Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Sokan most azt gondolják, hogy ők aztán ugyan nem, hiszen jóban vannak magukkal, és nagy vonalakban elégedettek az életükkel. Valóban így lenne? Nem ostorozzák magukat egy-egy rossz tulajdonságuk miatt? Nem szidja magát, ha rosszul döntött? Ha igen a válasz, ezt a cikket Önnek írtuk! Segítünk, hogyan szeresse magát a kevésbé jó tulajdonságaival együtt.

Amíg az ember nem képes afféle szuperemberként élni, addig pedig a számtalan jó tulajdonságai mellett rossz tulajdonságai is lesznek. Ezt el kell fogadni. Ahogy a külsőnk, úgy a belsőnk sem tökéletes. Vagyis mindig fogunk hibákat elkövetni, vagy rossz döntéseket hozni. Akkor van probléma, ha képtelenek vagyunk megbocsátani önmagunknak emiatt.

 

Aki felismeri a rossz tulajdonságait, máris jobb az átlagnál!

 

Számos olyan belső tulajdonság van, amit nehezen fogadunk el magunkban. A legtöbben talán a lustaságot, halogatásra való hajlamot, az akaraterő és a kitartás hiányát, az irigység érzését, a féltékenységet, a hirtelen haragot említenék, de a sor a végtelenségig folytatható.

 

Ezeket az érzéseket hajlamosak vagyunk kivetíteni a környezetünk felé, vagyis másokat kezdünk okolni a kudarcainkért. Például az, aki képtelen lefogyni, nem azt mondja, hogy “igen, sajnos nincs elég akaraterőm”, hanem azt például, hogy “nem tudtam elmenni konditerembe, mert a főnököm megint túl sok munkát adott”, vagy “a nagyi megsértődik, ha nem eszek a süteményéből”. Viszont aki belátja, hogy önmaga miatt nem tudja teljesíteni a céljait, máris sokkal jobb, mint az átlag: beismeri, hogy rajta áll vagy bukik a siker. Aki tehát önmaga iránt érez neheztelést egy-egy rossz tulajdonsága miatt, máris kedvezőbb helyzetből indul, mintha másokat hibáztatna.  

 

Innen már csak egy lépés…

 

Önmagunk hibáztatása egy valós vagy vélt rossz tulajdonságunk miatt viszont szintén nem túl áldásos. Elindít egyfajta spirált: rossznak látjuk saját magunk, ami egy idő után szorongóvá tesz minket, ami pedig egyenes út a depresszió felé.

 

A hibáink felismerése tehát csak az első lépés a megoldáshoz. Érezze magát szerencsésnek, hogy idáig eljutott! Sokan nem képesek erre! Ezekkel a pozitív érzésekkel töltekezve tegyen gondolatban két lépést hátra és mérlegeljen. A rossznak ítélt tulajdonságok kinek a szűrőjén kapták ezt a megítélést? Érdemes változtatnom, vagy pedig a személyiségem elválaszthatatlan része? Milyen hátrányom származik a hibámból? Milyen előnyre teszek szert, ha változtatok? Milyen megoldási javaslatok vannak a hibák leküzdésére? Hogyan tudok a saját mércém szerint jobb lenni?

 

Egy kis lelki támogatás

 

Ezeket a kérdéseket megválaszolni nem öt percig tart. Ha szeretnénk változtatni magunkon, az nem megy egyik pillanatról a másikra, hanem sok-sok óra önmagunkba mélyedés, és odafigyelés. De nem csak ez lehet a megoldás. Óriási segítség lehet az is, ha megpróbálja elfogadni azokat a tulajdonságait, amit most nem szeret magában. Mert tudnia kell, hogy nem kell tökéletesenek lennie. Mindenki követ el hibákat. Emberek vagyunk, akik nem tökéletesek, ezért „jogunk van” hibákat elkövetni.

Számtalanszor nem úgy cselekszünk, ahogy szeretnénk. Ez pedig rengeteg feszültséget generál bennünk. Ha úgy érzi, hogy túlságosan ostorozza magát, vagy nem bírja elviselni már saját magát, vagy a többi embert, tegyen azért, hogy jobban érezze magát! Egy természetes alapanyagokból álló készítmény a segítségére lehet ebben. A Manna cseppek fogyasztói arról számoltak be, hogy a készítmény nemcsak a feszültséget oldotta fel bennük, hanem hosszú távú fogyasztásával képesek voltak tisztábban látni az életüket és jobb döntésket hoztak. Tegyen Ön is egy apró lépést azért, hogy jobban érezze magát a bőrében!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Németh Tímea Vitaminokat eddig is szedtem. Mégis, már jó ideje reggelente úgy ébredtem, hogy egy csomóban volt a gyomrom, és sírhatnékom volt. A második héten ez szépen megszűnt. Úgy érzem az erőm is több, és nem fáradok el annyira estére. Ez tényleg Manna 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 6 hete