi a lármát, az állandó rohanást, a túl sok információt…Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük, hogyan lehet lecsendesedni- de úgy igazán!

A 21. század a rohanásé

 

Fényévekre vagyunk attól, ahogy őseink éltek. Gondoljunk csak bele, mennyire együtt működtek a természettel. Mennyivel kevesebb ember vette őket körül. Egyáltalán nem töltöttek időt televíziózással, számítógépezéssel, telefonozással. 

De hiszen szoktunk egyedül lenni, csendben, mikor a család távol van! Biztos ez? Hiszen ott vannak a zavaró háttérzajok, amelyek annyira természetessé váltak, hogy észre sem vesszük már őket. A hűtő hümmögése. A fűnyíró zaja. A távolban poroszkáló autók hangja. 

Aki vidéken él, annak egy fokkal jobb a helyzete. Könnyebben talál egy olyan zugot, ahol távol lehet a nesztől. A városban élőknek viszont esélye sincs erre. Állandóan emberek között vannak: a munkahelyen, a tömegközlekedésen, a boltban, de még a szomszéd lakásból átszűrődő zsivaj is ott van…

Ha a csendről beszélünk, ne csak a hangokra gondoljunk. Jusson eszünkbe a ránk ömlő hatalmas információmennyiség, amit agyunk egyszerűen nem tud kezelni, feldolgozni. 

Kezdi kapizsgálni, mi a gond? 

 

Amikor a lélek elfárad…

 

A folyamatos zaj, a pörgés anélkül tesz ingerlékennyé, stresszessé, hogy tudomást szereznénk róla. Azt érezzük, hogy valami nem jó, nem találjuk a helyünket, kényelmetlen otthon lenni. 

Bár tudatosan nem ismerjük fel a zavaró tényezőket, attól azok még a hétköznapok részei. A lelket nem lehet becsapni, az akkor is megérzi a tüskéket, ha nem tudjuk a pontos okokat. 

Lehet azt gondolni, hogy ugyan, már hozzászoktunk, nem is visel meg! Valójában viszont megvisel- csak épp nem vesszük észre!

Ha nem tudunk kiszakadni a zsivajból, akkor az lestrapálja a lelket. Nem tud feltöltődni, kikapcsolódni, regenerálódni. A terhek pedig egyre csak gyűlnek és gyűlnek….

Mind tudjuk, hogy az a bizonyos cérna egyszer végleg elszakad. A lélek nem bírja tovább cipelni a súlyt, összeomlik. Mentális problémák léphetnek fel, mint a szorongás, depresszió, krónikus stressz vagy kiégés.

Nem lenne egyszerűbb letekerni a hangerőt? Kitérni a felesleges információáramlás elől? 

 

Így zárja ki a világ zaját

 

Ez mind szép és jó- de elérni már nem is olyan egyszerű!

  • A csendet gyakorolni kell. Ha egyik napról a másikra elzárjuk az összes zajforrást és információcsapot, akkor az sokkolóvá válhat. Haladjon apró, lassú léptekben! 
  • Ha egyedül vagyunk otthon, akkor álljunk ellen a kísértésnek, tegyük messzire a távirányítót, vagy kapcsoljuk ki a rádiót! Elsőre furcsának fog tűnni a csend, hiszen mindig van valami háttérzaj, pár nap alatt viszont hozzá lehet szokni. Néhány hét múlva már érezheti a pozitív hatásokat!
  • Mindig tartsunk minimum fél óra pihenőidőt! El kell keserítsük, a kikapcsolódás nem egyenlő a tévézéssel, számítógépezéssel. De például kiülhet a kertbe egy jó könyvvel, mozoghat egy kicsit, de akár kertészkedhet is! 
  • Ha már elértük a tűréshatárunk szélét, irány a természet! Egy reggeltől estig tartó barangolás sokat tesz azért, hogy helyrebillentse a lelki egyensúlyt. 

 

Állítsa helyre lelki békéjét!

 

A lélek mindig jelez. Lehet, hogy kezdetben nem értjük a jeleket. A különböző fájdalmakat fizikai betegségeknek tulajdonítjuk, a rosszkedvet betudjuk az időjárásnak, a hétfőnek, a pénzügyi gondoknak. 

Vegyük észre, hogy mire vágyik a lélek!

Ha a csendet nem is tudjuk 100%-ban megvalósítani, akkor is tehetünk azért, hogy lelkünk rendben legyen. Mi a Mannacsepp étrendkiegészítőre támaszkodunk a mindennapok során. Ez a természetes étrendkiegészítő megerősíti a lelki ellenállóképességet, hogy könnyebben kezeljük a hétköznapokat, a stresszt, az állandó lármát. 

Gondoskodjon a lelki békéjéről!

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete