Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Hiába fejlődik elképesztő mértékben a tudomány, mégis sok olyan dolog van az életünkben, amit nem tudunk racionálisan megmagyarázni. Ha azonban hajlandók vagyunk kipróbálni, és pozitív a végeredmény, mégis elfogadjuk, hogy az adott dolog működik és használ. Ahogy a Mannacseppek, úgy a családállítás is ilyen, azonban a kettő kombinációja elképesztő eredményeket képes produkálni.

 

Mi is az a családállítás?

Maga a fogalom körülbelül húsz éve jelent meg Magyarországon, ami Bert Hellinger német pszichológus és terapeuta nevéhez fűződik. Az általa kidolgozott rendszer kiválóan alkalmasnak bizonyult a lelki gondozás kezelésében, és sikeresen tud kezelni más módszerekkel nehezen elérhető helyeken található pszichés sérüléseket. Elmélete szerint minden maradandó dolog hátterében egy lelki fájdalom van, aminek feloldását kizárólag a vele való szembesüléssel tudunk eszközölni. Ráadásul a legtöbb esetben nem is vagyunk rá tudatosak, egyszerűen csak azt tapasztaljuk, hogy megakadt az életünk egy bizonyos ponton egészen addig, amíg nem szembesülünk ennek kiváltó okával.

 

A családállítás pontosan az ok feltárását segíti elő, illetve egészen konkrétan le is modellezi azt. Lényegét tekintve egy olyan csoportos foglalkozásról van szó, ahol a résztvevő személyek helyettesítik családtagjainkat, de pontos helyüket a terápia vezetője jelöli ki egy teremben. Némely esetben az egyén maga is elhelyezheti az őt körülvevő embereket, ha a vezető úgy ítéli meg, hogy ráérzett az őt körülvevő energiákra. Ezek után magától indul el egy pszichodrámához hasonlatos mozgás és nagyon hamar megjelenik benne az úgynevezett sérült pont. Ez maga az ok, ami a tudattalanból jön elő, ami egy szükségtelen kötődés, amit tudatossá alakítva könnyen visszaadhatunk tulajdonosának és elkezdhetjük élni saját és boldog életünket.

 

A módszer igazoltan működik

A családállítást nem fogadják el a tudományos körökben, mivel kísérletekkel hatásmechanizmusát egyelőre még nem sikerült megfogalmazni és alátámasztani. Azonban rengeteg szakképzett pszichológus alkalmazza a Hellinger által felfedezett módszert, hiszen a múlt eseményeit nagyon könnyen fel lehet tárni vele, ami egy adott probléma megoldásában rengeteget segíthet.

 

Volt olyan rendszeres Mannacsepp fogyasztó, aki arról számolt be, hogy egyre tudatosabbá vált problémáját illetően a cseppek szedése óta, de a kiváltó okot nem sikerült megtalálnia, ami stagnáló élethelyzetére vonatkozott. Ugyan jobb lett a közérzete a mindennapokban, de egyre erősebben érezte, hogy van valami a hátterében, ami még mindig nagyon erősen blokkolja a jelenlegi életét. Valami, ami kihat rá, de egyszerűen képtelen megfogalmazni, hogy mi lehet az. Egy családállítás alkalmával mindez felszínre került, ahol édesanyjával való gyerekkori konfliktusa okozott elakadást a mostani életében – derült ki a lemodellezett helyzetből. A felismerést örömkönnyek kísérték, ugyanis jelképesen visszaadta anyjának tiszteletét és ítéletmentesen kezdte el új és saját életét.

 

Az eset után természetesen sor került az édesanyjával való találkozásra is, akinek ajándékba egy üveg Moksát is vitt magával. Semmit nem mondott neki a családállításról, csak annyit kért tőle, hogy kezdje el szedni ezeket a cseppeket és garantálni fogja, hogy elmúlik majd állandó depressziója. Édesanyja újabb üveget kért kányától, amikor elfogytak a cseppek, hiszen sokkal jobban érezte magát, mint előtte.

 

Az eset azt támasztja alá, hogy sokunk esetében előfordulhat egy régi sérelem, amire már abszolút nem emlékszünk, azonban ez egészen addig a pontig sérelem is marad (ráadásul mindkét fél részéről), amíg nem oldjuk fel, nem rendezzük el, nem bocsájtjuk meg, nem engedjük el, stb. De elegendő a kezdő lépést megtennünk, elegendő csak nekünk feloldani a problémát, saját magunkban rendezni a konfliktust és az érintett fél lelke ugyanúgy gyógyul velünk együtt. A Manna cseppek ezt nagyban megtámogatják és ahogyan az eset is igazolja, valódi segítséget nyújtanak ahhoz, hogy új és boldog, harmonikus életet élhessünk.

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp