Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Sötétség, bezártság, magasság. Természetes, hogy bizonyos dolgok félelmet keltenek bennünk. Mindenki számára vannak olyan dolgok, amelyek különösen elrettentőek. Bátornak lenni, és legyőzni ezeket a félelmeinket sokszor nem egyszerű. De nem is lehetetlen! Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük, milyen jellemvonásokkal bír az, aki igazán bátor, és hogyan lehet Ön is egy közülük.

Mit is jelent a bátorság?

 

Életünk során nem tudjuk elkerülni a különböző próbatételeket. Kisebb-nagyobb bukkanók jönnek-mennek, nekünk pedig fel kell vennünk a kesztyűt ahhoz, hogy ne boruljunk a földre. 

A bátor ember magabiztosan képes szembenézni az élet kihívásaival. Pontosan tudja, hogy képességei mire elegendőek, és nem fél időt, energiát szánni egy-egy akadály átugrására. A fejlődés, a változás motorja, az állóvíz legnagyobb ellensége. 

A bátorságot gyakran tévesen értelmezzük. Azt gondoljuk, hogy a bátor ember egy igazi hős, aki bármit megtesz. Kockáztatja az életét azért, hogy megmentsen másokat. Semmitől sem fél, bármit megold, bármit túlél.

Hadd áruljunk el egy titkot: még a leghatározottabbnak, legkeményebbnek tűnő embereknek is vannak félelmei. Ez teljesen természetes emberi viselkedés. Az a nem mindegy, hogyan kezeljük ezeket!

 

A bátorság nem egyenlő a félelem hiányával

 

Bátorság többről szól, mint a félelem hiányáról. 

Bátor lehet az, aki:

 • Aki nem rejtőzik álarc mögé, felvállalja önmagát, érzelmeit
 • Nem fél sebezhetőnek mutatkozni mások előtt
 • Aki mer változtatni, ha kényelmetlen számára az élet
 • Aki szembe mer nézni a hibáival, és nem rest változtatni rajtuk
 • Aki fejest ugrik az ismeretlenbe
 • Aki meg őszintén szeretni, tudva, hogy bármikor megsérülhet
 • Aki fel tud kelni a padlóról akkor, amikor már minden veszni látszik

A bátorságnak többféle aspektusa is van. Lehetséges, hogy Ön egy mások számára teljesen értelmetlen dologtól retteg. De vajon ki a bátrabb? Aki egy dologtól fél, de nem meri leküzdeni? Vagy aki ezernyi dologtól, de minden egyes akadályt átlép? Szerintünk az utóbbi!

 

Hogyan nézzen szembe a félelmeivel?

 

Bátornak lenni nem könnyű, sőt. Hihetetlen nagy lelkierőt kíván az, hogy szembenézzünk félelmeinkkel. Egy kis gyakorlással azonban ez is úgy fejleszthető, mint bármely más képességünk!

 • Mi az, amitől fél? Szedje listába! Teljesen mindegy, mennyire apróságnak tűnik, hogy tart például a csúszómászóktól, vagy kirázza a hideg a rágcsálóktól, minden kerüljön bele a felsorolásba. 
 • Ha megvan, hogy mitől is ódzkodik Ön, állítsa sorrendbe aszerint, hogy melyiktől retteg a legkevésbé, és melyiktől a legjobban!
 • Ha ez megvan, nincs más hátra, mint hogy szép sorjában átlépje a határait! Kezdje először a legkönnyebbekkel! Az apró sikerélmények önbizalmat fognak adni, ami elengedhetetlen a bátorsághoz. 
 • Ne legyen türelmetlen önmagával szemben! Ha fél a magasban, akkor azt nem egyik napról a másikra fogja tudni feloldani. Haladon itt is apró lépésekben! 
 • A félelmeink néha nem reálisak. Mindig gondolja át logikusan: mi a legrosszabb, ami megtörténhet? És mennyi ennek az esélye? Ennek fényében talán kevésbé tűnik ijesztőnek. 

 

Tréningezze lelkét!

 

Fejlődni, bátrabbá válni csak akkor fog tudni, ha lelke rendben van. Hiszen csak így lesz elég ereje a küzdelemhez!

Mi a Mannacseppet használjuk, ha lelkünknek segítségre van szüksége. Ez a természetes étrendkiegészítő feltölt minket, hogy nyugodtan nézhessünk szembe a kihívásokkal. Rendszeres szedésével mérsékelhetjük a hétköznapok során érzett negatív érzelmeket és megtalálhatjuk a harmóniát a mindennapokban. 

Ne hagyja, hogy félelmei megállítsák! Vértezze fel lelkét, hogy bármit legyőzhessen!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete